7 Hamptons transportni hausi koje trebate znati | BA.centerar.org

7 Hamptons transportni hausi koje trebate znati

7 Hamptons transportni hausi koje trebate znati

Spreman vi svoj kofer sa ljetnom Essentials, uspio odgovoriti na sva onih dosadnih last-minute-poštu sa svog šefa i iskoristio Ljeto petkom glavom na istoku što je ranije moguće. Ali Jitney i Lirr zaustavljanja dobar pet milja od najbliže plaže, a ako ste dovoljno sretni da imaju auto, ti će se baviti radosti Hamptons parking. Evo kako da savlada prometa i dobiti oko u stilu.

Free Ride / Facebook

Free Ride: Najbolje stvari u životu su besplatne. Pokrenut 2011. Godine od strane dva East Hampton domorodaca, Free Ride nudi Shuttle Amagansett, East Hampton, Montauk i Southampton oko svih za nisku cijenu-pogađate-nada. Hvala korporativnih sponzora za održavanje flote električnih automobila radi.

Bicikl je: Pokušajte zadržati Smirking na minimum kao što krstare prošlosti te automobile sjedio u branik-na-branik saobraćaja. Montauk Bike Shop nudi po satu, dnevni i nedeljni najam bicikla i ima nekoliko polovnih bicikla za prodaju.

Uber: Ovo je veliko. Nakon pauze od dvije godine (zbog lokalnih propisa), Uber se nazad posluju u Hamptonsu. Pripremite se za skok cijene vikendom.

Hampton Hopper / Facebook

Hampton spremnika: Ako samo školski autobusi naše mladosti su ovom kul. Ulazi u svoju četvrtu sezonu, ova mreža retro zelene autobusa hmelja između sela, što se zaustavlja na fitness studijima, restorani, shopping spotova i još mnogo toga.

Vozač On Tap: Slično Uber, vozač On Tap vam omogućava da tražiti vozač na svoj pick-up lokacija u rasponu od Southampton Montauk, uz dodatnu opciju putovanja do i od Manhattan. Razlika je u tome da će yourcar (i) voziti gdje god želite. Cijene se kreću od $ 35 po putovanju.

Main Street Vozači: Turizam Hamptonu kao šef sa Main Street Drivers. Za $ 40 na sat (tri sata minimalno), možete iznajmiti automobil koji vozite gdje god želite ići. Samo naprijed i prelijte taj ekstra čašu ruže.

Izbjegavajte Route 27: Ako na kraju imati za vožnju, učiniti sve što možeš ostati off Route 27. To uključuje planirati svoj put unaprijed-preko sporedne ulice-kao što će GPS gotovo uvijek vas vratiti na Route 27. (You don znam našem životu, GPS!)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Iznajmite privatno ostrvo

Post Putovanje

7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018

Post Putovanje

Sve što trebate znati o odlasku na Kubu upravo sada

Post Putovanje

8 novih hotela koje oduzima dah, pre nego što svi saznaju o njima

Post Putovanje

5 odraslih ljetnih kampova za lude zabave (bez djece dozvoljeno)

Post Putovanje

5 apsolutno čarobnih zimskih odmora u srednjem zapadu

Post Putovanje

Vodič za savršen trodnevni vikend u miami

Post Putovanje

Najbolji boutique hoteli širom grada

Post Putovanje

Evo gde da odem za sledeća dama

Post Putovanje

6 stilskih novih hotela za sve vaše goste van grada (ili Luxe staycation za vas)

Post Putovanje

Momci, sada je apsolutno najbolje vreme za odlazak u barcelonu

Post Putovanje

Log Kabine su tako u ovom trenutku