7 najboljih odmora za ljubitelje životinja | BA.centerar.org

7 najboljih odmora za ljubitelje životinja

7 najboljih odmora za ljubitelje životinja

Ako ste nešto poput nas, svoj prvi instinkt kad prolazi kućnog ljubimca u javnosti je da posegnuti za zagrljaj, a zatim odmah vratiti na svoj najviši kosi "Volim te, volim te, volim te." Dakle, zašto ne uzeti vaš krzneni-prijatelj opsesija za vašu sljedeću avanturu? Evo, sedam odmora koji su u potpunosti dizajniran za ljubitelje životinja.

Safari Collection

NAIROBI, Kenija

Ikada zapitali kako bi bilo kao da se kasni sa ovim simpatični dugovratih stvorenja? Na Giraffe Manor je izvaljen 12-ral nekretnine u šesnaestercu glavnog grada Kenije, možete dobiti izbliza na neki način ne zoološki vrt pruža. Raskošnih deset hotelskih soba služi i ljudi i žirafe, koji često posjećuju na ujutro i noću da zavirimo u tearoom prozore za užinu, prije nego što se povlače u svoje šuma kući.

Gdje odsjesti: Giraffe Manor (od $ 550 noć / osoba)

Gogoo Tour

TOKYO, JAPAN

Ako mačji prijatelji su scenu, udario se japanska mačka kafiću, kao Nyafe Melange, u Shibuya odeljenju Tokiju, koji omogućuju pokrovitelji da uživaju u hrani i piću u društvu desetine mačaka. Želim da donese Fluffy duž za put? Odsjesti u jednoj od mnogih hotela Tokyo kućni ljubimci, i tvoja mala princeza ne mora propustiti akciju.

Gdje odsjesti: Hotel Chinzanso (od $ 283 za noć)

Savjeti za Living Your Best Life

CRYSTAL RIVER, Florida

The Sunshine State ima više da ponudi nego samo tematski parkovi. Plivaju s krava u predivnom slatkovodnih izvora na osami kralja Bay Wildlife Refuge, idite Scallop ronjenja u Meksičkom zaljevu ili uzeti sa staklenim dnom pontona čamcu niz Homosassa rijeke. Hej, možda čak i uočiti neke aligatora (samo ne se previše blizu).

Gdje odsjesti: Kraljev Bay Lodge (od $ 98 za noć)

Finch Bay

Galapagos, Ecuador

Darvin je na nešto. Ovaj arhipelag je dom za tisuće rijetkih vrsta, uključujući iguane, guštere, morske kornjače, pingvine, kornjače i morski lavovi. Uzmite World Wildlife Fund Tourfor 11 dana neprekidnog istraživanja prirode, ili rezervirati ekspedicije kroz Finch Bay Hotel za jednodnevne izlete na netaknutim plažama i vulkanske otoke.

Gdje odsjesti: Finch Bay Eco Hotel (od oko 300 $ noć)

Thala plaži

Veliki koralni greben, AUSTRALIJA

Kada je u pitanju ronjenje na dah, nema boljeg mjesta od Australije Great Barrier Reef. Zaronite kroz kristalno plavo more na ovaj podvodni utočište vrvi životinjskog života. Ne žele da se vaše noge mokre? Hiljade jedinstvene vrste, uključujući Ospreys, leptiri, kenguri, guštera, leteće lisice i tri žabe žive u ovom Queensland utopija.

Gdje odsjesti: Thala plaži rezervat prirode (od $ 138 za noć)

Adventure Žene

BAFFIN Island, Kanada

Ikada maštaju Dogsledding sa 20 neodoljiva haskija? Onda rezervirati putovanje odmah Bafinovoj zemlji, Nunavut, u rodnoj kući polarnih medvjeda, arktički vukovi, Caribou, kitova i još mnogo toga. Zadržavamo prilagođeni pet do osam dana Dogsledding i ribolov tourwith jednog Eskima vodič ili iznajmiti motorne sanke za istraživanje na svoju ruku.

Gdje odsjesti: The Discovery (od $ 92 za noć)

Život bez Šta-Ifs

Chiang Mai, Tajland

Elephant Park prirode, neprofitne koji pomaže u spašavanju i utočište zlostavljane slonova, jedan je od mnogih divne jugoistoku Azije atrakcija. Evo, posjetitelji mogu hraniti, kupati i, naravno, slikati s veličanstvenim zvijeri svetište je. Dodatni bonus: Psi, mačke i bizona također lutaju parka. (Budite oprezni, međutim, kada se bira životinja rezerve za posjetu. ENP je dobio etički odobrenje od divljih životinja organizacija u Aziji, dok drugi dolaze na udaru zbog kontroverzne prakse koje mogu biti eksploatacije do stada.)

Gdje odsjesti: 137 Pillars House (od 250 $ za noć)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

14 najboljih trikova za odmor na plaži

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da posetite Santa Fe ovog leta

Post Putovanje

8 velika zapadna obala

Post Putovanje

28 stvari koje morate učiniti kada posjetite New York

Post Putovanje

9 odličnih mesta za posjetu ove jeseni

Post Putovanje

Najbolja mesta za posjetu van sezone

Post Putovanje

Najbolja sveobuhvatna odmarališta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Putovanje

Najbolji avanturistički izleti za neadventne ljude

Post Putovanje

Najluksuzniji (ali složno pristupačni) turistički spotovi širom svijeta

Post Putovanje

Završeni smo, završili smo: 7 nonstop putovanja koje morate uzeti

Post Putovanje

Najbolji spoljni izlazi na rastojanju od sf

Post Putovanje

5 odličnih zimskih hotela u jezeru geneva