7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018 | BA.centerar.org

7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018

7 najtoplijih turističkih destinacija od 2018

Imamo odmor getaways na mozak. Ali ne samo bilo koji stari getaways. Mi smo u potrazi za nešto neuobičajeno, mesto za gorivo našu strast za putovanje, ali to je tek biti pogođeni masovnog turizma.

Od meksičke plaže malo ko je otkrio da je mediteranski grad koji je blaženo bez kruzera, ovih sedam off-the-pretučen-put mesta su na vrhu naše 2016 lista putovanje.

Usamljena planeta

Grenland

Kada Aktivnosti September do aprila

Island? Kako god. Iduće godine će biti sve o Grenland, koji je toliko van mreže, vaš mobilni telefon vjerojatno neće raditi. (Ljudi ovdje se oslanjaju na satelitskim telefonima.) Ljubav na otvorenom? Lokalci putovati oko ove rijetko naseljena zemlja od Dogsled ili motornim sankama, a to je ruke niz najbolje mjesto za uočiti aurora borealis. Glavu u martu da uhvate prvi ikada Arctic Zimske olimpijske igre - ". Aljaske high kick" nalik na Olimpijskim igrama, ali sa sportovima kao što su badminton i

Usamljena planeta

Bavarska, Njemačka

Kada Aktivnosti: marta do septembra

Smješten između Alpa i vinograda Franconia, Bavarska ima divan Zvuk Musicvibe. Ovaj region je jedna od 16 njemačkih država i ima prekrasan krajolik, lakoumnog osećaj i karizmatičnog kulture. Svjetske klase galerije turneje u Minhenu, a zatim podigne Stein sa lederhozen-obložena mještani u penasta pivnicu. Ili pratite Romantični Roadthrough začarana šuma u dvorcima ravno iz Disney film.

Nuevo Vallarta, Meksiko

Kada Aktivnosti: od januara do marta

Vidimo se, Tulum. Ove godine, posjetite dio Meksika to je blaženo bez ko-ur. Nalazi se na zapadnom dijelu zemlje, na području rivijere Nayarit je dom surfer grad Sayulita, što je savršen snimak onoga što mnogi smatraju autentičnim Meksiko. Uz thesecobble kamenim ulicama ćete naći nevjerovatan mahi-mahi riba tacos, a plaže imaju neke od najboljih valova na obali. (PS To je također samo nekoliko kilometara od popularnog grada Nuevo Vallarta.)

Bocvana, Afrika

Kada posjetiti: bilo koje doba godine

Pohvale za njenu stabilnost i progresivne društvene klime, ovaj niskoprofilne afričke zemlje će proslaviti 50 godina od nezavisnosti 2016. Godine Awash nacionalnim parkovima, Bocvana je super bilo na visokim ili niskim budžetom, u suhom ili zelene boje sezone, a to je jednako pogodan za avanturiste, honeymooners ili divlje scenesters (ovdje, clubbing se zove "vozni park svodništvo"). Ali fer upozorenje: Neće ostao neotkriven za dugo, 2016. Će vjerojatno dovesti zoru direktnih međunarodnih letova.

Kauai, Hawaii

Kada Aktivnosti: Travanj do juna

Traže ljepotu i avanturu? Uzmite u obzir dodajući havajskog otoka Kauai na svoj itinerer. Ne samo da je Kauai geološki najstariji od glavnih Havajska ostrva, to je ujedno i najzelenijih - nadimak "Vrt Isle" za svoje bujne kišnih šuma i prekrasnih vegetacije. Takođe se dešava da je pozadina za neke sitne filmove kao što su Jurassic Park i Raiders of the Lost Ark.

Usamljena planeta

Kotor, Crna Gora

Kada Aktivnosti: Može do septembra

Ovaj mediteranski grad je drop-mrtav raskošnih iz svakog ugla. Unutar gradskih zidina, mještani pijuckati jaku kafu na pločnik kafića i red za topli kruh uz sanjive lavirint aleja i trgova. Šire, uvali planine zaokružen je jedan od najfotogeničnija mesta u Evropi. Još bolje, na brodovima za krstarenje tek treba da nadvlada. Stići prije nego što padne sidro.

Usamljena planeta

Palau

Kada Aktivnosti September do aprila

Ovaj arhipelag od oko 250 otoka u zapadnom Pacifiku je najbolji zemlja za podvodnu ljubitelje potrazi za ronjenje na dah i ronjenje ekspedicije - bez gužve. Tereti Drugog svjetskog rata olupina i dalje remainsscattered širom otoke, a možete istražiti te dok ronjenje. Najkul spot (po našem mišljenju) je meduza Lake, dom endemska podvrsta meduza koji putuju preko vode u ponovljenom svakodnevno obrazac.

Ova funkcija je doveo do vas Passion for Pasta.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

7 najboljih američkih mesta koje će posetiti ovu jesen

Post Putovanje

6 najboljih vikendskih odmora za toplo vreme

Post Putovanje

7 najopasnija mesta za odmor koje nisu Meksiko

Post Putovanje

6 jezera i plivanje rupe u blizini San Franciska

Post Putovanje

7 najromantičnijih italijanskih destinacija za medeni mesec

Post Putovanje

10 najstabilnijih mesta na svetu (koje su u potpunosti vredne putovanja)

Post Putovanje

5 putnih putovanja do 4 sata za vožnju ovog vikenda

Post Putovanje

5 neprijatnih (ai priuštivih) vazdušnih linija vašeg tima može iznajmiti za novogodišnje veče

Post Putovanje

7 američkih gradova koji izgledaju kao da pripadaju Evropi

Post Putovanje

8 najlepših božićnih destinacija širom sveta

Post Putovanje

U stvari stvari koje treba da uradite u Reykjaviku

Post Putovanje

5 letnih kampova za odrasle u voznoj daljini Čikaga