7 neverovatnih podvodnih hotela širom svijeta | BA.centerar.org

7 neverovatnih podvodnih hotela širom svijeta

7 neverovatnih podvodnih hotela širom svijeta

Naravno, mjesto nadmorske visine je u redu i sve to, ali ako se desi da bude avangarda aquaphile, spava sa ribama (doslovno) je mnogo više svoj element. Pa, dobra vijest. Vaš Mala sirena snovi zapravo može biti realnost jedan od ovih podvodnih hotela kanta list-dostojan. Peraja nisu uključeni.

Atlantis The Palm

Atlantis, The Palm Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

U gradu punom bahate i quirky hotela, ovo Subaquatic utočište je liga za sebe. Njegova dva podvodna apartmana, Posejdona i Neptun, oba imaju poda do stropa pogled na ambasadora Lagoon-dom za više od 65.000 morskih životinja, uključujući i ajkule i raže. Ultra luksuzni dodire kao 24-satni ličnog batlera i 24-karatno zlato-ljuskicama sapun (da li postoji bilo kakav drugi?) Gotovo opravdava $ 5K po noćenju troškova.

Rezervirajte sada

Manta Resort

Manta Resort: Pemba Island, Tanzanija

Kao da putovanje u Tanzaniji zlatne obale ne zvuči dovoljno nebeski, kako bi doživljavaju sve to iz svoje privatne plutajuće ostrvo? Ako to zvuči klaustrofobično, ne brinite: Dolazi u kompletu sa krova palube i više-close-i-lične stavove Indijskog okeana, zahvaljujući potopljena bedroom suite. Mi smo samo znatiželjan kako room service radi. Javite nam.

Rezervirajte sada

Posjetite Västerås

Krajnje Inn: Västerås, Švedska

Ovaj divan plutajući hotel u sredini jezera Mälaren služi i kao umjetnički projekt. Zavalite na palubi, veslati kanu oko ili samo opustiti u krevetu gledao švedski ribe (to je štuka i smuđ, a ne bombona) drift po podvodnog prozor.

Rezervirajte sada

Resort World Sentosa

Resort World Sentosa: Singapur

Odabrati iz jedne od 11 dva-priča luksuzna apartmana (sve u kompletu sa jacuzzi, vanjski vrt i lični batler, Natch) taj pogled van na drugi po veličini na svijetu akvarijum. Sa više od 100.000 morskih životinja preko 800 vrsta, možda ćete uhvatiti pogled ogromnog raža, a pod dobrih dupina ili čekićara ajkula. Govoriti o soba s pogledom na more.

Rezervirajte sada

Huvafen Fushi

LIME Spa at PER AQUUM Huvafen Fushi: Maldivi

Znaš kad si opuštanje u spa centar, okružen zvukove prirode i uživanje u masaži, a vi samo mislim na sebe-želim ovo bio čak morerelaxing? Pa, uzmite peraja i glave do LIME spa na Maldivima, gdje možete uživati ​​u tretmanima u onome što je u suštini tvoj vrlo vlastiti privatni akvarij. Pure blaženstvo.

Rezervirajte sada

Planet Ocean Underwater Hotel

Planet Ocean Underwater Hotel: Kuba

Prepustite svoj unutarnji Bond negativac sa Poseidon Podmorski Resorts, postavljen da bude prvi podvodni luksuzni butik hotel na svijetu. Iako još uvijek u fazi planiranja, ova kolekcija od hotela (Da, oni žele graditi 15) će udvostručiti kao morski istraživačkim centrima sa prvim očekuje se da će sjesti (float?) U kubanskim vodama. Priča se da je čak će biti kapeli na brodu.

Rezervirajte sada

Conrad Maldivi

Ithaa Podmorski restoran na Conrad Maldivi Rangali Island: Maldivi

Za svaki slučaj još trebate još jedan razlog da dodate Maldivi u listu Swoon-dostojan destinacija za odmor, pogledajte ovaj potpuno jedinstven blagovaonom iskustvo. Gosti su uzeti 16 metara ispod površine okeana na staklenim kupolom i restoran u kojem se uzorak svježe malezijski-Western fuzija jela-sve dok uživa panoramski pogled morskog života. Samo ne gledaj u Flounder oku prije nego uzmete zalogaj.

Rezervirajte sada

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

6 jezera i plivanje rupe u blizini San Franciska

Post Putovanje

5 najlepših hotelskih apartmana u Dalasu

Post Putovanje

Italija je izašla iz pucanja

Post Putovanje

7 moraju posjetiti destinacije u svom Dvorištu

Post Putovanje

10 najboljih skijališta u čitavom svijetu

Post Putovanje

5 jeftini zimski odmor za rezervaciju odmah

Post Putovanje

Cijena je ispravna

Post Putovanje

5 mesta za pešačenje u (ili okolo) gradu

Post Putovanje

Najbolji spoljni izlazi na rastojanju od sf

Post Putovanje

6 najboljih mesta za ribu i čips u Londonu

Post Putovanje

Ove zemlje imaju najbolje vreme u celom svetu

Post Putovanje

9 potpuno besplatne stvari u Londonu