7 razloga zbog kojih je hotel Milwaukee hiper od ostatka | BA.centerar.org

7 razloga zbog kojih je hotel Milwaukee hiper od ostatka

7 razloga zbog kojih je hotel Milwaukee hiper od ostatka

Postoje dvije vrste fotografa odmor: Jedan vodi u bazenu područje fotografirati bosim nogama; S druge pronalazi šarmantnih detalja na mjestima koja ne vrišti posljednje vrijeme, mi smo vidjeli mnogo artsy "grama o određenoj Milwaukee hotel" all inclusive ".; i kada smo konačno to proverio, bili smo prilično #impressed kao dobro. Evo sedam razloga zašto je Iron Horse hotelis vrijedi hype.

To je Luxury - Ali to Hrana i usluge u Bikers

Hotel je high-end, ali ne očekujte harfista u predvorju. U stvari, očekujemo da vidimo motocikl na ekranu; i u sobama, tu je kuke koja je običaj dizajniran da visi teške kože. (Oh, da, The Iron Horse ima prednost.) Želim još helikoptera? Pop u obližnju Harley-Davidson Museum, koji također iznajmljuje bicikle.

Mini-Hladnjak je u osnovi je u sobi Mixologist

Lobi bar Branded ima inventivni cocktailshandled. Ali je to čudno ako predlažemo da pred utakmicu u sobi? Mini-hladnjak ima potrebne New Glarus pivo (samo u Wisconsin!) Uz koktel mikseve iz pelinkovac kompanija Madison-based Bittercube.

Oni Sir Curds, So Help Us

Ali ozbiljno, da li provjeriti restorana u kući. Na Smyth je sira sir su ludi. Oni zapravo pod nazivom "Goat Curds", i služe se s chorizo, šafran aioli i rustikalni kruh.

Njegova Proizvodi za kupatilo Smell Freakin 'Divine

Kupatila su opremljena sa kišom glave tuševa, ali smo bili fokusirani na opsesivno njuška proizvodima tijelo. CO Bigelow je Lavender & Peppermintmay biti naš novi omiljeni miris.

Pooches Are VIP gostiju

Ako ste ljubitelj pasa, nećete biti sam ovdje. Hotela nije samo kućni ljubimci; to je praktično pet ekstatičan. Postoji čak i VIP kuco odbora sa imenima trenutne očnjaka goste u blizini recepciji.

Svi su Vratar

Svih zaposlenih ponosi lokalnog znanja. Mi smo zauvijek zadužio da jedan službenik za nas pokazujući prema Bryant je aperitiv bar, slabo lit, bar na 1930 koji je specijaliziran za tiki, plamenih i sladoleda pića. Ako je ikad bilo mjesto naručiti bake voljeni Pink Squirrel... Zašto, to je gdje je izmislio.

Njegova Stranke su Legendary

Konačno, The Iron Horse voli dobru temu stranke. (Mi smo do muchin zajednički.) Godišnji Kentucky Derby stranka je veliki remi za lokalno stanovništvo i turiste. A ako? Re i dalje u potrazi za planove Halloween, The Shining Bashis ove subote.

500 W. Florida St. U Milwaukee; 414-374-4766 ili theironhorsehotel.com. Provjeriti stope ovdje.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 novih vinskih odmora

Post Putovanje

Kako napraviti Pariz za 75 EUR dnevno

Post Putovanje

Gdje postaviti svaki tip gosta u Čikagu

Post Putovanje

13 kafića u Londonu da dodate na svoju britansku listu kofea

Post Putovanje

11 najljepših zimskih čudesnih zemalja koje se bore na pinterestu

Post Putovanje

Najbolji odmor za sve nivoe vaše veze

Post Putovanje

5 najboljih plivača u teksasu

Post Putovanje

8 neverovatnih odmora koji vraćaju zajednici

Post Putovanje

Vrhunski vodič za svaki Karibski otok

Post Putovanje

8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti)

Post Putovanje

Žao, SF leto: idemo u Santa barbara

Post Putovanje

7 tajnih budžetskih destinacija u Evropi kako bi posjetili asap