8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti) | BA.centerar.org

8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti)

8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti)

Teško je vjerovati da je pre manje od deset godina, aplikacije auto-pozdravljaju nisu bili ni stvar. (Ne zaboravite šta je noćna mora je pokušavala dobiti taksi na kiši?), Ali u to vrijeme, postali smo više nego malo ovisi o naš pouzdani Lyft računa da nas tu kada druge oblike prijevoza (* kašalj, * MTA) nisu to rezanje.

To je rekao, bili smo zapanjeni da nauče da postoji čitav mnoštvo funkcija nismo koristili. A oni su o kako bi vaš život i dobiti-oko dio svog života, u svakom slučaju tako mnogo lakše.

Zakazati pickup u advance.Got je 06:00 let iz JFK? Sada možete naručiti carup do danas ispred vremena (jer su dodatni minuta spavanja plemenitih).

Zaradite aviokompanija points.If si često Delta Flyer, možete povezati svoj SkyMiles sa svojim Lyft nalog i zaraditi bodove na svakom vožnju i trostruko poena na aerodromu vožnje. To je malo većih.

Dobiti sugestije pickup. Nema ništa gore od gledanja svoj automobil pristup samo da vidim da se zaglaviti na jednosmjernoj ulici ili iza gomila saobraćaja. Sada aplikacija će automatski predložiti najbolje obližnji mjesto za vas da zadovolji vaše vozača kada će vam uštedjeti vrijeme.

Napraviti više stops.Sometimes želite ići od točke A do točke B... A ponekad je potrebno da ostavim prijatelja ili pokupiti svoj suho čišćenje na putu kući. Sada možete sve to organizirati u appso vašem vozač zna iz get-ići.

Naručite automobil seat.Because prevozio djecu po gradu je dovoljno teško, bez potrebe da vuku kola dasku četiri stepenica. Od prošlog mjeseca, NYC vozači mogu naručiti vožnju sa autosjedalicu već instaliran (za mališane 12 mjeseci i više).

Ili fensi car.Got klijenta impresionirati? Ili proslava koja garantuje da dolaze u velikom stilu? Naručite Lyft Lux ili Lyft Lux SUV (posljednja mjesta šest) da se osjećaju kao totalni gazda, gdje god krenuli.

Donirajte charity.Make svako putovanje čin dobrote opredelivši zaokružiti svoj tarife do najbližeg dollarand donirati uzroka kao što je World Wildlife Fund i Habitat for Humanity.

Koristite prigradskim benefits.Yep, možete koristiti prije oporezivanja dollarstoward Lyft linije (zajednički) vožnje kroz učešće provajdera kao što su WageWorks ili TransitChek. (A ako ne koristite prigradske koristi, trebalo bi da osim ako ne želite da 40 posto vratiti novac u džepu.)

Povezane vijesti


Post Putovanje

13 fantastičnih besplatnih stvari u Italiji

Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi su rangirane

Post Putovanje

11 najlepših plaža Južne Kalifornije, rangirana

Post Putovanje

8 najromantičnijih odmora u svijetu

Post Putovanje

5 neverovatnih eko-turističkih destinacija u Južnoj Americi

Post Putovanje

9 najhigžih hotela za Uber-Cozy zimski bekstvo

Post Putovanje

9 savršenih bašti širom sveta

Post Putovanje

9 američkih gradova koja su napravila kratak spisak na zimskom putovanju

Post Putovanje

21 stvari koje morate učiniti prilikom posjete Los Anđelesu

Post Putovanje

5 američkih vinarija koje će vas zamisliti da ste u evropi

Post Putovanje

5 sanjskih američkih skijališta

Post Putovanje

Najčudnije američke atrakcije na cestama