8 najfotopičnijih mesta u Los Angelesu | BA.centerar.org

8 najfotopičnijih mesta u Los Angelesu

8 najfotopičnijih mesta u Los Angelesu

Želim da se ponovo zaljubiti u Los Angeles? Od avangarde dvorištu skroman umetnika na imanje gdje Charlie Chaplin i Mae West provodili u Golden Days, evo gdje bi snimili autoportret za pamćenje... Oh, i sve iznova zaljubiti u Gradu Anđela.

Intercontinental Los Angeles / Facebook

InterContinental LA Downtown

Ne plaši se visine? Onda ćete biti sve o 70. Katu Lobby Lounge, gdje možete uživaju u sveobuhvatnim more. Ako ste se za prirodi, možete dobiti još više na 73. Spratu u 73 Spire, najviši otvorenom baru u zapadnoj hemisferi.

Stignem

Sean Davis / Flickr

The Stahl House

Možete prepoznati ovaj klasik midcentury arhitekture iz 90-tih sci-fi Flicks (Galaxy Quest, Trinaesti kat) ili poznatog Julius Shulman fotografija, ali verovatno nisu bili u mogućnosti da gazio svoje katom Hollywoodu koraka, osim ako niste Pratio je $ 60 kartama tri mjeseca unaprijed. Ali pogled? Najbolji zalazak sunca istočno od Malibuu.

Stignem

Denise Taylor / Getty Images

Angels Gate Park

Ima puno stvari u ovom javnom parku na vrhu San Pedro: zapanjujući litici pogled na Pacifik usidren predivan atrakciju. To je tradicionalni paviljon pokriva Korejski Bell prijateljstva, a 17 tona zvona koji je bio poklon od Južne Koreje ljudi u SAD u 1970.

Stignem

Trekandshoot / Getty Images

The Hollywood Sign

Postoje jednostavne, umjerena i naporne šetnje do Hollywood znak, gdje možete biti jedan od relativno malo smrtnike na zemlji da stane iza pisma i pogleda dole nad njima (i čitati "DOOWYLLOH"). Budite sigurni i držati oči otvorene za taj neuhvatljivi lokalne osoba, Mountain Lion P-22.

Stignem

RandylandLA / Facebook

Randyland

Echo Park scenograf i umjetnik Randlett Lawrence, proveo je skoro dvije decenije pretvara njegovo dvorište u svjetlucavoj raj više od 1.000 staklene boce pune boji vode i spusti na 35 metara visok Rebar. (Vrhunac je prodorna zahvaćene Virgin of Guadalupe.) Uzmi jedan od Sunday ture, napraviti solo imenovanje ili samo šetati po i zuri se obožavanjem od Lemoyne Street.

Stignem

Wayfarers Chapel

Wayfarers Chapel

Ova kapela je smještena na litici iznad Pacifika između San Pedro i Rancho Palos Verdes. Dizajniran 1946. Lloyd Wright (Frank Lloyd Wright sin koji je dizajnirao Hollywood Bowl), namjera ovog otvorenom prostoru je postao više priložen kao zasađena na svojoj strani borovi rasli u prirodne zidove. Možete ga posjetiti većinu dana, iznajmiti za vjenčanja i krštenja, pa čak i prisustvovati crkvene službe.

Stignem

Madeline L./Yelp

Virginia Robinson Gardens

Da li elegantan imanje sa valjanja travnjak i izvaljen vrtovima učiniti vaše srce rase? Virginia Robinson Gardens je samo tvoja šolja kapućino. Ovaj 1911 ljetnikovac, prvi dom izgrađen u Beverly Hills, bilo gdje Chaplin zabavljali, Mae West swished i Fred Astaire igrao sa Ginger Rogers. A sada možete šetati ari saniranog zemljišta, uključujući i najveći Coral Tree u Kaliforniji i zapanjujući kralj Palm Grove.

Stignem

Edi-Ni-Foto / Getty Images

Mulholland Drive

Možda vozite ovom uvrnutom brda ceste cijelo vrijeme ili možda je to samo put uzmete kao autoput zaobilaznica. Ali ne radi se samo o vožnji; radi se o gdje staneš-ima sedam scenski gleda na mor. Tako pogledaj dole na semaforu Los Angeles i prepustite se kupaju u ogleda neonskim i žarom. Dobrodošli u zemlju snova, dušo.

Stignem

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 apsolutno čarobnih zimskih odmora u srednjem zapadu

Post Putovanje

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

Post Putovanje

5 jeftini zimski odmor za rezervaciju odmah

Post Putovanje

10 najlepših tačaka u SF

Post Putovanje

5 evropska krstarenja rijekom koja će vam dati sve lutalice

Post Putovanje

5 mesta za putovanje 2018. godine koje su i dalje pod radarima svih

Post Putovanje

5 najboljih plivača u teksasu

Post Putovanje

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje vjenčanje

Post Putovanje

5 najfotogenih mesta u blizini Čikaga

Post Putovanje

Najbolje odmaralište u Teksasu je u središtu nigde

Post Putovanje

10 najboljih odmora za hranu

Post Putovanje

6 jeftini zimski letovi za rezervaciju asap