8 odličnih šetnji u roku od 2 sata od New Yorka (nema automobila) | BA.centerar.org

8 odličnih šetnji u roku od 2 sata od New Yorka (nema automobila)

8 odličnih šetnji u roku od 2 sata od New Yorka (nema automobila)

Pogledajte, čak i grad cure je potreban odmor od pretrpane pothodnicima, stalni saobraćajne buke i primamljive mirise koji dolaze iz tih Nuts 4 matice kolica na svakom uglu. Srećom, ne morate posjedovati automobil (ili čak i prašinu sa da članstvo Zipcar) pobjeći u prirodi. Hop na vlak ili autobus za jedan od ovih zapanjujuće šetnje, a vi ćete biti usmjeravanje svoj unutarnji planinu žena u nema vremena.

NJ planinarenje

Iznenađenje Lake Loop (1 sat, 45 minuta od NYC)

Budite sigurni da nose vodootporne cipele za ovu trek. U prvoj polovini petlje ima nekoliko strmih uspona i padova, ali povratak putovanje je mnogo lakše. Plus, na pola puta kroz ćete naići na jezeru koje dolazi u pogled sasvim iznenada (otuda i ime) (pogodili ste).

Kako doći: Uzmite autobus na 197 Warwick iz Lučke uprave prema Willowbrook i sići kod Union Valley Road na White Road.

Nauči više

NJ planinarenje

Limun Squeezer i Island Pond Loop (1 sat, 20 minuta od NYC)

S imenom kao Limun Squeezer, kako si mogao ne želite probati ovaj divan izlet? Ime dolazi iz uske formacija stijena ćete proći kroz prije postizanja Island Pond, savršeno mjesto da se zaustavi za ručak ili odmor na suncu. Zanimljiva činjenica: Ova staza je mali deo Appalachian Trail, tako da ćete možda upoznati neke ozbiljne ruksacima na putu.

Kako doći: Uzmi SHORTLINE Autobusna prema Southfields iz Lučke uprave. Pitajte vozač autobusa vas pustiti na Arden Valley Road pored "Dobrodošli u Harriman State Park" znak. (Budite sigurni da pitati za popust planinari "na autobusku kartu.)

Nauči više

Scene iz Trail

Arden Point i Glenclyffe (1 sat, 25 minuta od NYC)

Izvrstan za ljubitelja istorije, dio ove staze slijedi put Benedikt Arnold koristi pobjeći tokom revolucije. Kao što vjetar uz Hudson, moći ćete uočiti The Thayer Hotel West Point, čija je arhitektura čini impozantan prizor protiv rijeke.

Kako doći: Uzmi Metro-North Hudson red do Garrison stanice.

Nauči više

Sve staze

Sugarloaf Hill i Osborn Loop (1 sat, 45 minuta od NYC)

Za lak dan pješačenje isprekidano s pogledom na Hudson i povijesne znamenitosti, stvarno ne mogu mnogo bolje nego Sugarloaf Hill. Ova staza i Osborn Loop izdanak su savršeni za šetnju sa prijateljima, uključujući i vjerni pomoćnik (to je pas-friendly). Stop za užinu u sjenici pre završetka uz stari fijaker put.

Kako doći: Uzmi Metro-North Hudson red do Garrison stanice. A staza vodi od južnog kraja parkirališta do Staza za planinarenje.

Nauči više

Sve staze

Indian Rock i Wanaque Ridge Trail Loop (1 sat, 25 minuta od NYC)

Ako SNL-a Stefon su umjesto preporučiti povećanje kluba, to bi bilo to: Ima sve: Bright plava jezera, brblja potoka, udarajući perspektive i lijepo zarastao ruševina starog proizvođača baruta. Oh, i da li smo spomenuti rok slike indijskih ratnika? Vidite, to stvarno ima nešto za svakoga.

Kako doći: Uzmite autobus na 197 Warwick iz Lučke uprave prema Willowbrook i Silazim na Ringwood Avenue u Burnside Place. Šetnja od 15 minuta kroz prilično predgrađa doći do Staza u Nazad Beach Park.

Nauči više

@ Eveturowpaul / Instagram

Blue Mountain Loop Rezervacija (1 sat iz NYC)

Ćete morati hodati 12 dugo milja (doduše, širok, lako milja) doći do kraja, ali na kraju ne čeka hladno, oštre pivo samo za vas. Tako je, u Peekskill pivara nalazi na pola puta između Staza i Peekskill Metro-North stop, tako da stvarno nemate izgovor da ne počastiti nekim dobro zarađen osvježenje prije odlaska kući.

Kako doći: Uzmi Metro-North Hudson red do Peekskill stanice i hoda jednu milju do Trailhead.

Nauči više

@ Ericalynn_xoo / Instagram

Ken Lockwood Klanac i Kolumbija Trail (1 sat, 50 minuta od NYC)

Pokušajte da ne bude previše ometeni čudan grad High Bridge, gdje je ova staza počinje-još uvijek imate 7,5 milja od raskošnih pejzaža doći do. Budite sigurni da napravite Slika na klisuri ili neka vaše štene lutaju u za brzi pad prije nego što se okreneš na čelu kuće.

Kako doći: Uzmi New Jersey Transit Raritan Valley Line High Bridge.

Nauči više

NY NJ Trail konferencije

Breakneck Ridge (1 sat, 40 minuta od NYC)

Iako ne bi trebalo dozvoliti da ime uplaši, ovo nije povećanje za početnike. Počinje sa 20- do 30-ak minuta strme stijene scramble a, ali je zapanjujući pogled na Hudson su vrijedno truda. Jednom preći preko toga grbu, ostatak staze je relativno lako, uz još nekoliko strmih sekcije i upečatljive panorame koja su garantovana da dovede u Instagram voli. Nakon toga, nagradite sebe uz ručak u obližnjem (neodoljivo) Cold Spring.

Kako doći: Uzmi Metro-North Hudson Line u Cold Spring stanice i sjeverno hoda na putu 9D na Trailhead.

Nauči više

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

8 lekcija koju smo naučili od Italijana

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta u Kaliforniji

Post Putovanje

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

Post Putovanje

Ove fotografije najspektakularnijih mostova na svijetu će vam napraviti Dizzy sa ludilom

Post Putovanje

7 zemalja u kojima je američki dolar jak

Post Putovanje

6 putnih izleta za proleće

Post Putovanje

Vodič za putovanje solo

Post Putovanje

Turistički vodič Laguna Beach

Post Putovanje

7 tajni super-pametnih pakera

Post Putovanje

Najbolja putovanja za 20, 30, 40 i više

Post Putovanje

9 razloga zašto Dubai treba da bude vaš sledeći porodični odmor

Post Putovanje

5 toplih vremena bežalo iz Čikaga