8 putnih aplikacija kojima nije potreban pristup internetu | BA.centerar.org

8 putnih aplikacija kojima nije potreban pristup internetu

8 putnih aplikacija kojima nije potreban pristup internetu

Ura, konačno rezervirali svoje putovanje iz snova u inostranstvu. Sada je krajnji pitanje: da razmetanje ili štedi na međunarodnom planu podataka? Sačuvajte svoj novac za to kožnu jaknu želite, jer sa ovih osam aplikacije, možete se kretati, prevesti i uhvati se na čitanje bez tih roaminga.

Upravljanje Vaš itinerer TripIt

Ostavite štampani itinerer kod kuće. Ova aplikacija automatski vuče informacije iz relevantnih e-pošte sastaviti jedan prekrasan, u organizaciji lista sa svime što vam je potrebno da znate. Imati worrywart majka kod kuće? Pošalji joj raspored, previše, tako da tačno zna kada si na vođeni izlet izvan opsega usluga.

Dostupno za iOSor Android

Citymaps2go

Krećite se kroz grad sa CityMaps2Go

Ne samo da možete vidjeti vašu lokaciju na karti bez korištenja podataka, ali također možete curate liste stvari koje želite učiniti. Ili, ako želite da neko drugi obavi posao, preuzimanje već napravio vodiči.

Dostupno za iOSor Android

Master javnog prijevoza Sa Evo

Na odmoru, nema vremena za gubljenje, posebno u stražnjem dijelu taksi. Ova aplikacija izračunava sve svoje mogućnosti put da vam predstavimo najbrži način da se od točke A do tačke B. Sada možete natrpati u još više vremena u Luvru ili Istraži ulicama za slatka pariški muškaraca. Rezultat.

Dostupno za iOSor Android

XE valuta

Znaš šta druženje sa XE valuta

U redu, tako da ako jedan dolar iznosi 22,787.50 vijetnamski dong, koliko to čini trošak kafu? Spasi sebe matematike glavobolju s ovom aplikacijom koja vam pomaže da pratite ono što trošite, tako da ne završiti slijepo bacanje gotovine oko i ide put kroz budžet.

Dostupno za iOSor Android

Koristite Digital Vodič Sa Triposo

Vodiči su teški i to digitalni vodič je sve što vam je potrebno. Možete planirati cijeli dan sa svojim bogatim liste žarišta posjetiti, ili koristiti opciju lutajući da obavijesti kad prođe pored ništa vrijedno stali, sve nije, naravno.

Dostupno za iOSor Android

Livetrekker

Obratite Journal Sa LiveTrekker

Vi ćete stvarno održe obećanje na sebe vođenja dnevnika. Pomoću GPS da označite fotografije uz svoje putovanje, ovaj app stvara interaktivni evidenciju sve što radite. Možete čak i dodati svoje bilješke, tako da se setim tačno kada i gdje ste jeli one nenormalno ukusna knedle.

Dostupno za iOSor Android

Razgovarajte sa meštana Google Prevodilac

Naravno, uzeli njemački sve kroz srednju školu, ali da li se sjećate kako da kažem, "Gdje je najbliža biergarten?" Nismo mislili da je tako. Preuzmite jezik paketa trebate za svoje putovanje prije nego što ostaviti, tako da možete izbjeći sramota slučajno miješanje se riječi poput noći (noć) i gol (gole).

Dostupno za iOSor Android

Catch Up Na Reading Sa Pocket

Nošenje knjiga i časopisa oko za cijeli svoj put je bol. (Doslovno, oni su suviše težak.) Umjesto toga, upload sve članke i video zapise koje ste bili, što znači da se u dok ste i dalje povezan na kućnu Wi-Fi. Zatim, na putovanje, možete ih pristupiti bilo kada, bilo gdje, čak i bez veze. To je gotovo kao da je bilo vremena prije nego što internet postojao... Kako čudno.

Dostupno za iOSor Android

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 najslavnijih turističkih destinacija na svetu

Post Putovanje

8 neverovatnih odmora koji vraćaju zajednici

Post Putovanje

5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende

Post Putovanje

Pošaljite svoj pas u letnji kamp

Post Putovanje

7 vinarija u Teksasu za koje nikada niste čuli (ali bi trebali posjećivati)

Post Putovanje

5 najlepših hotelskih apartmana u Dalasu

Post Putovanje

6 nedeljnih radarskih medenih meseci o kojima verovatno niste pomislili

Post Putovanje

7 najboljih plaža Hamptons

Post Putovanje

13 mjesta za odmor koji su jednaki delovi plaže i kulture

Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi su rangirane

Post Putovanje

8 skijališta koje će ne-skijati voleti ovu zimu

Post Putovanje

Sve što trebate znati o odlasku na Kubu upravo sada