8 stilskih suštinskih potreba svakog savremenog putnika | BA.centerar.org

8 stilskih suštinskih potreba svakog savremenog putnika

8 stilskih suštinskih potreba svakog savremenog putnika

Bilo da ste jahanje visok u prvoj klasi ili nagurano u sredinu sjedište u nizu 27 (uh), i dalje možete pretvoriti vaš let u srednje-vazdušna banja. Kada se svjetla kabine su prigušena, preuzme polegnut i ubaci na jednom od tih kolagena list maske, koje su natopljene koloidno zlato (da, Cleopatra, pravog zlata) i tope u svoj lik da se ozbiljno uljepšati svoj ten. A za jednokratnu upotrebu lica je nered bez (aka bez ispiranja ili ribanje je potrebno) i traje samo 20 minuta, tako da možete dobiti u hidratantnu ograničenje čak i prije nego što stjuardese naprave svoje prve round.Passport Beauty Gold Radiance maska ​​za lice ($ 65 )

I sve ostalo, TOO

Tvoje lice se sija predivno ali ostatak vaše kože je isušeno. A TSA-odobren serum je odgovor. Potražite jedan natovaren vitaminom C (svaki dermatolog omiljena anti-age sastojak) kao što su mlade Koridor je Boost serum. Ne stidite se da to stvarno Ljigavo na svom vratu, rukama, zanoktice, pa čak i krajeve kose. Vi ćete biti drago što si nije morao pakovati 14 različitih products.Youth koridoru Ultimate Antioxidant C Boost serum ($ 195)

Izgledala prekrasno, čak i nakon 12 sata na PLANE

Dakle, vaš crvenih očiju sam te u Berlin u jednom komadu (Rejoice). Ali nisi oka sklopio. I dalje možete napustiti avion kao na dužnosti model ako se pokriti sa par šik nijansi. Ovaj par iz Cartiergives off kul retro vibe sa svojim oblikom cat-eye, dok je tamnocrvena i zlata završi osjećati glamurozno. Najbolje od svega je ogroman silueta, koja skriva sve znakove Jetlag. Slip ih i naći espresso, stat.Trinity de Cartier sunčane naočale ($ 960)

Investirati u LUXE SLOJ

Značajan slojeva komad, kao Beau Souci je alpaka-spoj džemper, prekovremeni radi kao udoban wrap midflight, onda prevodi lijepo kada sletite. Ogrnuti ga preko ramena i glavu ravno na svoj omiljeni pariški caf.Beau Souci Cardigan ($ 765)

Zapravo ENJOY YOUR Layover (ne, stvarno)

Salona mnogi članovi aerodromu 'su zapravo dostupni svima za jednokratnu naknadu. Prije nego što počini, preuzeti LoungeBuddy aplikaciju koja vam daje sve što je potrebno znati o različitim klubovima, uključujući i mišljenja, sadržajima, sati i fotografijama. Unesite svoj broj leta i kreditne kartice (provjerite travel nagrade program vaše kartice, mnogi nude: besplatne ili diskontiraju prođe dan) kako bi se utvrdilo koji saloni možete pristupiti i odmah rezervirati ulazak. Sedećeš lepa, sa gratis koktel i Wi-Fi koji zapravo radi, ni u time.LoungeBuddy (besplatno)

BE SVOJ BARISTA

Stale aviokompanija kafu da neće ni biti poslužen za još 45 minuta? Puh-lease.Pack svoju torbu od prizemlja, java ili slobodnim listovima čaja i pokupiti sve-u-jednom francuskom pritisnite usput. Pitati stjuardesa za toplu vodu, onda se pripremiti za izgled zavisti kao miris svježe jednim porijekla Kona ispušta pred vama. Bodum travel pritisnite ($ 30)

ČUJE jasnije (ili ništa AT ALL)

To vrišti dijete u nizu 9, vaše hrkanje seatmate i beskrajne zujanje mlaznih motora. Buka je stvaran, i to je uznemirava vašu sposobnost da biste pronašli prijeko potrebne prije dolaska hladnoće. Protjerati kakofonije sa svojim omiljenim playlistu i skup stilski slušalica (ovo ružičastog zlata i bijele set od Frendscollapses da se uklopi u kvačilo). Frends slušalice (200 $)

LOVE pasoš FOTO

Povezane vijesti


Post Putovanje

8 najlepših mesta za stargazing u u.s

Post Putovanje

10 najboljih odmora za hranu

Post Putovanje

Osnovni vodič za kauai

Post Putovanje

8 velika zapadna obala

Post Putovanje

6 najintenzivnija mesta na Jamajci

Post Putovanje

9 američkih gradova koja su napravila kratak spisak na zimskom putovanju

Post Putovanje

7 najistaknutijih restorana u svijetu

Post Putovanje

Najčistiji gradovi na svijetu

Post Putovanje

Tri vikend putovanja treba da prođete ovog proleća

Post Putovanje

Sve SF usluge su definirane (konačno)

Post Putovanje

Gdje postaviti svaki tip gosta u San Francisku

Post Putovanje

9 odmora svaki ljubitelj vina treba dodati na listu kofea