8 tajnih podataka o rezervisanju ubilačkog posla na poslednjem putovanju | BA.centerar.org

8 tajnih podataka o rezervisanju ubilačkog posla na poslednjem putovanju

8 tajnih podataka o rezervisanju ubilačkog posla na poslednjem putovanju

Sa ljetnom petkom privodi kraju uskoro i naredne produženi vikend odmah iza ugla, nema vremena kao poklon za malo R & R. A dobra vijest je da nije kasno da se postigne dogovor. Evo što vam je potrebno rezervirati last-minute putovanje, stat.

Hopper / Facebook

Avionske karte

Mnogi airlines oslobodi ponudama ponedeljkom kroz srijedom kada? Ponovno u potrazi za off-opterećenje undersold letove za naredni vikend, a ova dva aplikacije specijalizirati u potpuno last-minute leta.

Sljedeći leta: Za jednokratno ulaganje od 3 $ na iTunes, možete dobiti pristup dostupan istog dana letove i letove ostavljajući u roku od dva daysfrom svoj aerodrom odlaska. I to pokazuje samo direktne letove, tako da? Nikad ću imati posla sa dosadnim layovers.

Uzmi let: Želim letjeti od New Yorka do Bermuda za $ 329 povratno putovanje u zadnji čas? Kako o $ 194 let iz San Francisca u Las Vegasu koji ostavlja u pet sati? Ova aplikacija pronalazi i knjige najboljih raspoloživih povratno putovanje letova koje ostavljaju iste noći ili sljedećeg jutra. Moglo bi se doslovno rezervirati svoje putovanje na putu do aerodroma. Oh, i da li smo spomenuti Aplikacija je besplatna?

Hotel Tonight / Facebook

SMJEŠTAJ

Volimo Airbnb, ali to nije uvijek moguće pronaći sobu ili apartman u zadnji čas. Bilo da volite hotelima ili pravi rezidencije, ova dva servisa su ti pokriveni.

Hotel Večeras: Ova aplikacija predstavlja Curated popis hotela u desetinama gradova sa istim noć dostupnosti. I zato te prostorije su prazne, one su obično jako diskontiraju. Pro tip: Knjiga ujutro kada sobe u prodaji da se na najbolji mogući stope.

Noćenje: Razmotrite ovo Airbnb prošle minute boravak. Možete odabrati iz zajedničke roomsand privatnih apartmana, a domaćini odgovoriti na vaš zahtjev u roku od deset minuta.

Turo / Facebook

RENTAKAR

Tako štedljiv i Avis su svi žuti karton i nemate članstvo sa Zipcar ili Carma? Pogledajte ove peer-to-peer dijeljenje automobila i rent a car usluga lokalne umjesto.

Getaround: Ne postoje mjesečno ili godišnje naknade, ali satnice može dodati gore. Tako shvatiti kakav puta želite da se (popodne bijeg u odnosu na vikend bijeg) i gledajte u troškove prije nego što je počinio.

Turo: Ovo tržište je usmjerena na dan i vikend putovanja, pa čak i nudi dostavu automobil ravno u svoju kuću. Kako je to za uslugu?

Last Minute Travel / Facebook

PUTOVANJA I CRUISE DEALS

Povezivanje može uštedjeti tona, tako da ako uzimate put koji zahtijeva kombinaciju hotela + avionske karte ili avionske karte + najam automobila, smatraju lokacije koje specijalizirati u paketu ponudama. Isto važi i za cijene krstarenja-paket pasti drastično sve do odlaska.

Last Minute Travel: u vlasništvu i upravlja Travelocity, ova stranica pokriva svaki aspekt last-minute putovanja tome da te u paketu ponudama na letu / automobila, hotel / kola i let / luksuznih hotela kombo.

Michaela Ravasio

CAMPING

Svako živi u Kaliforniji zna da može biti gotovo nemoguće dobiti kamp, ​​osim ako ga rezervirati šest mjeseci unaprijed na recreation.gov. Tajna: Uzmite Fridayoff, glava od prva stvar ujutro i stigne prvi dođe, prvi je služio ili walk-in stranice.

Hipcamp: Ovaj site traži i javnih parkova i privatnog zemljišta (oni imaju posebne partnerstva sa vlasnicima zemljišta da se otvorenog prostora na raspolaganju za kampera). Dok javnih parkova mogu se dobro unaprijed rezervirati, ovaj poseban pristup privatnom zemljištu znači da ćete vjerojatno postići rezervacija u poslednjem trenutku. Plus, neke od tih privatnih lokacije su mnogo bolji nego šator samo, pit-WC smještaj u parkovima.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

6 najreprezentativnijih američkih odmarališta

Post Putovanje

Rej svetlosti

Post Putovanje

7 vinarija u Teksasu za koje nikada niste čuli (ali bi trebali posjećivati)

Post Putovanje

Evo gde da odem za sledeća dama

Post Putovanje

6 glavnih ulica u Americi

Post Putovanje

9 najsloženijih, padajućih mrtvih fotogenih mjesta u Italiji

Post Putovanje

Svaka žena bi trebala znati 7 letaka

Post Putovanje

Najbolja odredišta Zika-Free za vašu (mnogo potrebnu) djevojčicu

Post Putovanje

Pakovanje vreća: 5 pada putova ispod 200 EUR zaokruživanje

Post Putovanje

4 zimska odmarališta u blizini Njujorka koja će voleti i ne-skijaše

Post Putovanje

9 odmora svaki ljubitelj vina treba dodati na listu kofea

Post Putovanje

11 jeftina jela u Bostonu treba da probate