8 velika zapadna obala | BA.centerar.org

8 velika zapadna obala

8 velika zapadna obala

Postoji zapravo samo jedan način da se tuku zime blues: Start planira bijeg na suncu, plažama i vinogradima na zapad. Ali gdje točno treba da ode, pitate se? Mi smo pokupili sedam naših omiljenih Cali odredišta (i jedna velika meksički primorskog grada), u rasponu od bazena opuštanje u Ritzy hotel na arty pustinji vikenda.

Palihouse, Santa Monica

Naša omiljeni butik hotel otvaranje ove godine, ovo Santa Monica innhas je doteranu sa vintage ulja na platnu, baršun presvlake i ćudljivim pozadina. Plus, ono što ne vole o igranju boćanje na travnjaku?

Outbound Collective, Bay Area

Ako želite malo avanturističkih putovanja, ali nisu baš iskusan planinar, prijavite se za izlaznu kolektivnog North Beach-based. Na trzište vam šalje sedmični sugestije putovanje za sve vrste aktivnosti - od backpacking surfanju - sve prilagoditi svoj nivo vještina.

Cal-Earth, Hesperia

Zaboravite na smrznute margarite i outlet shopping - tu je još jedan razlog da vozi u pustinju oko Los Angelesu. To je Cal-Earth, fascinantan spoj zemljanih zgrada podignutih od strane arhitekta kao prototip skloništima za beskućnike. Možete čak i naučiti da se izgradi jedan od kupolom struktura, pod nazivom superadobes, u klasama na licu mjesta.

The Rose Hotel, Venecija

Potrebu za neko vrijeme plaži? Glave do ovog pretvoriti bivši mora bordel okrenuo minimalistički bijeg, što je samo jedan blok od okeana. Ako se osjećate kao ulazeći dalje šire, postoje bicikli možete posuditi za istraživanje Veneciji riva.

Mohave Sands, Joshua Tree

Joshua Tree je vrsta mjesto gdje vas pustinja povećanje, razmisli prahistorijskog kaktus, popeti Boulder - onda spadaju u zanimljiv razgovor sa lokalnim kipar preko pivo i ode galerija-skakanja. Vaša baza za ovu arty-rustikalnom bijeg je renoviran 1950. Motelwith nema televizora (za podsticanje zvezde).

Degustacija vina, Healdsburg

Ni jedna lista getaways sa sjedištem u Kaliforniji je potpun bez putovanje vino-centric. Naša preporuka: Idi Napa i glave do Healdsburgfor ekskurziju ispunjen hranom, antikvitete i, naravno, degustacija vina.

Glamping preko državne

Ako želite pobjeći od svega osim udobnosti, odlučite se za kabine, pretvara Airstream prikolica i A-frame kuće. Pogledajte našu omiljena mjesta za preko noći, iz Visokog Sierras Creekside u Santa Barbari.

Todos Santos Music Festival, Baja California

Svake godine u siječnju, padina grada Todos Santos je domaćin super-cool music festivalwhere tekilu i Pacifika gledanjem kitova je jednako važan kao i melodije. Rezervisati prostor sada.

Povezane vijesti


Post Putovanje

10 najfotogenih tačaka u teksasu

Post Putovanje

5 najslavnijih turističkih destinacija na svetu

Post Putovanje

Tačno šta pakirati za svaki tip odmora

Post Putovanje

7 stvari koje radite u avionu koji su svakako dosadni

Post Putovanje

Evo gde da odem za sledeća dama

Post Putovanje

5 najboljih (i najjeftinijih) mesta za putovanje u maršu

Post Putovanje

Najslabiji Perks u 9 hotela u Njujorku

Post Putovanje

Najbolji hotel i putovanja u martu

Post Putovanje

6 lokacija koje oduzima dah, bez usluge ćelije za vaš sledeći odmor

Post Putovanje

8 stvari koje treba znati pre nego što letite sa svojim ljubimcem

Post Putovanje

Panorama upozorenje: Ovi 8 restorana imaju najbolje uvjete na svijetu

Post Putovanje

9 bizarnih gradskih nadimaka i kako su postali