9 potpuno besplatne stvari u Londonu | BA.centerar.org

9 potpuno besplatne stvari u Londonu

9 potpuno besplatne stvari u Londonu

Samo zato što je razmjena Ratein London je ono najbolje što je bilo u godinama, to ne znači da želite da hop preko bare i slomiti banke. Zato smo zaokružili pregršt divnih (i potpuno besplatno) aktivnosti koje neće postaviti nazad jednu funtu. Razmotrite svoj odmor itinerer set budget-friendly.

Elenachaykina / Getty Images

Šetnja kroz tržište Columbia Road Flower

Početkom ptica dobiva joj pick od božura-i zilion drugih prekrasna cvijeće-svake nedjelje u Shoreditch na Columbia Road. Ali samo zato što ne kupuju ne znači da ne možete Ogle (i Instagram) sve svježe i šarene cvjeta.

LEON NEAL / AFP / Getty Images

Peep Kate Middleton Portret u National Portrait Gallery

Ulaz je slobodan u ovom predivnom galerija, nalazi samo off Trafalgar Square. I unutra, naći ćete Kate Middleton je prvi službeni kraljevski portret koji je naslikao Paul Emsli i predstavljen u 2013-uz kolekciju svaki drugi muškarac i žena (kraljevska ili ne), koji je pomogao oblik britanske povijesti.

Infomods / Getty Images

Ili Rosetta Stone u Britanskom muzeju

Da, Rosetta Stone (koji drži ključ za razumijevanje hijeroglife) je od davnina poznat kao jedan od glavnih znamenitosti vidjeti u Londonu, i to je besplatno! Bonus: besplatan boravak i daje vam pristup muzeja staklom na vrhu (i oduzima dah) predsoblje.

@ Chris-Mueller / Getty Images

Idi na Scavenger Hunt to Pronađi najživopisnijih kuće u Notting Hill

Ozbiljno, mogli provesti cijeli popodne samo vijugave i branje van kuće bombona boje ui oko fancy ulicama ovog povijesnog susjedstva, bacanje se nalazi samo kamen iz Kensington Palace. Hint: Farmer Ulica i Hillgate Place imaju neke od najboljih, plus oni se nalazi odmah pored ukusna mjesto za avokada tost. (Nije besplatan, ali u nekom trenutku možda ćete morati da jede.)

FilippoBacci / Getty Images

Onda Look (Do not Buy) na Portobello Road

To je vjerojatno najpoznatiji ulica u svim Londona i možete hodati dužinu to-i baciti nekoliko laktovima sa drugim turistima-besplatno. Subota je najbolji dan da ode da vidi tržištu u vrhuncu forme.

Peterspiro / Getty Images

Gledati smjenu straže iz Izvan Buckingham Palace

To je najveći kraljevski svečanosti u cijelom gradu: Na većini ujutro (vremenski uvjeti dopuštaju), moći ćete uhvatiti rotacije Kraljičine garde iz ispred kraljevske kapije palače. (Samo budite sigurni da provjerite scheduleahead vremena i doći rano, ako želite dobar pogled.)

Cdbrphotography / Getty Images

Spakovati Picnic i People-Watch u Hyde Park

Pored Buckingham Palace, naći ćete najveći od svih kraljevskih parkova u Londonu. Napravite dan ga i šetnje sa jednog kraja na drugi, zaustavljajući za pregled najnovijih instalacije savremene umetnosti u Serpentine Galleriesor sezonskog porasla gardensor princeze Diana Spomen česma, sve besplatno.

Davidf / Getty Images

Popnite se stepenicama katedrale Svetog Pavla u Proživite princeza Diana vjenčanje

Govoreći o Diana, Flash Back do 1981. Godine, kada je dobio kači za princa Charlesa u ovoj prekrasnoj barokne crkve, nalazi se na Ludgate Hill. Ulaz je strma (oko 16 funti po osobi), ali to je besplatno da hoda na isti vanjske korake koje je radila neposredno pred kaže "ja".

Tate Modern

Idi na vrh ZA Tate Modern ZA ptičje perspektive pogled na grad

Tate Modern je prizor vidjeti u sebi, ali nakon što ste završili su trenutno moderne umjetnosti kolekcije-od kojih su mnogi besplatni-liftom do nivoa za gledanje pogled od 360 stepeni u Londonu panoramu (iz St. Paul-a katedrala sve do Canary Wharf).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

12 stvari koje uvek imate u torbi za nošenje

Post Putovanje

5 odličnih zimskih hotela u jezeru geneva

Post Putovanje

9 Luxe zima pobjegava s ludim vrućim kade

Post Putovanje

8 neverovatnih krstarenja koje možete uzeti ove zime

Post Putovanje

Osnovni turistički vodič za Maldive

Post Putovanje

7 medenih meseci koji se osećaju skupe ali zapravo nisu

Post Putovanje

8 neverovatnih odmora koji vraćaju zajednici

Post Putovanje

7 mesta možete zapravo skijati i snowboardu izvan Čikaga

Post Putovanje

Najbolja odredišta Zika-Free za vašu (mnogo potrebnu) djevojčicu

Post Putovanje

7 vinarija u Teksasu za koje nikada niste čuli (ali bi trebali posjećivati)

Post Putovanje

10 najlepših mesta u Čikagu o kojima niste znali

Post Putovanje

7 vrsta ljudi koje ćete videti na Hamptons jitney