Evo najboljih godina u poseti ovih 13 američkih gradova | BA.centerar.org

Evo najboljih godina u poseti ovih 13 američkih gradova

Evo najboljih godina u poseti ovih 13 američkih gradova

Šta želite da uradite na odmoru: Opustite se, razgledanje i možda dobiti neke sunca. Ono što don'twant učiniti: Provedite pola vremena čekanja u redovima. Ili dobiti toplotni udar. Ili plati milion dolara za hotelsku sobu. Pogledajte najbolje doba godine za putovanje u ovih 13 gradova u SAD-i planirati svoj sljedeći bijeg u skladu s tim.

Yinyang / Getty Images

MAUI: od aprila do juni

Zimi je najpopularniji vremena za turiste na suncu žele posjetiti. Kada odete u proljeće ćete propustiti gužve, ali i izbjeći kišne sezone i pas dana ljeta.

Twenty20

NEW YORK: septembar do oktobra

Ako vam ne smeta prepuni trotoara, u svakom slučaju, ići na Dan zahvalnosti Parade Macy. Ali, ako biste radije vide liljce kao što šetati kroz prazan (ish) Central Park, početkom jeseni je najbolji izbor.

RoschetzkyIstockPhoto / Getty Images

AUSTIN: septembar do oktobra

Ako ne možete stajati topline (i buke), idite u kultni Austin City Limits festivalu krajem septembra. Grad usporava nakon toga, pa ako ste u potrazi za tiši odmor, oktobar je najbolji izbor.

F11photo / Getty Images

LAS VEGAS: Novembar do decembra

Sin City je spor u ljeto, ali ako želite provesti cijelo putovanje unutar klimatizirane kazino, pokušajte za zimski bijeg - možete uhapsiti velike ponude između Dana zahvalnosti i Božića, a godina su blaženo blage.

Ron_Thomas / Getty Images

CHICAGO: od aprila do MAJ

Ljeto je najprometniji sezone za turiste, tako izbjeći to kao kuga osim ako ne želite do lakta ljude iz način da se fotografiju je "Bean". Umjesto toga, posjetiti u proljeće, kada su avionske karte i hotela su pristupačne, a vi osvojio ' t pretvoriti u ljudski ledenica.

Twenty20

LOS ANGELES: Oktobar do aprila

Grad je prekriven smogom na vrućim danima - pa za najjasniji pogled na Hollywood znak, rezervirati putovanje u manje sparno jeseni mjeseci. (Ne brini, to je i dalje velika plaža vremena.)

SeanPavonePhoto / Getty Images

WASHINGTON, DC: od aprila do MAJ

Trešnje cvjetovi, ljudi. Trešnje cvjetovi. Očekujte vrhunac cvjeta u rano proljeće. (Vidjet ćete, međutim, da se bore sa gužve - tako put svoj muzej posjeta za rano ujutro.)

Tonda / Getty Images

SEDONA: decembar do februara

Preskočite turističkih proljeće sezone i provjeriti Sedona blage zime, kada je temperatura lebde u 50-ih i 60-ih, a vi samo mogli doći do vidjeti prekrasne crvene stijene prašnjavom u snijegu.

Mlenny / Getty Images

SAN FRANCISCO: septembar do oktobra

Ljeto je hladnije nego što mislite, a to je ujedno i najviše gužve. Drži se početkom jeseni, kad je ugodno svjetlo džemper sezone i nebo su relativno magli. Također je savršen planinarenje vremenu.

ULora / Getty Images

MIAMI: Avgust do septembra

Plaže su najviše gužve u proljeće, ali ako čekate za jun, to će vjerovatno biti Sweltering. Idi za kasno ljeto i ranu jesen, umjesto - to je i dalje van sezone, ali vlaga neće biti baš kao opresivne.

Twenty20

BOSTON: Juli do kraja avgusta

Avionske karte može biti najjeftiniji tokom zime, ali verovatnoću let odlaže ili otkazani zbog snijega je visoka. Rezervirajte putovanje za ljeto, i poštedi sebe brige o led, snijeg i sub-arktički godina.

Twenty20

NASHVILLE: septembra do decembra

Music City ljeta su vruća i vlažna, tako da se odluče za putovanje u više upravljati jeseni i zime.

ORLANDO: septembar do oktobra

Mi ne condoningpulling vaše dijete iz škole, ali kada je u pitanju Disney odmor, linije su oko pola dok kada je škola u sesiji. Soooo možda Bobby bi trebalo da dobije "gripe" u septembru ove godine.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

10 najlepših jeseni širom zemlje

Post Putovanje

Najbolja plaža u svakoj pojedinačnoj državi SAD

Post Putovanje

Najbolje odmaralište u Teksasu je u središtu nigde

Post Putovanje

Oooh, ovi prekrasni spomen-danovi u Hamptons-u su i dalje na raspolaganju

Post Putovanje

5 ne mogu propustiti događaje koji se sada dešavaju u miami

Post Putovanje

Ove zemlje imaju najbolje vreme u celom svetu

Post Putovanje

Italija je izašla iz pucanja

Post Putovanje

5 najboljih plivača u teksasu

Post Putovanje

Najbolja mesta za putovanje u marš

Post Putovanje

8 najlepših i najfotopičnijih tačaka na pacifičkom sjeverozapadu

Post Putovanje

Coziest zimski izleti u roku od 5 sati od Los Angelesa

Post Putovanje

5 najskupljih hotelskih apartmana u San Francisku