Kako imati savršen dan na ostrvu skloništa | BA.centerar.org

Kako imati savršen dan na ostrvu skloništa

Kako imati savršen dan na ostrvu skloništa

Volite nonstop energije i razred-A ljude gleda u Hamptonu, ali ponekad je potrebno, dobro, odmor od vašeg odmora. Tu Shelter Island dolazi na brz vožnje trajektom iz Hamptons, otok izgleda kao sasvim druga svijeta:. Šarmantni, opušteni gradska plaža, minimalna gužve, netaknute prirodnih pejzaža. Evo kako provesti dan na Shelter Island od jutra do mraka.

Marie Eiffel Market / Facebook

10:00: Hop na trajektu

Započnite dan uzimajući u zadivljujući pogled na trajektu vožnje do Shelter Island. The South Ferry prebacuju posjetitelja iz North Haven na otok svakih 10 do 15 minuta 05:45-01:45 Pro tip: Ako ne donose svoj auto ili bicikl preko, uzeti North Ferry van Greenport, kao da je iznajmljivanje bicikala na toj strani otoka.

10:30: Fešta na Baked Goods

Nakon 10-ak minuta vožnje trajektom, glava na sjevernoj strani otoka za doručak u Marie Eiffel Market, divan slastičarna to izgleda kao da je transportiran iz sporedne ulice u Parizu (možda zato što je vodi francuski expat). A Croque madame i badema kruška tart bi trebalo biti dovoljno goriva da ti se kroz jutro.

Shelter Island Kayak / Facebook

11:30: Kayak Harbor

Vrijeme je da istraži: Iznajmljivanje sandolina ili uzeti obilazak sa Shelter Island Kayakfor je spokojan, izbliza pogled na neke od vodotokova ostrva. U mirne luke je idealan za kajakaše u bilo kom nivou taktike (uključujući i djecu), a ti si vjerojatno uočiti kornjače, Fiddler rakova i drugih stvorenja.

So Shelter Island / Facebook

01:00: Jedite Amazing Seafood

Nakon što je radio apetit sa svim tim veslanja (hej, triceps), to je vrijeme za ručak. Lokalnog favorita Saltoffers dnevno sirove bar, puno velikih ploča lokalno uhvaćen morski plodovi-idealan za dijeljenje-i letnje, lako pije koktele (kao što je lubenica-bosiljak Jedna u Melon).

02:30: Lov na blago

Post-ručak, prozor-shop kolekcija ostrva šarmantnih dućana. Ljubitelji knjige treba zaustaviti u Black Catused knjižare i lov na prva izdanja svoje favorite.

Pješčana Richard / Flickr

04:00: prošetamo with a View

Da se vratimo prema južnom dijelu otoka u šetnju u Mashomack Preserve, koja pokriva 2.039 jutara (puni jednu trećinu otoka). Mix slatkovodnih močvara, plime potoke i hrastove šume čine veliko mjesto za spot Ospreys i drugih divljih životinja.

Ram je Head Inn / Facebook

07:00: Završi dan s tjesteninom i Diskoteke

Prije nego skakanje na trajektu nazad u South Fork, zaustaviti na casual Vine Street Caféfor linguine i školjke fra diavoloand vrhunsku vinsku kartu. Nakon toga, swing šef Innfor koktele Ram-a (i, ako se to desi da bude nedjelja, live jazz).

09:00: glavu... Ili Ne

Nije spreman reći zbogom mirnom okruženju? Zgrabite sobu u Chequit, šarmantan mora gostionica da krpelja sve kutije na našem smeštaju listi želja: svijetle, luksuzni četvrtine, svjež trijem za izležavanje i besplatan doručak.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 apsolutno čarobnih zimskih odmora u srednjem zapadu

Post Putovanje

5 odmornih izleta za koje ćete žaliti što nije rezervisano u ovom trenutku

Post Putovanje

5 tajnih restorana u Parizu o kojima lokalno stanovništvo neće govoriti

Post Putovanje

8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti)

Post Putovanje

8 razloga za ponovnu razmenu Palmovih opruga

Post Putovanje

Livermorska dolina je nova vruća tačka vina

Post Putovanje

5 najlepših putnih izleta iz San Franciska

Post Putovanje

5 Prekrasne kampovi za kampiranje iznad Čikaga

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg

Post Putovanje

Najbolje (i najpovoljnije) zimske medeni mesec destinacije

Post Putovanje

7 medenih meseci koji se osećaju skupe ali zapravo nisu

Post Putovanje

Najbolji spoljni izlazi na rastojanju od sf