Krajnji veliki mali mali vodič za laž | BA.centerar.org

Krajnji veliki mali mali vodič za laž

Krajnji veliki mali mali vodič za laž

Za zagrižene i nove fanove, najprodavaniji roman pretvorio HBO serija o skandalima i tajne malog mora zajednica je jedan od najvažnijih zarazna emisija tamo. Ali osim sočnih tračeva, seksi muževe i Reese Witherspoon je all-around savršenstvo kao token mama-you-prezir ali-i-malo-upit-to-be, postoji još nešto što nas drži vraća za više. Otvorenim Big Sur pogleda litice, Moody Pacifik scene i prekrasna sjevernoj Kaliforniji obale su isto tako očaravajući kao i sami likovi. Evo, osam Monterey Bay mrlje predstavljena u svoj novi omiljeni pokazuju da možete posjetiti sada.

4nadia / Getty Images

Bixby Creek Bridge

Cue Chloe Mackenzie ometanje na The wonderful "ovaj osjećaj" od Alabama Shakesas Madeline kreće njen čokoladno smeđa Buick dole Highway 1. Ovaj scenski Big Sur pogon čini nastup u gotovo svakoj epizodi do sada, ali naš omiljeni trenutke uključuju Madeline i introspektivni snimke Celeste je kao što gaze se preko gorostasne mosta do beskrajne tamno sive oceana ispod. Jeza.

Monterey Wharf

Old Fisherman Wharf

Ta mala riva kafiću gdje Celeste, Madeline i Jane uvijek sastaju da zgrabite kafu (hej, šta je sa slatka barista?) I izleći još divan šeme? To je, zapravo, talijanski restoran Paluca Trattoria, dijelu Starog Ribarski gat. To je nekada bila ribarnica, ali sada služi kao glavna turistička atrakcija sa mnogim plodovima mora zglobovima i poklon galerije koje graniče Monterey Bay.

CaliforniaBeaches.com

Del Monte Beach

Većina Jane Flashback opterećenu radi se održati niz ovaj tucked-daleko plaža koja je deo Monterey State Park. Sa svojim valjanje pješčanim dinama i kolosalne obalnog-home pozadine, to je savršen potezu obale za pad u hladno Pacifiku, mahnuti trčanje ili nekoliko stravičnih sjećanja... Znaš, uobičajeno.

Neta Degany / Getty Images

Lovers Point Park

Smješten u neposrednoj blizini Point Pinos Svjetionik (najstariji operativni svjetionik na zapadnoj obali) na rubu Pacific Grove, prepoznatljivi kameni zid te mora parka je kratko vidljiva u pozadini nekoliko scena do sada. Od Jane i Ziggy plaži piknik Ed i Nathan grijani sastanak preko Madeline i Bonnie zategnutih odnosa, osmatračnice nadvija ikad oprezan preko naše omiljene likove i prevrtanje talasa zaljeva.

Pikappa / Getty Images

Monterey Bay Aquarium

Mi smo kratko videli izuzetne Monterey Bay Aquarium u sceni koja snima majka-sin suštinu Jane i Ziggy. Ali sa ulogom moći gladni Renata Kleina na brodu akvariju, mi smo obavezni da vidi svoju pojavu u nekoliko epizoda koje ostaju. Grad akvarij se nalazi na Cannery Row, obalna ulica koja je nekada bila dom-pogađate-riba canneries, i bio je napravljen poznat po dva John Steinbeck romana. Danas je javni akvarijum ima meduza, stingrays, mora vidre i više od 600 drugih morskih vrsta.

Monterey Plaza Hotel / Facebook

Monterey Plaza Hotel & Spa

Budi pazljiv; možda naletite na ozbiljno stresom Renata u ovom bahate Waterfront Hotel. Monterey Plazais lokaciju filma u sceni kada Laura Dern je Renata suočava Madeline i Celeste o rođendanskoj zabavi svoje kćeri preko vatrica jame. Hotela, nalazi samo nekoliko blokova od akvarija na Cannery Row, nudi nezaboravno predivan pogled na uvalu i vrijedi posjetiti (čak i ako samo za buržoaski koktel-i-vatre-pit iskustva).

Tupungato / Getty Images

Garrapata State Park

Šta je sa onim strme litice Jane tako često nađe dolazi do zastrašujuće zastoja tokom tokom zatupljujuću radi? Litice su dio obalnog planinarenje park koji se nalazi južno od Carmel na Highway 1. Izuzetan krajolik parovi dvije milje od nenaseljena plaže sa robusnim liticama i primorskim sekvoje šumarcima, plus 50-noga silazak svoje stjenovite obale ispod. S obzirom na španski riječ garrapatameans krpelji, nadamo se Jane je jednako spretan sa bug sprej kao i ona s tim pištoljem...

Obrazovanje Images / Getty Images

Colton Hall

Ranije poznat kao City Hall Monterey, ovaj povijesne zgrade daje se kao fazi prekretnica u seriji. Evo, Kidman, Witherspoon i Dern verbalno vojvoda to radi umjetnosti i slobode govora u toku kontroverze nad proizvodnjom zajednice pozorišta u Avenue P Izgrađen u 1840-ih, bele cigle orijentir je i muzej i sastanka vlade mesto.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

18 instagramova koji dokazuju Paros je Sledeći santorini

Post Putovanje

4 zimska odmarališta u blizini Njujorka koja će voleti i ne-skijaše

Post Putovanje

7 sanjskih toplih izvora preko u.s

Post Putovanje

14 najintenzivnija mesta na svetu

Post Putovanje

8 stvari koje treba znati pre nego što letite sa svojim ljubimcem

Post Putovanje

5 hotela na otvorenom gde možete zaspati pod zvezdama

Post Putovanje

10 najlepših mesta na zapadnoj obali morate posjetiti

Post Putovanje

Najlepše mesto za Gawk u jesenskom jezeru blizu Njujorka

Post Putovanje

8 turističkih zamki možete potpuno preskočiti

Post Putovanje

7 najboljih rupa za plivanje u Americi

Post Putovanje

Vožnja mržnje? Ovo su 5 najhrupnijih gradova u SAD

Post Putovanje

6 lokacija koje oduzima dah, bez usluge ćelije za vaš sledeći odmor