Najbolja mesta za putovanje u marš | BA.centerar.org

Najbolja mesta za putovanje u marš

Najbolja mesta za putovanje u marš

Ste naporno. Ti stalno čuvanje. Vi zaslužujete malo bijeg. Evo sedam strava izlete u obzir za mesec mart. Oh, u slučaju da ste zaboravili: Trošenje novca na putovanje je tajna sreće.

Blaine Harrington

WHISTLER, British Columbia

Skijaška sezona se bliži kraju, tako da je sada vrijeme da se proba padinu. Whistler, samo dva sata sjeverno od Vancouver, pohvaliti pahuljasto u prahu i super skijanje na bilo kojem nivou. Dok zimskim mjesecima može biti blizu nule, marta donosi toplije temperature i odlične uslove skijanja. Turizam je također počinje da slabi u ovo doba godine, što hoteli za nijansu više pristupačne.

Gdje odsjesti: Fairmont Chateau Whistler Resort

Tokijo

U Tokyo krajem marta je nešto kao koračni u stvarnom životu iz bajke. Svuda pogledate, vidjet ćete predivna roza i bijele cvetovi trešnje, godina kreću oko 65 stupnjeva i ribe na tržištu Tsukiji je svježe i izobilju.

Gdje odsjesti: Hotel Chinzanso Tokyo

NY Daily News

Washington, DC

Ako ne možete napraviti je širom svijeta u Japan, razmotrite našem glavnom gradu, koji je u simultanim cvatu. Nacionalni Cherry Blossom Festival počinje 20. Marta, a umjereni vreme je odličan za istraživanje spomenika, Nacionalni centar i SAD Botanički vrt. Kada vam je potreban odmor od razgledanja provjeri cvjetajuće scenu hrane. Je pijani brunch u Le Diplomate je to-die-za.

Gdje odsjesti: Capella

Punta del Este, Urugvaj

Možda ne mislite Urugvaja kao hot spot hip beachy. Ali da relativna anonimnosti čini odličan izbor za međunarodne proljeće Jaunts. Grad Jose Ignacio je poznat kao Saint-Tropez Južne Amerike za svoj boemski vibe, prekrasna pijesak i ozbiljne noćni život. Kroz marta, naći ćete stalnim sunca i temperature u 70-ih.

Gdje odsjesti: Estancia Vik

Rough Guides

Grand Canyon

Žele posjetiti najpoznatije američke prirodne ljepote, ali zabrinut dijele stavove sa previše njemačkih turista? Ako krenete li u rano proljeće, vi ćete pobijediti većinu gužve, ali i dalje mogu iskoristiti sve to na otvorenom dobrote: planinarenje, rafting, pa čak i kampiranje pod zvjezdanim pustinji nebo. Zapamtite, temperature osciliraju na Colorado River, pa se potrudite da donese slojeva.

Gdje odsjesti: El Tovar

Travel Channel

Sevilja,

Sa svojim maurskom uticajem vrtovima i kamenim ulicama, Sevilja često osjeća više kao čudan stari grad od glavnog grada Andalucía. Dođite u martu svjedoci Semana Santa, sveti tjedan vodi do Uskrsa, kada je grad dolazi živ sa paradama, stranke i muzike. Putuje natrag stoljeća u El Rinconcillo 1670 tapas bar na koje ostaje kao autentični kao oni dolaze.

Gdje odsjesti: Hospes las Casas Del Rey de Baeza

Turks i Caicos

Hej, do kraja marta može tehnički biti proljeće, ali smo i dalje zamrzavanje u većem dijelu zemlje. Pobjeći hladno po odleteti za Turks i Caicos, poznat po prekrasna koraljnih grebena i azurno vode. Direktan let iz NYC traje oko četiri sata, a tokom mjeseca također možete jednostavno povratno putovanje ulaznice za manje od 400 $. Sada, ako nam je potrebno, mi ćemo biti kupaći kostim kupovinu.

Gdje odsjesti: Grace Bay Club

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najboljeljniji gradovi u Americi

Post Putovanje

8 lažnih hacksa koje verovatno ne koristite (ali trebate biti)

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da posetite Santa Fe ovog leta

Post Putovanje

9 neverovatno opuštajućih malih hotela u u.s

Post Putovanje

Svako odlazi u Fredericksburg i evo zašto

Post Putovanje

7 iznenađujuće stvari koje su zabranjene od Disney parkova (i 3 koje su potpuno dobre)

Post Putovanje

5 toplih vremena bežalo iz Čikaga

Post Putovanje

Najlepši mali gradovi u novoj Engleskoj

Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi su rangirane

Post Putovanje

5 Tajlandski medeni meseci za parove koji ne žele da planiraju nešto

Post Putovanje

5 najboljih putnih izleta za proleće

Post Putovanje

7 najboljih mesta za glupanje u u.s