Najbolji direktni letovi iz San Franciska | BA.centerar.org

Najbolji direktni letovi iz San Franciska

Najbolji direktni letovi iz San Franciska

Činjenica: Vaš put off je dragoceno. I ne bi trebalo da ga provesti ubijanje vremena na aerodromu između letove. Tako da smo zaokružili nekoliko raskošnih destinacija samo avionom vožnje od San Francisco - samo direktne letove. Čuli ste nas: ne layovers, guranja ljude iz načina da vaša veza vrata i bez straha od gubitka prtljaga.

Pogledajte naš vodič za najbolje direktne letove iz SFO.

Sorincolac / Getty Images

SFO Los Cabos, Meksiko

Pozdravite Meksiku? S tiše alternativu ROWDY Cabo San Lucas. Evo, odmarališta i banje svjetske klase čine samo pravo iznos od R & R. A direktni let na Virgin Americaor Alaska Airlines, dođete do plaže u oko tri sata.

Wyshe / Getty Images

SFO za Manila, Filipini

Bilo koji dobro putovale stanovnik zna da može da leti direktno niz destinacija u Kini i Japanu. Ali sada možete istražiti jugoistočnoj Aziji s direktnih letova na Filipine na vlastitu Philippine Airlines u zemlji. Odmoriti se na 15-satni let do spremni sebe za obilazak guste džungle, terasaste rižina polja i blistave plaže.

Xavierarnau / Getty Images

SFO u Sydney, Australija

Živi u Kaliforniji znači da si predodređen da posjeti zemlju Down Under. Srećom po tebe, Sjedinjene Airlinesrecently obnovio svoju flotu Boeing na čelu sa kontinenta. Putnici mogu očekivati ​​satelitski Wi-Fi, utičnice i ekstra prolaza sobu. Koristite 15-satni let da se sve vaše rad, tako da možete uzeti Australija znamenitosti poput oluje.

7Michael / Getty Images

SFO na Oahu i Maui, Hawaii

Get sebe najegzotičnijih locale u SAD-u od strane skakanje avion na jedan od havajskog otoka. Virgin Americajust pokrenuo direktnu Honolulu (Oahu) i Kahului (Maui). Hawaiian Airlines leti direktno Honolulu i to je jedina aviokompanija koja nudi besplatan jela pripremljena od strane nekih od najboljih kuhara na ostrvu, plus čašu vina za pranje sve.

ChrisHepburn / Getty Images

SFO za Kopenhagen, Danska

Ako se nađete žudnja raženi kruh i dimljene haringe za doručak, to znači Skandinaviji zove. Uskači je direktni let na Scandinavian Airlines, a nešto manje od 11 sati možete se noshing na nacionalnom poslastica kao što šetati slikovite rive.

Raufmiski / Getty Images

SFO u Istanbul, Turska

Razgovarajte o ratluk. Džamije, bazarima, kupke... Ovo mjesto je bogato i istorije i kulture. Nacionalne aviokompanije u zemlji, Turkish Airlines, odvodi vas daleko u Istanbul u 13 sati ravno.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 odmarališta u Sjedinjenim Državama

Post Putovanje

5 najlepših hotelskih apartmana u Dalasu

Post Putovanje

Kako putovati u Francusku bez napuštanja kauča

Post Putovanje

Insajder vodič za miami

Post Putovanje

9 najboljih mesta za fotografisanje u Parizu

Post Putovanje

6 jeftini zimski letovi za rezervaciju asap

Post Putovanje

Turističke Miami stvari koje stvarno vredi raditi (obećavamo)

Post Putovanje

Najbolja sveobuhvatna odmarališta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Putovanje

Najčistiji gradovi na svijetu

Post Putovanje

7 američkih gradova koji izgledaju kao da pripadaju Evropi

Post Putovanje

5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende

Post Putovanje

17 najslabijih mrtvih mesta u Evropi