Osnovni turistički vodič za Maldive | BA.centerar.org

Osnovni turistički vodič za Maldive

Osnovni turistički vodič za Maldive

Sjedi mirno u Indijskom okeanu, 100-plus otočiće Maldiva ugostiti neke od najluksuznijih svjetskih odmarališta (hm, postoji privatni drvetu), internacionalna kuhinja (dimljena tuna sa kokosom za doručak?) I naravno, onih razglednica -worthy, ah-mazingbeaches.

Dobrim razlogom, sunce azila, honeymooners i podvodni entuzijasti sve konvergiraju u ovom potpuno zavodljivom raj. Srećom po tebe, mi smo se udružili s euforijom Calvin Klein i pojednostaviti naš Maldivi turistički vodič samo najbolje, tako da ne gube vrijeme silazi u spokoj.

A Pair & A Spare

Šta da se spakujem

Sa godina kreće oko 86 stupnjeva tijekom cijele godine - i povremeno pljusak samo malo hlađenje stvari sa - da lako, svestran i šarene ruhu. A fuksija tunika koja može funkcionirati na plaži baš kao i koktele, širokog oboda šešira i klizanje na sandale su osnove za otok skakanje (prolaze speedboatto uhvatiti Ocean Breeze). Ne ostavljaju za sobom bocu euforije Calvin Klein notama crne orhideje i persimmon koji savršeno oslikava malezijski zavodljivi duh. I na kraju, podvodni fotoaparat. (Pa vrijedno ulaganje kada uzmete u obzir ovo.)

Kupujte Vodič

Calypso St. Barth

$ 195

euforija Calvin Klein

$ 69

Eugenia Kim

$ 485

trener

$ 196

grana

$ 79

joie

$ 125

Solid & prugasta

$ 158

Olimp

$ 299

Četiri godišnja doba

Gdje odsjesti

Ti znaš sve one zavisti izaziva, iznad vode bungalov Slika na Instagram? Da, to je na Maldivima (dobro, i Bora Bora, ali neke od najboljih su na Maldivima.) U privatnim vilama dlana thatched u Four Seasons nude ukupno osamu, što je odlično jer ćeš želite koristiti taj vanjski tuš. Izaberite svoj otrov (privatna terasa okrenuta prema izlaska orthe zalazak sunca?), A zatim pokupiti svoj drugi otrov (šampanjac brunch u krevetu Ora lunarnom-lit masaža?). Nema pogrešan odgovor ovdje.

Four Seasons Maldvies na Kuda Huraa (počevši od $ 1.350 po noći)

Conrad Hotel

Šta jesti

Ako ste ikada rasti umorni od blagovaonom, dok gledate u zadivljujući zalazak sunca, možete uzeti večeru za nove dubine: Kao, ispod nivoa mora. U Ithaa Podmorski Restaurantsits samo ispod površine vode (prvi na svetu), tako da možete Nosh na luksuznom šest večera elegantnih jela poput kavijara blinis i malezijski jastoga Carpaccio, svi s pogledom na 180 stepeni živoj korala vrtovima.

Gangehi Island Resort

Šta da radim

Bilo bi šteta da putuju sve na ovaj način, samo sedi na prekrasnoj plaži. (OK, ne thatmuch od srama.) Najmanje jednom, staviti na kapu i charter vašeg pustolov je vlastitim brodom na ronjenje mjesto za neke svjetske klase ronjenje na dah. Na Ari Atoll, verovatno ćete oprati peraja s morske kornjače, raže i (možda) ajkula ili dva. Ne baš u to sirena? Ostati na brodu i pijuckati šampanjac diveći kristalno jasno laguni sa kosu vidikovac.

Krstarenje Maldivi (počevši od $ 224 po osobi za pola dana)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

Post Putovanje

21 stvari koje morate učiniti kada posetite miami

Post Putovanje

Vožnja mržnje? Ovo su 5 najhrupnijih gradova u SAD

Post Putovanje

5 najfotogenih mesta u blizini Čikaga

Post Putovanje

Početak pakovanja: 5 zimskih odmora ispod 200 EUR iz Čikaga

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg

Post Putovanje

Gdje postaviti svaki tip gosta u San Francisku

Post Putovanje

6 potkopanih plaža u roku od 2 sata od Njujorka

Post Putovanje

Najboljeljniji gradovi u Americi

Post Putovanje

8 osvijetljenih odmarališta koje koštaju manje od 150 EUR po noći

Post Putovanje

7 najneverovatnijih akvarija u u.s

Post Putovanje

5 jeftinih letnjih odmora u dnevnoj vožnji Los Angelesa