Ovi hoteli na plaži koštaju manje od 200 EUR po noći | BA.centerar.org

Ovi hoteli na plaži koštaju manje od 200 EUR po noći

Ovi hoteli na plaži koštaju manje od 200 EUR po noći

Lokacija, lokacija, lokacija. Shvatili smo: Želite da prime na plaži nekretnina, ali ne želite provesti bogatstvo na to. Pogotovo kada imate avionske karte i iznajmljivanje automobila i nove troškove kupaći kostim na faktor u.

Srećom, postoje Surfside lokacija širom svijeta, gdje možete ostati manje od 200 $ za noć. Mi smo pokupili devet neverovatno one. (Započeti radosno planiranje odmor.)

Serenity Resort (Tajland)

Jednom kada razmetanje na avionsku kartu za Phuket, možete prilično živjeti kao kraljica. Ovaj luksuzni hotel na plaži (od $ 166 po noći) nalazi se na Chalong Bay, slikovito plovidbu luka na Tajlandu istočnoj obali. Ako je plaža nije tvoja stvar, u prostranoj infinity pool i spa usluge treba pomoći da se opustite.

Palms Miami Beach (Florida)

Ovaj hotel 251 soba (od $ 180 za noć) je na sjevernom kraju Miami South Beach, što znači da i dalje može upiti zrake i uživati ​​u noćnom životu - bez uzimajući prebukirani turista.

Kiwi Collection

Treasure Beach Jake (Jamajka)

Ovaj neobičan mali Jamajke hideawayis voljeni od strane modnih insajdera za svoje bos-šik vibe i razumne cijene. Rezervirajte okean okrenuto soba sa šarmantnim marokanski lučnih prozora za samo $ 115.

Tilghman Island Inn (Maryland)

Ovo Eastern Shore Inn ima samo 20 soba, ali mnogo pogodnosti, kao privatna spa centar, teniski tereni i restoran sa impresivnu listu vina. Van sezone, cijene se kreću od samo 120 $ noć.

Nueva Vida de Ramiro (Meksiko)

Tu e nema TV, Internet, klima uređaj ili čak tople vode - i to s žalbu ovog Tulum bijeg (sobe od 105 $), gdje se dan e veliki događaj ne ide dalje od spavao u ležaljci visio između dva? kokos palme.

Azul Del Mar Key Largo (Florida)

Kada ostati na ovoj šest-suite hotel (dubl od $ 139), možete se pretvarati da si pravi Floridian, branje limes na imovinu i roštiljanje uz snapper ste ranije u dan uhvaćen.

Palagama plaži (Šri Lanka)

Neki ga zovu okoliša Prozac. Drugi ga zovu spava ispod mreže protiv komaraca, dok Indijskom oceanu zatišja u pozadini. Ili način na koji ga smanjiti, sobe u ovom Šri Lanke eko-naselje ići kao niska kao $ 139 za noć.

Sanderling Inn (North Carolina)

Ovaj 96-soba Outer Banks centar (od 150 $ za noć) nije samo šarmantan šindre afera, također nudi i izlaska andsunset okean na more. (Hvala, Barrier Island geografije.)

Laguna Beach House (Kalifornija)

Imaš Pacifiku pravo na svoj balkon kada posjetite ovaj nedavno renoviran, vedro uređena California obale hoteldevoted to chill puta i surferske kulture (sobe od $ 180).

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najljepše stvari u Londonu za vrijeme Božića

Post Putovanje

Najlepših, osamljenih i potpuno sakrivenih plaža u u.s

Post Putovanje

Najčistiji gradovi na svijetu

Post Putovanje

Ovi 7 ikonični Los Angeles spotovi su mnogo interesantniji od holivudskog znaka

Post Putovanje

Kako imati savršen dan na ostrvu skloništa

Post Putovanje

9 odraslih letnjih kampova širom zemlje koje izgledaju smešno neverovatno

Post Putovanje

7 razloga da posetite Santa cruz

Post Putovanje

Najluksuzniji (ali složno pristupačni) turistički spotovi širom svijeta

Post Putovanje

6 proizvoda koji će putovanje odmora učiniti povjetarac

Post Putovanje

Evo gde putovati na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Putovanje

10 odličnih američkih ljetnih putnih izleta

Post Putovanje

10 najjeftinijih mesta za putovanje 2018. godine - biće vam iznenađeno