Rang 10 najlepših plaža u Sjevernoj Kaliforniji | BA.centerar.org

Rang 10 najlepših plaža u Sjevernoj Kaliforniji

Rang 10 najlepših plaža u Sjevernoj Kaliforniji

Kao i svaka kalifornijska zna, nema manjka nevjerojatne obale, ali neke pješčane proteže miljama iznad ostalih. Epic Vistas, robustan liticama, pa čak i mjesto gdje gromada izgledaju kao kugle-ove plaže su zovem.

California Plaže

10. JENNER BEACH Jenner

Ruske River zadovoljava Pacifik u ovom mirnom dragulj na Sonoma obali. Ako divlje životinje je vaša stvar, pazi na foka i morski lavovi za sunčanje se na ražnju. I od januara do maja, to je primo mjesto za promatranje kitova.

California Plaže

9. CAPITOLA BEACH u Santa Cruz County

Čudan malo gradska plaža južno od Santa Cruz je nešto poput San Franciska obale, sa svojim jarkih boja zgrade smešten iznad plaže. Prošetati do pristaništa u sumrak i gledam pamuk bombona zalaska sunca.

David Dugan / Flickr

8. DRAKE'S BEACH U Point Reyes

To je dovezao na ovaj daljinski plaže, ali širok otkos pijeska je savršen za miran šetnje, i mirnim vodama čine ga pristojan stanica za stand-up Paddleboarding. Plus, magla i dramatičnim liticama napraviti Moody pozadinu za autoportrete.

Russ Bishop Photography

7. SAND DOLLAR BEACH Big Sur

Uprkos imenu, vjerojatno nećete naći pijesak dolara na ovom pješčanim potezu. Umjesto toga, pazi na jade kamenja i sjajnog mora stijena duž zaleđu plaže. Držite oči otvorene za surfere-ovo je jedan od rijetkih spotova u Big Sur uhvatiti valove.

Gags9999 / Flickr

6. BAKER BEACH u San Franciscu

Kada prognoza predviđa jedan dan 80 stepeni u San Francisku, ovo je mjesto gdje svi u čitavom gradu jata. Ali ne morate toplom vremenu uživaju u ovom pogledu na Golden Gate Bridge. Wanderers pazite: Sjeverni dio plaže je odjeća opcionalno, tako da pristup na svoj rizik.

Inspiracija Hut

5. Moonstone Beach U Humboldt County

Pogled samo je dovoljan razlog da Treking do krajnjem sjeveru države. Talasi nisu loši, bilo-dobro za sve nivoe vještina i surf stilova. Za Landlubbers postoje barice i morske špilje za istraživanje umjesto toga.

Anthony Quintano / Flickr

4. Ritz-Carlton Beach Half Moon BAY

Hej, ako je dovoljno dobar za Ritz-Carlton... Dobra vijest je da ne morate biti gost hotela u mrdati prste u pijesak ovdje. Tu je mali javnom parkingu ispred glavnog ulaza sa stazom koja vodi do plaže.

John K / Flickr

3. Kuglu MORU U Mendocino County

U redu, tako da zapravo ne kugle, ali ovi misteriozni krug stijene su formirane na bočnim stranama pješčenjaka litice ovdje. Godina atmosferske i erozije formacija otpasti i plop na plažu. Idi na oseke ili možda ih propustiti.

2. FANSHELL MORU U ŠLJUNČANE PLAŽE

Jedini način da se vidi ova plaža je da plati ulaznicu za 17 milje, ali self-vođena vožnje obilazak je vrijedan svaki peni. (To je kanta-lista stavku ako nikad nisi bila.) Na jasan dan, voda odgovara nebo i bijele pješčane izgleda kao mali deo na Karibima.

Michael Bundscherer / Flickr

1. PFEIFFER BEACH Big Sur

Ne čudi ovdje: Pfeiffer plaži bi mogao biti najdivnijih u cijeloj zemlji. (OK, malo smo pristrasni, ali ipak.) Ljubičasta-obojene pijesak, jasno tirkizna voda, vodopad nagli pad u more i veličanstveni kamene formacije čine ovu plažu gotovo drugog sveta.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Ovo su bili Airbnb-ovi 10 najpopularnijih listova na instagramu prošle godine

Post Putovanje

Ovi 7 gradova su totalno opterećeni

Post Putovanje

U stvari stvari koje treba da uradite u Reykjaviku

Post Putovanje

9 stvarna igra tronskih postavki

Post Putovanje

9 hvata za lice koje će promijeniti vašu transportnu igru

Post Putovanje

6 neverovatnih bachelorette putovanja koje nisu vegas

Post Putovanje

5 novih vinskih odmora

Post Putovanje

5 tajnih restorana u Parizu o kojima lokalno stanovništvo neće govoriti

Post Putovanje

5 posjeta valentine u poslednjem trenutku možete i danas rezervirati

Post Putovanje

5 odmornih izleta za koje ćete žaliti što nije rezervisano u ovom trenutku

Post Putovanje

10 putova za poslednji put koji možete i dalje rezervisati za vikend u spomen obilježju

Post Putovanje

Zašto bi trebalo da se odmorite u Madisonu, Wisconsin