Stvari koje stvarno ne uznemiravaju stjuardesa | BA.centerar.org

Stvari koje stvarno ne uznemiravaju stjuardesa

Stvari koje stvarno ne uznemiravaju stjuardesa

Istina je: Nisi baš u tvoj mostcomfortable na 32.000 metara. Ali to ne znači da dobro ponašanje (i generalni zdrav razum) treba da ide kroz vrata kabine. Provjerili smo sa stjuardesa za neke uvide na zajedničkoj stvari putnika učiniti u zrak da su ukupni ne-ne-a.

Halfpoint / Getty Images

Tražeći vode Drugog stanete na Board

Ako ste tip osobe koja voli da hidratizira ili obično smatra sasušene pre poletanja, neki savjet: Kupi super veličine Smartwater na vratima i pozvati ga na dan. Stjuardese imaju dosta napraviti da bi se u kabini spreman za polazak (kao što je razmatranje zračnu sigurnost informacija i ugostiteljstvo male djece). Da ti čašu vode nije visoko na listi.

Twenty20

Ili, još gore, zahtijevajući pomoć u središ Bag

Naravno, stjuardese su tu da bi vaš putovanja avionom glatka kao moguće. Ali to baš i nije njihov posao da podignite tako-heavy-you-vjerojatno-treba-da-pregledava-it torbu koja odgovara samo u iznad glave pregradu ako zaista (zaista) klin ga unutra. Kao pravilo: Ako ne možete podići ili je potrebna posebna pomoć, bilo provjeriti, popustu neko na kapiji ili-krajnjoj nuždi-flag svoj seatmate označiti-tima.

Mivpiv / Getty Images

Neuspjeh u vrijeme Kupaonica Runs Oko Lokacija Snack Košarica

Evo u čemu je stvar: 25 minuta nakon polijetanja, to je s obzirom da kolica nose grickalice i Diet Coke i ukusna anksioznost-umirujuće vino će doći oko. Savjete A stjuardesa je? Planiraj unaprijed. Ako imate da piškim, izaberite kupatilo najdalje od kola (tako da ako je košarica je na prednjem dijelu aviona, koristite stražnji kupatilu ili obrnuto) i ići brzo.

Gchutka / Getty Images

Uzimajući Your Pet iz odobrenog Carrier Cage

To je zapravo protiv pravila avijaciju da ukloni svog psa iz prethodno odobrenih nosač oni putuju u. (U stvari, ti bi trebao kupiti onethat daje vaš ljubimac dovoljno prostora da se suprotstavi ili lezi.), Ali mnogi putnik bira da zanemari ovo pravilo jednom na brodu. Stjuardese ga: Hoćeš da uteši vaše štene. Ali šapuće umirujuće riječi ili unzipping torbu slightlyto njih pet je bolji (i još mnogo toga pravne) plan.

Twenty20

Žalio Delay

Ne pucaj u glasnika: Možda mislite da stjuardese imaju kontrolu nad odloženog uzlijetanja (i naknadno kasnije vrijeme dolaska), ali da bude jasno, oni stvarno ne. A čak i ako je pogledao na vrijeme na vaš iPhone i izgleda jasno (i, prema tome, kontrola zračnog prometa nije u redu), imajte na umu da postoji mnogo varijabli u igri sa zakašnjenjem, u rasponu od vremenske prognoze do aviona zagušenja. Ako imate pritužbi, bolje je da ih se sa aviokompanije u odnosu na osoblje pokušavaju da vas više udoban na brodu.

Twenty20

... Ili propušten veze

Kao pravilo, trebalo bi da alwaysallow najmanje jedan sat da napravi vezu sa drugim let ako letite kroz zauzet zračne luke. (Misli JFK u New Yorku, ili Hartsfield-Jackson u Atlanti.) I uvijek sjetiti savjet gore: stjuardese nemaju kontrolu nad ništa od ovoga.

Twenty20

Ne obazirući se na "za pojas" Znak

Kao putnik, svakako imaju pravo da lutaju oko kao što molim. To je rekao, ako je posada na brodu pali "vežite se" potpisati-a podsjeća da sjesti ali se odlučite na sigurnosne upute se ne odnosi na tebe, izgubiti sve razloge za žalbu ili tužbu ako biti povrijeđeni. Samo FYI.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najlepše mesto za Gawk u jesenskom jezeru blizu Njujorka

Post Putovanje

9 najhigžih hotela za Uber-Cozy zimski bekstvo

Post Putovanje

5 letnjih putovanja savršeno za trodnevne vikende

Post Putovanje

5 šarmantnih hotela u južnom Kaliforniji

Post Putovanje

Rangirano je 5 najboljih američkih putnih izleta

Post Putovanje

Najboljša i najromantičnija ostrva za medeni mesec

Post Putovanje

Ovo su trenutno 10 najboljih naselja u Americi

Post Putovanje

Kako sačuvati 1.000 EUR na vašem narednom odmoru

Post Putovanje

8 ikonica Miami spotova za koje verovatno još niste bili

Post Putovanje

9 najboljih mesta za samopouzdanje u New Yorku

Post Putovanje

7 najopasnija mesta za odmor koje nisu Meksiko

Post Putovanje

6 najboljih mesta za proslavu novogodišnje večeri širom zemlje