Svako odlazi u Fredericksburg i evo zašto | BA.centerar.org

Svako odlazi u Fredericksburg i evo zašto

Svako odlazi u Fredericksburg i evo zašto

Zamislite mjesto koje ima šik shopping sa Hill Country hira, ukusna farme do stola kuhinje, neodoljiva prebivališta da osećaju km od civilizacije (ali su samo brzo hoda od Main Street) i vino i divljači u izobilju. To mjesto je Fredericksburg, a evo upravo ono što treba da radite kad stigneš.

Fredericksburg Herb Farma / Facebook

Gdje jesti

Doručak: Stvari su pinch-me-zemlja-slatka u Fredericksburg Herb Farm, gdje je kiš i kapućino u okruženju vrt kako želimo svako jutro početi.

Ručak: Sit prilično u Vaudevilleand nosh na piletinu confit salatu i čašu ruže nakon kupovine gore (više o tome kasnije).

Večera: Da biste u potpunosti uronite u njemačkoj kulturi koja prožima grad, večera u Otto'sis od suštinskog značaja. Počnite tako što ćete dijeljenje flammkuchenand zatim bi vaš put do patka šniclu.

Ugovora House

ŠTA za piće

Dok Otto je mali, ali zuji bar je definitivno favorit, ako želite da lutaju po gradu na pićence (Hint: trebalo bi), ima puno velikih mogućnosti. U stvari, Tubby Ice House je pokraj vrata i ima pivo, vino i boćanje loptu. Ili, za više luxe iskustvo i zanatskih koktela, Ugovor Kuća je odmah uz put. Preporučujemo Trumana Pardon s Enchanted Rock votke, St-Germain i ručno stisnuo rubin crveni sok od grejpfruta.

Fredericksburg texas online

Gdje kupovati

Ako volite Četrdeset Five Ten u Dallasu, onda ćete obožavati Vaudeville. Pregledate namještaj, dekor, pribor, nakit i još mnogo toga u super-šik postavku da ne bi se očekivalo da u Fredericksburg. Nove mame i one u potrazi za savršen poklon za bebu treba definitivno vrijeme da pop u Fredericksburg Natural Baby za voljenu brendove kao što su Kyte Baby, koji koristi bambusa za stvaranje ultra-soft Loungewear za mališane u vašem životu.

Hoffman Haus

GDJE OSTATI

To je lako. Luksuzni krevet i doručak Hoffman Haus je mjesto za bilo zauzeto Dallasite da se osjećaju odmah opušteno. Bez obzira da li se ljulja dalje na verandi ili uživanje u aromaterapiju lica, daleki zvuk divljih životinja će vas odvesti natrag u dobra stara vremena. I taman kad ste pomislili ovo mjesto ne može biti slađi, doručak se isporučuje preko piknik na svoj pragu svakog jutra. Ako je kažnjen Hoffman Haus, predlažemo da gleda u vikendici na Sugarberry Inn.

Blake Mistich

ŠTA

Cvijeće, cvijeće i više cvijeća. Očekujte svoj scenski diskove uključiti stavove Texas Bluebonnets, indijski četku, vinski čaše, smeđe-eyed Susans, maka i još mnogo toga. Volimo izlasku iz prometnih puteva i udaraju se u Willow City Loop. Još uvijek nisu stekli svoje fiks nakon vožnje kroz Hill Country? Zaustaviti na Wildseed Farme da proverim 290 sorti cvjeta kao što istražiti staze za pješačenje. Plus, to je zapravo prihvatljivo da se zaustavi i slikati ovdje u odnosu duž zauzet autoceste ili Scenic Drive.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 međunarodnih odmora na plaži koje nisu kabo

Post Putovanje

Iznajmljivanje radnog dana koji su i dalje u potpunosti dostupni

Post Putovanje

9 najlepših biblioteka na svetu

Post Putovanje

Pratite ove korake da ne budete iskopani kada putujete

Post Putovanje

Cijena je ispravna

Post Putovanje

10 Airbnb skijaških vila za rezervaciju sada za zimsko bijeg

Post Putovanje

5 američkih vinarija koje će vas zamisliti da ste u evropi

Post Putovanje

12 novih putova u poslednjoj godini možete i dalje rezervisati

Post Putovanje

Insajderov vodič za napa

Post Putovanje

Evo gde putovati na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Putovanje

Najčistiji gradovi na svijetu

Post Putovanje

Kako imati najbolji kišni dan u Njujorku