Sve što vam treba u torbi za plažu ovog leta | BA.centerar.org

Sve što vam treba u torbi za plažu ovog leta

Sve što vam treba u torbi za plažu ovog leta

Priznaj: si odbrojava do svoju plažu odmor od septembra prošle godine. Imaš savršen kupaći kostim, ali kako bi to torbu za plažu tražim? Odmaraju na pješčanoj obali i uzimajući u umirujućim zvuk valova bi trebao biti sve o opuštanje-ne pijuckaju mlakom vodom ili naglašavajući o svojoj samrti telefon. Evo sve esencijalne opremu koja vam je potrebna da bi se to dogodilo.

Saks Fifth Avenue

Torba: Ogromna torba je ne moze pregovarati (moraš sakriti svoj kreme za sunčanje, sunčane naočale, časopisi i ručnici negdje), ali ne morate da se zadovolji bezobličnu Tote. Ovogodišnji strukturiran, kružni carryalls uspio pogledati polirani na i sa plaže.

JADETribe ($ 142)

Hat: Čak i ako nisi normalno šešir osoba, plaža je idealno mjesto za testiranje-voziti Topper i štite vašu kožu sve odjednom. (Bonus: Ne zabrinjava o tome kako vaša kosa izgleda.)

Albertus Swanepoel ($ 250)

Las Bayadas / Facebook

Peškir za plažu: Treba ti onaj koji je mekan i dovoljno velika da leži na dok zadubljen u knjigu i dovoljno udoban da će završiti nakon udara valova (ili kada se te večeri Clambake dobije hladnije nego što se očekivalo).

Las Bayadas ($ 48)

Materijal za čitanje: Podignite ruku ako radite svoj najbolji čitanje pod suncobranom, s nogama u pijesku. Pobrinite se da imate gomilu stranice-turnersready ići.

Net-a-porter

Sunčane naočale: Očigledan zahtjev. Pakovati jeftin par za plažu (jer willget ogreban) i par na trend u boji pilota za svuda.

Cutler and Gross ($ 500)

Krema za sunčanje: Ponavljaj za nas: Nanesite, dnevni boravak, naneti, plivati, ponovo prijaviti. Vaša budućnost samo će ti se zahvalim. Potražite mineralnu formulu hidratantni za vaše tijelo i bestežinskom, nongreasy fluid za lice.

Juice Beauty ($ 16); Lancer Sheer fluida zaštitu od sunca SPF 30 ($ 55)

SPF balzam za usne: Nisi zaboravio najosjetljivije kože na licu, zar ne? Nismo mislili so.All Dobar ($ 8)

Moët & Chandon

Bubbly: OK, mi ne govori da krišom vino na plažu. Ali mi smo samo kažem da ako to želiš, minijaturne boce Moet brut ili konzerve Ruza porastu su vrste idealne veličine.

Moët & Chandon ($ 100); Ruža ($ 14)

Zaštita kose: Vaše mane treba svoju formu kreme za sunčanje, especiallyif to je ofarbana. (Platio si dobar novac za to balayage, sestra.) Potražite ispire sa kose ili UV-blokiranje sprej kako bi vaše pramenove hidrirana i zaštićena.

Aveda ($ 28)

Zaštita telefona: Vaš telefon je u osnovi vaša druga polovina, ali od vode, soli zrak i pijesak mogu opustoši je. Pokupiti slučaj vodootporan. Ćete disati uzdah olakšanja u nekom trenutku.

FitFort (15 $ za četiri)

Bateriju telefona extender: Provedite cijeli dan na plaži, a zatim odlaze ravno do koktela-bez naglašavajući o pronalaženju izlaz.

RavPower ($ 13)

Polaroid / Facebook

Kamera: Naravno, vaš telefon uzima pristojan Slika, ali škljoca na divan Polaroid koji vam omogućava da uredite i ispis tu na licu mjesta je mnogo više zabave.

Polaroid ($ 180)

Voda boca: Ostanite hidrirani (i zemlja-friendly) sa višekratnu upotrebu boca koja drži tekućina hladno do 24 sata.

S'well ($ 35)

Sandale: Ne možete pogriješiti s par klasičnih 'flops.

Havaianas ($ 40)

Grickalice: Ima nešto o suncu, pijesak i surf da nas uvijek ostavlja gladi. Preskočite bombe preskupe masti na snack stand-by dolazak pripremljen uz osvježavajuće mini voće zdjelu iz Citarella Hamptons, lako-to-paket i Long Island-made Viki je Granola (za one s sladokusac) ili Gaea organske Masline (za one favorizuje slane).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Najlepše ulice u miami

Post Putovanje

Krajnji veliki mali mali vodič za laž

Post Putovanje

21 stvari koje morate učiniti kada posetite miami

Post Putovanje

6 najboljih mesta za ribu i čips u Londonu

Post Putovanje

4 najbolja vruća prolećna odmarališta u severnom Kaliforniji

Post Putovanje

5 najboljih spotova u teksasu

Post Putovanje

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje vjenčanje

Post Putovanje

8 najlepših sunca u Americi

Post Putovanje

21 stvari koje morate učiniti prilikom posjete Los Anđelesu

Post Putovanje

6 glavnih ulica u Americi

Post Putovanje

Putujte na najsrećnija mesta na svetu

Post Putovanje

Kako napraviti najbolje fotografije za odmor