Vaš letnji bijeg počinje ovdje | BA.centerar.org

Vaš letnji bijeg počinje ovdje

Vaš letnji bijeg počinje ovdje

Imajte vere: To willbe zagrijati se. Na kraju. (Za kao trenutak.) A kada dođe to slavno vrijeme, ne želite da se sjedi ispred računala, sanjajući bijeg, ali gledajući potpuno rezervirali oglasa na svim iznajmljivanje odmor sites.Check naš slideshow velikih, vožnje staze najam nekretnina treba da zgrabe prije ljeta službeno u toku.

Picture Perfect Lake Geneva, Wisconsin

Live to sa velikom grupom prijatelja u ovom filmu-set-dostojan četiri kreveta, dva-kupka kući na Ženevskom jezeru. To je mirno udaljenost od gužve centru grada i ima palube i kućica za čamce, gdje možete pristati sve svoje igračke. ($ 10,000 tjedno)

Rustikalni Chic u New Buffalo, Michigan

Sa četiri velike spavaće sobe, ovaj novi dnevnik kuća ima ogroman paluba sa leđima i vruće kadica za goste. Šarmantni centru New Buffalo je pet minuta vožnje, ali možda ćete radije ostati kod kuće i lutaju dva jutara imovine. ($ 4.200 tjedno)

Okupljanje Central Powers Lake, Wisconsin

Ovaj gigant iznajmljivanje sedam spavaćih soba spava 22 i ima svoju privatnu plažu. I bez borbe više spavaćih soba: Oni svi imaju pogled na jezero. Ponesite S'Mores stvari za vatru jamu. ($ 8.900 tjedno)

Mellow Yellow Saugatuck, Michigan

Saugatuck je poznat po svom procvatu umjetničke scene, a ovo ažuriranje kuća je samo pet minuta hoda od centra grada. Postoji tona aktivnosti na otvorenom (biciklizam, planinarenje, degustacija vina) u blizini, a Oval Plaža je udaljena nekoliko minuta vožnje. ($ 4.900 tjedno)

Modern Marvel u Lakeside, Michigan

Ovaj elegantni seoska kuća sa sedam soba ima 1.800 kvadratnih metara vanjskog prostora. Kuća je brzo vožnje od plaže, borovnice branje, dinama i lokalnih vinarija. ($ 600 noć)

Round House u Manitowoc, Wisconsin

Kako nisi Instagram ovaj čudak-šik kuće? Ona ima vlastitu plažu samo nizbrdo, oko 15 km od golf terena svjetske klase Kohler (i restorani i banje), te je istaknuta na DIY mreže. ($ 450 noć)

Lakeside Lodge u St. Germain, Wisconsin

Ako ne možete dobiti na brodu sa doslovnom brvnara dekor, ova kuća je sjajno mesto za grupe, sa pet spavaćih soba prostire se na tri etaže i kuhinjskom stolu koji prima 11. Šetnja niz stepenice do jezera ili voziti besplatan golf Košarica sve nad imovinom dva jutara. ($ 3.800 tjedno)

Povezane vijesti


Post Putovanje

25 stvari koje morate učiniti prilikom posete parisu

Post Putovanje

Najbolja putovanja za 20, 30, 40 i više

Post Putovanje

Previše pijete, jedete i gurate u društvenim medijima? Na putu vam je putovanje na putu Detox

Post Putovanje

8 sanjskih novih hotela koji su savršeni izgovor za boravak

Post Putovanje

Najbolja mesta za boravak na severnoj Kaliforniji

Post Putovanje

7 otočaka možete uzeti bez napuštanja zemlje

Post Putovanje

5 međunarodnih odmora na plaži koje nisu kabo

Post Putovanje

7 najboljih skijališta za porodice

Post Putovanje

Najlepše mesto za Gawk u jesenskom jezeru blizu Njujorka

Post Putovanje

12 genijalnih načina za uštedu novca u Disney-u

Post Putovanje

5 razloga za koje je potrebno provjeriti novi i poboljšani rezervoar srebrovog jezera

Post Putovanje

8 najvećih nacionalnih parkova u Americi