Vaš sledeći vikend pobjeći: Providence, rhodno ostrvo | BA.centerar.org

Vaš sledeći vikend pobjeći: Providence, rhodno ostrvo

Vaš sledeći vikend pobjeći: Providence, rhodno ostrvo

To može biti dio veličine NYC (oko 1 / 48., da budemo precizni), ali kreativnog kapitala Ocean države pakuje veliki udarac u kulinarstvu i kulturnih odjela. I na tri sata vožnje (autom, vlakom ili autobusom), to je, dodajmo na listu vikend-izlet. Evo, sve što je potrebno za jelo, vidjeti i raditi.

Hotel Providence

Gdje odsjesti

Europski stil susreće New England šarm u Hotel Providence, vlasništvo butik u srcu downtown (stope se kreću od $ 169 po noći). Sobe su udobne (sa odličnim pogledom na obližnje crkveni toranj i horizonta), a hotel je ljubimac-friendly-tu je čak i "doggy lounge" s pliš kreveta i besplatne poslastice za pseće prijatelj. Tražite nešto malo više nove škole? Dekan, kul-klinac hangout besplatne bicikle, neonski-obojen predvorju i karaoke bar in-house, trebalo bi da bude samo brzinu (sobe započeti u $ 99).

Gdje jesti

Naravno, visoke Epicurean standarde proširiti na grad barova. Na prefinjene strane, tu je Dorrance, zapanjujući blagovaonica i koktel bar u povijesnoj bivši banke. Naručite sezonski odgovarajući Free Fallin '(viski, kruške liker, smeđi šećer, chai i klinčića travarica) i napravite nekoliko "grama ispred vitraji. Za suprotno (ali ne i manje zabavno) kraju piće spektra, Ogie je Trailer Parkis kič Technicolor lokve u kompletu sa 66 "Ameri-konzervi" piva i kuhinja na licu mjesta posluživanje sendvič Dorito-piletinu.

Kenneth C. Zirkel / Wikimedia Commons

Gdje Istražite

Prvo i najvažnije, budite sigurni da provjerite RISD muzej, u kojem se nalazi više od 100.000 radova, u rasponu od antičkih do savremene (nikakvo iznenađenje, s obzirom da je povezana s jednom od umetničkih škola visoko rangirane zemlje). Onda upuštati svoj unutarnji Knjiški moljac u Providence Athenaeum, nezavisni član podržanih biblioteka osnovana 1836. Godine i nekada koristili poput HP Lovecraft i Edgar Allan Poe. A u toplijim mjesecima, pridružite se gužve koje okupljaju u sumrak za WaterFire, instalaciju velikih razmjera koji se pali na desetine logorske vatre preko tri rijeke koje prolaze kroz centar grada Providence.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

8 razloga da volite mali grad u Teksasu

Post Putovanje

Ovi hoteli na plaži koštaju manje od 200 EUR po noći

Post Putovanje

8 tajnih podataka o rezervisanju ubilačkog posla na poslednjem putovanju

Post Putovanje

Kako imati savršen dan na ostrvu skloništa

Post Putovanje

7 neverovatnih podvodnih hotela širom svijeta

Post Putovanje

Sve što trebate znati o odlasku na Kubu upravo sada

Post Putovanje

Kako preživeti putovanje (i zapravo uživati)

Post Putovanje

Najbolja mesta za putovanje u marš

Post Putovanje

12 najboljih ostrva u čitavom svijetu

Post Putovanje

Najbolja odredišta Zika-Free za vašu (mnogo potrebnu) djevojčicu

Post Putovanje

8 putnih aplikacija koje olakšavaju život

Post Putovanje

10 kuća za odmor koji su daleko hladniji od hotela