Vožnja mržnje? Ovo su 5 najhrupnijih gradova u SAD | BA.centerar.org

Vožnja mržnje? Ovo su 5 najhrupnijih gradova u SAD

Vožnja mržnje? Ovo su 5 najhrupnijih gradova u SAD

Bilo da ste dobri stari mrziti jer za volanom ili samo opće stres automobila vlasništva (čekati, moramo još jedna promjena ulja?), Na sreću nema manjka američke čvorišta gdje su prave se nepotrebne automobile. U stvari, naši prijatelji na Trulia nedavno izašli na ulice da otkrije prvih pet prohodne naseljima u Americi (na osnovu stanovnik svjedočenja i odnos trgovine, restorani i parkova na obiteljska domaćinstva). Njihova otkrića? Oni samo može vas iznenaditi.

Flickr / Sergio Ruiz

Bernal Heights, San Francisco, Kalifornija

Smješten na brežuljku u najjužnijem dijelu San Franciska leži čudan, boemska još potajno upscale susjedstvu Bernal Heights. Većina domova su udoban bungalova sa velikim, zelenim dvorištima-što je popularan izbor za mlade obitelji s djecom i psima (u stvari, kako se često nalaze u romingu sigurne ulicama slobodno à la 1950). Glavna traka Cortland Avenue živopisnim ne samo s prekrasnim tržištima, butika i kafića, ali to je ravno-velika privilegija u brdovitom SF. Oh, i brojnih susjedstvu parkova pohvaliti pogled od 360 stepeni u City by the Bay vrede svakodnevna šetnja po sebi.

Flickr / stevesheriw

Southtown Arts District, San Antonio, Teksas

Potpomognut procvatu umjetnosti scenu i polirani-up industrijske cityscape, novobrendiranu susjedstvu konglomerat od Southtown Arts District je san pešaka. Samo nekoliko blokova ispod turističkih epicentar (i poslovni centar) San Antonio je, jarke susjedstvu je dom iznenađujuće veliki broj arhitektonskih dragulja i vrtova, nepretenciozan pojila i galerije, studija i umjetnosti znamenitosti u izobilju. U stvari, galerija puzanje i umjetnosti šetnje (bogata je flota kamiona hrane) su svaka dva mjeseca prilikom. Muka od metropole? To je kratko lutanje na lijepe pješačke i biciklističke staze duž San Antonio River.

Flickr / alexey_bersenev

Bella Vista / Queen Village, Filadelfija, PA

PSA: Philadelphia Bella Vista ( "prekrasan pogled") i prislonjenim Queens Village susjedstvu su ravne, jeftin i veoma lijep. I dok smo shvatili smo gettingslightlyahead sebe ovdje, s Amtrak je 37-ak minuta NYC prigradskim vlakom biti dovršeno 2040., čini se kao mudra investicija pokupiti jedan prekrasne i vrlo razumno cijene domova za prodaju. Je "mijenjati" u centru Philly je nevjerojatnih 12-ak minuta hoda preko lokalnih umjetnika oslikane murale i čudan ulicama, ali pravi priznanje je hranu meka status. Dahom i slikovitim Ninth Street šetnju, na primjer, je dom poznatog talijanskog tržišta, open-air smorgasbord svake kuhinje pod suncem.

Flickr / Walklandia

Boise-Eliot, Portland, OR

Za izuzetno pješačke-friendly parče Pacific Northwest, ne gledati dalje od zajedničkog Portland kvartu Boise-Eliot. Šarene, starije bungalov stilu domova liniju zelen ulicama i gradskim parkovima prepune hodanja (i ljudske i pseće). Područja dva glavna komercijalna saobraćajnicama, Mississippi Avenue i Williams Avenue, su super prohodan i dom muzičke istorije mjesta, restorana svjetske klase i uspješan samostalnog biznisa (uključujući i mnogo zanatskih kave i opcije pivo, Natch). U artsy vibe, relativna dostupnost i brz i jednostavan pristup centralnoj Portland učinili su ovaj premijer četvrti za stopala-i bicikl zakošeni Portlandians.

Flickr / randyreyes__

Los Cerritos, Long Beach, Kalifornija

Milošte iz stanovnici su "Iowa by the Sea", rekao je voljena Long Beach enklave Los Cerritos je kao mali deo srednjeg zapada prijateljski-prignječena između Orange County i Los Angeles pravilno. Shady, drvoredom ulicama su obložene s prekrasnim kućama, osam jutara park je živahna lokalna čvorište (mislim odmor parade i čestih koncerata koji donose cijeli grad out) i glavni povucite Long Beach Boulevard, lako dostupna iz bilo koje u -Town lokaciji, ima svaka ugodnost pješačkoj mogao nadati, iz Trader Joe chic kafića i trendi zanat pivara. Šetnju ulicama, i stvarno znajući vaši susjedi, je veliki dio ove kulture zajednice.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

Jeftini letovi, specijalne ponude: Evo zašto je havai rame sezona odlično vrijeme za odlazak

Post Putovanje

4 mesta čaroban blogger želi da ode 2018. godine (pre nego što svi saznaju o njima)

Post Putovanje

11 mesta možete videti slavne u Njujorku

Post Putovanje

7 razloga za odlazak u Hamptons nakon radnog dana

Post Putovanje

5 odmarališta u Sjedinjenim Državama

Post Putovanje

Najljepše stvari u Londonu za vrijeme Božića

Post Putovanje

Sedam najboljih dana za odlazak u radni dan možete još uvek da rezervišete

Post Putovanje

12 genijalnih hacksa za pakovanje koje čine putovanje vetrom

Post Putovanje

7 najlepših ulica u Americi

Post Putovanje

Najlepši mali gradovi u novoj Engleskoj

Post Putovanje

Najbolji jezerski gradovi u Americi

Post Putovanje

12 najvećih i osamljenih mesta na svetu