Vrhunska lista kaše za odmor na plaži | BA.centerar.org

Vrhunska lista kaše za odmor na plaži

Vrhunska lista kaše za odmor na plaži

Muzeji su dobri. Šetnje prirodom imaju svoje vrijeme i mjesto. Ali kada je riječ o odmoru, želite plaže, prokletstvo. Evo, devet odmore svaki pijesak-obožavatelj treba da jednom u svom životu.

Tahiti.com

Najbolje za ravno-Up Opuštajuće: Matira plaži (Bora Bora)

OK, a Bora Bora putovanje vjerojatno nije jeftin, ali ne postoji ozbiljno nema boljeg mjesto za romantične opuštanje od osamljenih Matira plaži. Jedina javna plaža na otoku, Matira proteže od hotela Bora Bora na Matira Point. Mislim: palme, slamnatim krovom kolibe i prozirne vode. Na oseke, možete čak i gaze pravo na The koraljnih grebena.

Amre / Flickr

Najbolje za zabavu i igre: Ipanema Beach (Rio de Janeiro, Brazil)

U Rio, ljeto nikada ne prestaje, a na Ipanema Beach, buzziest i većina gradskih foto-dostojan pojas pijeska, tu je uvijek aktivnosti. Sačuvajte sunčanja za mirnije mjesto; ovdje je mjesto da se pridruže za odbojku na pijesku, nogomet ili surfanje.

John M / Flickr

Najbolje za osobe Watching: Baie de St. Jean (St. Barts, francuski West Indies)

Možda je to akvamarin vode postavili protiv snijeg-bijeli pijesak... Ili glamurozne sunčaju koji izgledaju kao da su iskopali pravo iz jednog Voguespread. Ali nešto o ovom West Indies mjesto izvlači najbolje u svojim kolegama putnika. (Možda si čak uočiti osoba... Ljudi kao Leo DiCaprio i Jessica Alba su poznati po tome da ostanu u luksuznom hotelu Eden Rock.)

Utisci / Getty Images

Najbolje za surfanje: Bondi Beach (Sydney, Australija)

Ovaj opušteni Australian plaža privlači najbolje surferi na svijetu, zahvaljujući velikim buja i curling valova. Više od početnika? Glava na sjevernom kraju za blažu vode i time je privuklo novak-dobrodošlicu.

Brian Hancock / Flickr

Najbolje za plivanje: Lanikai plaži (Oahu, Hawaii)

Nema manjka nevjerojatne plaže na Havajima, ali uz ime koje se prevodi kao "nebeski more", znate ovaj je poseban. Lanikai plaža je duga samo pola milje, ali je kristalno čisto more je mirno, gotovo bez valova, a voda koja je kao topla kao kadi. To je u osnovi ogromni tropski bazen.

Benito Sevilleja / Flickr

Najbolje za Instagraming: Praia Dona Ana (Lagos, Portugal)

Zahvaljujući žute litice i isturenu kamene formacije, ovo mjesto je prilično nemoguće fotografirati loše. (Ne vjerujemo? Proverite hashtag #praiadonaana ili #algarve)

Ray Terril / Flickr

Najbolje za Sunsets: Captiva plaži (Captiva Island, Florida)

Set nadomak Floride Fort Myers Beach, Captiva je poznat po svojim zalascima sunca zapanjujućih, zbog svoje zapadno-okrenuta smjeru i nesmetan horizont prema Meksičkom zaljevu.

Christopher Gonzalez / Flickr

Najbolje za djecu: Paraiso Beach (Tulum, Meksiko)

Ovaj Hippy-boemsku plaže enklave na Mayan Riviera je obitelj mjesto koje nudi hotel na svakom budžetu. Plaže, manje gužve od onih obližnjih Cancun, ima meki, bijeli pijesak i vodu, tako čisto i mirno, možete vidjeti sitne ribe plivaju. (To je također prilično blizu ruševine Maja Tulum, ako to zanima bilo u usponu istoričari u leglu.)

Keril Joan Estrosas / Flickr

Najbolje za Snorkeling: Honda Bay (Palawan, Filipini)

Ako volite ronjenje na Karibima, dugujete sebi putovanje u ovom skrivenom raju, zvani Filipinima 'poslednja granica. Uvjerljivo najbolji sajt za kupanje i ronjenje u svijetu, akvamarin vode Palawan su dom za više od 1.600 vrsta riba. Vidjet ćete sve, od zvijezda, a morski konjici za morske kornjače i morske krave.

Povezane vijesti


Post Putovanje

5 mesta za putovanje 2018. godine koje su i dalje pod radarima svih

Post Putovanje

7 odličnih putnih igara

Post Putovanje

6 najboljih mesta za ribu i čips u Londonu

Post Putovanje

6 odmora koji će novi Jorkeri trebati ovog leta

Post Putovanje

9 najslabijih plaža u celom svetu

Post Putovanje

Ovi gradovi u Sjedinjenim Američkim Državama su najzastupljeniji u zemlji

Post Putovanje

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje vjenčanje

Post Putovanje

38 potpuno slobodnih stvari u Evropi

Post Putovanje

8 najromantičnijih odmora u svijetu

Post Putovanje

Vikendovi oko Njujorka

Post Putovanje

6 potkopanih plaža u roku od 2 sata od Njujorka

Post Putovanje

Definitivan vodič u vodiču u Parizu