Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg | BA.centerar.org

Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg

Zašto bi trebalo da napravite jezero Ženeva sledeći vikend bijeg

Oni PTO dana neće da se koristi. Dakle, do kraja ove godine - i još bolje, prije jeseni lišće bledi - planirati vaše sljedeće putovanje u ovaj vodič na Ženevskom jezeru. Oko 90 minuta iz Chicaga autom (tj dužina tipična špicu mijenjati), na obali jezera grad ima toliko posla. I većina uključuje vile.

Da li: Lake Geneva Shorepath Walk

Šta CN Travelersays ide. A sjajna nedavno namedthe Lake Geneva Shorepath Walk kao jedno od najboljih mjesta - u zemlji - da uoči padne lišće. Remen na čizme za planinarenje brzo, jer druge nedelje oktobra je obično kada one slavne pada ostavlja dostižu vrhunac. Želite više Gorgeous znamenitosti? 21-mile, na obali jezera putu wends kroz dvorišta dostojanstven Old vile.

Za više informacija na putu, uključujući i gdje da ga pokupi provjeri zvaničnom sajtu Lake Geneva-a.

Vidi: The Black Point Estate

Govoreći starih kuća, Black Point Estate je jedini istorijski stambenu zgradu koja? A otvorena za ture. A ako imate nešto za viktorijansko doba, ne? Sa mora-vidjeti. Izgrađena u Queen Anne stilu, kuća datira iz 1888 i ima sve od bilijar roomto ribnjak. Nije loše za starog vikendice.

Sezonske ture se odvijaju svakodnevno kroz 31. Oktobra posjetitelji dolazite brodom aranžmanu Lake Geneva Cruise Line; 262-248-6206 ili cruiselakegeneva.com.

Piti: apoteke Bar

Imati piće u Apothecary bar izgleda kao udaranje na party nakon sata na Disney Haunted Mansion. Sa lobanja-i-kosti obrasce cross-spojenim na jastuke i hemije opreme kao dekor, bar je u 1856 nekretninama. I to čini meanvanilla Manhattan. Možete imati dva, jer je Maxwell Mansion je i lijep mjesto za boravak. (Psst: Postoji speakeasy na licu mjesta za one koji znaju da pitam.)

Maxwell Mansion, 421 Baker St.; 262-248-9711 ili historichotelsoflakegeneva.com

Igrati dress-up: Baker House

Osoblje na 1885 vili - u kojem su sada restoran i hotel --- nosi viktorijanskog doba ruhu. Ako dobijete kostim zavist, ne boj se: Raskošno kape visi u hodniku su dostupni za zaduživanje, a to je rijetkost vidjeti hatless duša u trpezariji. Nudeći male i velike ploče, u restoran ima svoje pliš sjedala okrenuta van salon stilu, i redovno se odvija uživo klavira. Ako stvarno imaš sreće, da ćete uhvate u gomili pevanje uz do sentimentalnih hitove kao što su "ne može pomoći Falling in Love" (zvuči otrcano, je iznenađujuće topla).

Baker Kuća, 327 Wrigley dr.; 262-248-4700 orhistorichotelsoflakegeneva.com

Relax: Avani Spa

Ne postoji ništa kao malo Refleksna masaža da te vratim u sadašnjost. Na nedavno obnovljenu spa na Abbey Resort, usluge u rasponu od lica do masaže i omatanje tijela; tu je i privatni bazen, parna soba i sauna za post-uslugu opuštanje. (Oh, a tu je i fitness centar. Ali ne možete pretvarati da ne zna.)

Avani Spa na Abbey Resort, 269 Fontana Blvd.; 262-275-6811 ili theabbeyresort.com.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Putovanje

3 šik i udobni pobjeći da igraju kuću ove zime

Post Putovanje

Najbolji Non-Disney mesta za putovanje sa decom

Post Putovanje

Fyi, možete da pregovarate o ceni vaše airbnb-a

Post Putovanje

17 najlepših i najfotopičnijih mesta na jugu

Post Putovanje

Evo gde putovati na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Putovanje

7 razloga za bekstvo do carpinteria

Post Putovanje

5 mitova o letenju koji su potpuni

Post Putovanje

8 najvećih nacionalnih parkova u Americi

Post Putovanje

7 Artsy dan izlazi svakom kulturističkom New Yorkeru treba uzeti

Post Putovanje

Log Kabine su tako u ovom trenutku

Post Putovanje

5 jeftinih letnjih odmora u dnevnoj vožnji Los Angelesa

Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi su rangirane