10 načina na koji slučajno naglašavate mladu | BA.centerar.org

10 načina na koji slučajno naglašavate mladu

10 načina na koji slučajno naglašavate mladu

Mislite da ste dobili svata igra dole pat. Ste rezervirali let, poslao poklon (iz registra, ni manje ni više) i da su spremni za zabavu. Ali da li uzrokuju mlada tajno rip svoju kosu u frustraciju? Evo, deset svata greške koje su slučajno ističući mladu.

Twenty20

Davanje Play-by-play na Vrijeme

Više nego vjerojatno, da govoriš mlada ono što ona već zna. Niko ne treba po satu najnovije informacije o da 30 posto šanse za padavine. (Postoje aplikacije za to.) Najbolje je da ne uzrokovati dodatne anksioznost zbog nečega ne može kontrolirati. Kiša ili sunce, dan će biti jedan od najboljih u svom life.and još bolje ako drži kišobran.

Držite Red Wine a Little Too Close

Znaš šta nije dobar izgled? A bijele haljine... Sa crvenim detaljima. S obzirom koliko je mlada posvećena izgleda kao zapanjujuće kao ona (i Zar ne izgleda sjajno?), Ona bi radije haljinu ostala mrlja-free. Koliko god da si lovingthat Cab ćete požaliti kad prospe, a vi pokupiti karticu suho čišćenje za vjenčanicu. Podalje od mladenka sa svojim crno vino, ili još bolje, drže bijele.

Deljenje Neželjene vjenčanja horor priče

Iznenađenje! Govori mlada o tome kako vaše ugostitelj je svima trovanje hranom, vaša baka izrezati na tortu rano ili-dah-niko plesali neće smirenje. Držati one noćne more na sebe (barem dok se proslava je završila). Bonus: Kada nešto krene naopako, vi ćete izgledati kao profesionalac kada spasiti dan.

Twenty20

Slanje Vaš RSVP Late

... Ili ne na sve. Spoiler: To nije zabavno (ili lako) za mladu da te jurim, proračunske tablice u ruci. Ako kovertu dolazi sa poštarinom, to nije toliko problema da pada u pošti. (Zar ne?) Da li je par uslugu i dobiti taj odgovor natrag ASAP ili barem do određenog datuma. Svi će ti se zahvalim.

Traži Plus One

Osim ako vaš poziv posebno piše "i gost", trebalo bi pretpostaviti da su svi pozvani na vjenčanje je uključena na koverti. Ne dopiru sa pitanjem da li može donijeti datum ili svoju djecu. Razmisli o tome: Dan je planiran mjesecima, a par je mukotrpno promišljen svaki detalj. Za vas, uključujući i dodatnu osobu nije strašno. Za njih, to ne znači samo ponovno uređenje budžeta i logistike ili nenamjerno uznemirava drugi gost koji su željeli plus jedan, ali ih i stavlja u stresnim položaj ako imaju da kažu "ne" za vas. Čudno.

Nije Provjera Web

Vidjeli ste da link na spremi-the-datum i pozvati. Odmah ispod gdje je pisalo "važnim detaljima", zar ne? Šanse su mladenci nisu kupili tu domenu samo da pokaže tech vještine. Često, web stranice ima informacije o smještaj, putovanja i registara. Bolje da se brzo zavirite online od rizikuju ne znajući šta se dešava. (Ili još gore, šalje poruke mladu za pravac dan-.) Oh, i mogao bi vam pokazati Velike tetka Barbara, molim vas? Hvala ti.

Twenty20

Reinterpretacije Značenje "Dijetalna ograničenja"

Nemojte davati mladu napredne najave da si jako alergični na školjke. Ne daju mladu kompletan izvještaj o tome zašto ste jednostavno nisu veliki ljubitelj cilantro.

Dovođenje Vaš Uninvited alkohola

Ne uzimajte to osobno da su vaše mališane stali na pozivu. Bilo da se radi o prostoru ili da žele više odraslih vibru, ima milion i jedan razlog zašto par ne bi imali djecu na njihove svadbu. I ne želite izgovor da se dadilja?

Poike / Getty Images

Previše Tipsy.Before dajete govora

Otvoreni bar, yesss. Samo zato što su pića teče slobodno ne znači da treba shvatiti kao priliku da se aljkav. U najboljem slučaju, završiš sa masivnim mamurluk sutradan. Najgorem slučaju, možete napraviti potpuni budalu od sebe nakon što je pijani zdravicu u kojoj ste vi naveli najneugodniji priča mladine iz srednje škole. (Da ne spominjemo traži isti Cher pjesmu deset puta za redom i kucanje kuma preko na plesnom podiju.)

Žaleći se na Bride u Her Own Wedding

Ovo je njen dan, a ona je pozvao da učestvuju u tome. Ne emituju svoj žalbe na mladu-ne prije, a ne za vrijeme ili nakon. Verovatno je zabrinuta da uživaš kao što je to... Ona ne treba da zna da ne voliš cvijeće ili izbor muzike ili da je piletina je slano. Najbolji način da izbjegnete ističući sve napolje? Dajte par veliki čestitke i izaći na tom plesnom podiju.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Post Vjenčanja

14 vjenčanih poklona garantovalo je da prođu povratni test

Post Vjenčanja

10 ideja angažovanja poklona za parove

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janky web sajt

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su se venčali promijenili (ili nisu promenili) svoje odnose

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime svog supruga

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

7 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će vaš veliki dan osjećati super posebnim