10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti | BA.centerar.org

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

Getty Images / Neustockimages

Izvod iz "Desire" Alice WalkerIt čini nemogućim da desirecan ponekad pretvore u predanosti; ali to ima happened.And da je kako sam preživio: kako Holei pažljivo tendedin vrtu mojih heartgrew a heartto popuniti.

Read the Full PESMA

Izvod iz "toliko sreće" Naomi Shihab NyeSince nema mjesta velikim enoughto sadrže toliko sreće, vi slegnuti, ti podići ruke, a teče od youinto sve što dodirne. Vi niste responsible.You uzeti kredita, kao noćno nebo ne uzima creditfor Mjeseca, ali i dalje se drži, i dijele se i na taj način, da se known.READ THE FULL PESMA

Twenty20

"Brak" od Mark TwainMakes dva frakcionog života u cjelini; On daje dva besciljna živi workAnd udvostručuje snagu svakog za obavljanje Itit daje dva ispitivanja prirode razlog za život, a nešto za život; On će dati novi radosti na suncu, novi miris za cvijeće, novi ljepote na zemlju, a novi misterija za život.

"Putevi" Rainer Maria RilkeUnderstand, ja ću ubaciti quietlyaway od bučne crowdwhen Vidim palestars raste, cvjeta, preko oaks.I'll nastavi usamljeni pathwaysthrough bledog TWILIT livade, sa samo ovaj san: I vi.

Twenty20

"To i dalje i nastanio Place" Edward MonktonIn da još i naselili placeThere Nema nikoga, ali youYou're gdje dišem moje oxygenYou're gdje vidim svoj viewAnd kada je svet oseća pun noiseMy srce zna šta da doIt smatra da je još uvijek i naselili placeAnd pleše s vama

Prostranost Izvod iz "A History of Love" od Diane AckermanHow može voljeti a da se prenose u uskim granicama jedan slog? Ljubav je drevna delirijum, želja stariji od civilizacije, sa taproots širenje u duboke i misteriozne days.the srce je živa museum.In svaki od njegovih galerije, bez obzira na to koliko je uska i slabo lit, očuvan zauvijek poput čudesne dijatomeje su svoje trenutke ljubavi i biti voljen.

Naredi KNJIGA

Getty Images / namussi

Izvod iz "Ljubav sonet 17" Pabla NerudaI volite ne znajući kako, ili kada, ili odakle, volim te izravno bez problema i ponos: Volim te ovako, jer ja ne znam bilo koji drugi način da se vole, osim u ovom obliku u kojem nisam niti si, tako blizu da svoju ruku na moje grudi je moja, tako blizu da vaše oči blizak sa svojim snovima.

Read the Full PESMA

Izvod iz "Wild Awake" Hilary T. SmithPeople su kao gradovi: Svi mi imamo sokacima i vrtove i tajnih krovova i mjestima gdje tratinčice niču između trotoara pukotine, ali većinu vremena sve pustimo jedni druge SEE je razglednica uvid a skyline ili polirani trgu. Ljubav vam omogućuje da pronađete one skrivene mjesta u drugom osobom, čak i one koje nisu znali bili tamo, čak i one koje ne bi pomislio da zovem prekrasna sebe.

Kupe knjigu

Twenty20

Izvod iz "All I Ever Stvarno je trebalo da znam sam naučila u vrtiću" Robert Fulghum.Warm keks i hladno mlijeko su dobri za vas. Dajte im da neko ko oseća sad.Live uravnotežen life.Learn neki i da su neki i crtati i slikati i pjevati i plesati i igrati i raditi svaki day.Take spava svaki afternoon.Be svjesni wonder.Remember malo semena u plastične čaše? Korijeni sići i postrojenja ide gore i niko ne zna kako i zašto, ali mi smo svi kao that.And ipak je istina, bez obzira na to koliko imate godina, kad izađemo u svijet, najbolje je držati ruke i drže zajedno.

Naredi KNJIGA

Izvod iz "Habitation" Margaret AtwoodMarriage je nota kuća, ili čak tentit je prije toga, i colder.the neokrečeni stairsat leđa, gdje smo squatoutdoors, jelo popcornwhere bolno i sa wonderat imaju survivedthis farwe uče da se požar

Read the Full PESMA

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

12 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će učiniti da želite da ponovite svoje pinterest ploče

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u Sjedinjenim Državama. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Vjenčanja

Najbolji medeni mesec za svako doba godine

Post Vjenčanja

6 stvari koje svaki pamćen govor glume treba imati

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Presuda je u: Ovo su najveći svadbeni trendovi za 2018

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

12 najlepših venčanih mesta u miami

Post Vjenčanja

Sam sam kupio venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)