11 stvari koje vjenčani planer nikada ne bi uradio na svom venčanju | BA.centerar.org

11 stvari koje vjenčani planer nikada ne bi uradio na svom venčanju

11 stvari koje vjenčani planer nikada ne bi uradio na svom venčanju

Dobar venčanja će vam reći da je to vjerojatno nije sjajna ideja da se štedi na troškovima zapošljavanjem sjenovito prodavač ili overbook je mjesto za 150 ljudi, ili da igra Hamilton cast album na ponavljanje cijele noći (zapravo... To je vjenčanje mi žele da budu u). Ali ona može da ćuti na drugim izborima, jer na kraju krajeva, to je mlada vjenčanje.

S obzirom da smo od želje da znam šta je to stvar može biti, kucnu smo zauzeti Čikaga venčanja saznati šta ona nikad ne bi na svoje vjenčanje na osnovu planira gazilion od njih svoje iskustvo. Evo što nam je rekla.

Twenty20

Imaju "Drama Big svadba stranke. Kome to treba na dan vjenčanja? Vidim dramu od velikih svadba stranke cijelo vrijeme sa svojim klijentima-od nekoga žale na djeveruša haljina da ne bude spreman za fotografije na vrijeme. A manji posada sredstva možete biti jednostavno i, nadam se, s manje stresa i nula suze. "

Idi u moru sa Chevron "I love me neke Chevron. Ali vidio sam ovaj obrazac koristi kao akcent everywherein 2015. I 2016. Ako sam sebi danas bacanje vjenčanje, radujem da nešto novo (to će vjerovatno biti prevaziđena iduće godine). "

Služiti Potpis Piće sa imena i Signage "Ovaj trend je tako jedinstvena kada smo se prvi put počeo da se viđa to-a ugovoriti koktel nazvan po par, kao što je" The Berry Happy Together '. Ali sada se čini manje uzbudljivo i više sveprisutan. Možete imati predivan prikaz omiljeno piće, ali to ne treba svoje ime i zamršene signalizacije. Koristite to vrijeme, novac i energiju drugdje (posebno jer-šok-vaši gosti stvarno ne zanima šta ime koktel, oni samo želim piće.) "

Twenty20

Have It u štali "Nemojte me pogrešno-ja volim sebe mason jar. Ali rustikalni trend, kao što su juta i stogova da sjedi u toku koktel sat vremena, je ide svojim tokom. Za mene, to izgleda kao što je trend koji sebe datuma. "

Domaćin Prijem Line "Ne samo da je usko grlo tok svoje goste, ali to je nepotrebno neugodno i stare škole. Vi niste Queen (osim ako su, iu tom slučaju, molim vas šta god vam odgovara). Umjesto toga, uzmite vremena da pozdravi svoje goste tokom koktel sat ili idu na večeru tablice pozdraviti ili čak samo da se potrudi da pleše sa različitim grupama na plesnom podiju. "

Pass Out Glow štapići ili druge stranke favorizira "Glow štapići u baru micvi puna 13-godišnjaka? Ste napravili svoje noći. Kanye nijanse na Sweet 16? Savršeno. Ali ovo je vjenčanje. Vaši gosti kupio novu odjeću, dobili frizuru-ona su ne kao vjerojatno sportu stranke usluge. Ako imate puno dece na svadbi, party usluge biti korištene kao savršen plesni podij ometanja. Samo nastavi to ograničen. "

Twenty20

Gosti sila u blizini linije Dances "Znate, Piletina Dance, YMCA ili Electric Slide. Oni razbiti tok vaše stranke i da svako ko ne zna te plesove osjećaju izostavljeni. Sačuvajte ih za godišnji Block Party ili spajanja porodice. "

Imaju "Svako Gotovina Bar ima razloga za to stvari, ali moj vratilo kao neko ko gleda stranka se odvijati u realnom vremenu za život-je da se gosti osjećaju deprimiran kada moraju platiti za svoje piće. U njihovim glavama, da si ih pozvao da budem tvoj gost, tako da ne bi ih platiti za to. "

Neka barmena izostaviti Savjet tegle "Isto kao i gotovina bar. To bi se gosti zbunjeni i neugodno. Plus, bar završava izgleda kao uglu salona. (Iako, ako idete za Westworldvibes, to bi moglo biti samo savršen.) "

Twenty20

Dozvolite više od nekoliko kratkih Prijem Govori "Ako plaćaju za DJ ili bend, neka igraju. Vaši gosti će imati mnogo više zabave slušajući Aretha Franklin, nego što će tuning iz kum dok je dronove pričam o svim svojim šala. I ljudi koji govore: samo kratko i slatko. (Psst: Kratko i slatko i dalje mogu biti duhovit i promišljen.) "

Neka tata Google šta da kažem "To neminovno dovodi do tata šali predaje mladu račune iz robne kuće i rekao da mladoženja," Ona je tvoj problem sada. " Deset bodova iz Gryffindor za loš vic i još 25 za iskren-up ofanzivu. "

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

5 načina ispravnog briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

Koje cveće je u sezoni za ljetna vjenčanja? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

Objasnila je svaku vrstu dijamanta

Post Vjenčanja

21 najlepših venčanih mesta u Njujorku

Post Vjenčanja

5 pitanja koja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

9 prelepih crkava širom svijeta u kojima se ustvari možete oženiti

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NYE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

9 mrtvih-prekrasnih zatvorenih venčanih mesta širom zemlje

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u Sjedinjenim Državama. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem