15 od najjedinstvenijih vjenčanih mjesta u u.s | BA.centerar.org

15 od najjedinstvenijih vjenčanih mjesta u u.s

15 od najjedinstvenijih vjenčanih mjesta u u.s

Tvoja haljina? Hah, kombinezon. Vaš cvijet girl? Vaša baka, duh. I vaše vjenčanje mjesto? Vrijeme je da budete kreativni. Udarili smo naše djevojka Cortnie Fausner na mestu Reportfor 15 fantastično jedinstven lokalizacija koje imaju industriju zujanje.

The Venue Report

Grand Banks (New York, NY)

Jer koktel sat sirovi bar se najviše uživa na moru. Ovaj starinski drveni jedrenjak ima dovoljno starinskih da te preveze do malo primorsko mjesto u Maine. Šutiram To je zapravo usidren u srcu Menhetnu.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Kovačnici u dvorištima (Albuquerque, NM)

Sa svojim zasvođen čelika stropovi, žuto-plavi vitraža i podova umetnut sa starim pruge, ovaj istorijski pruga radionica glasi jednakih dijelova veličanstvene katedrale i über-cool industrijskih skladišta.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

The New Dječji muzej (San Diego, Kalifornija)

Zašto ne zamijeniti sa tepihom prolaz za sipao betonsko stepenište i oltar za dramatičan pozadini savremene umetnosti? Ovaj čist, moderan muzej je savršeno mjesto za temeljito moderne mlada.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Alderbrook Station (Astoria, Oregon)

Sede na štulama iznad zaštićene lagune na rijeci Columbia, ovaj bivši ribolov šupi pohvaliti okrečene drva enterijera, niske gredama, mreže i bove kao dekor i, najbolje od svega, spokojan prirodne more. Rezultat? Rustikalni šik na steroidima.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

New Orleans Pharmacy Muzej (New Orleans, LA)

Ostaviti da se NOLA za transformaciju apoteka američke prvi licencirani farmaceuta u šarmantan vjenčanja mesto. Unutra, apoteka boce ručno vazduh ispunjen sirove lijekova, ljekovitog bilja i vudu napicima liniju zidova, ali bujna dvorištu iza kuće je pravi remi.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Cheekwood (Nashville, Tennessee)

Za parče Evrope u samom srcu Tennessee, razmotrite ovaj izvaljen, 55-ral botanički vrt, koji je po uzoru na najstariji poznati preživjeli botanički vrt u Padovi, Italija. Kamena-postrojilo terase, skulpturalne fontane, maštovita leja i Whole Lotta wow faktor obiluje.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Yellowstone Collective Retreat (Big Sky, MT)

Pozivam sve ekstra-chill nevjeste: Trgovina hotelskih apartmana za šatore i svadbenu tortu za S'Mores luksuzni glampground smještena u Montana održava. Čak i bolje od rustikalni šarm i prekrasan pogled je svjetske klase kulinarski tim na licu mjesta, koji će vas uzburkali priznatog od farme do stola svadbu.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Jacobsen Salt Company (Portland, OR)

Mi vrtelo preko neba visoke visina stropa i bijele opeke zidova ovim prozračnim, Pinterest-idealno mjesto. Ali najbolja deo? To je zapravo i dalje funkcionira skladište da sakuplja neke od najboljih soli u zemlji.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Gradsko kazalište (New Orleans, LA)

Prethodno dom vodvilja, burleske i disko emisije, ovo katom New Orleans teatar sada ima prekrasan, vjenčanje optimizovan posao obnove, kao i hidraulični etaže koje se transformiraju iz višestepen teatar stilu sjedenje na banket u samo nekoliko minuta. Vam se sviđa.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Georgia State Railroad Museum (Savana,)

Jer ko ne želi da se uda usred antikvitet vagona? Nalazi se u Tricentennial Park, ovaj prekrasan nacionalni orijentir nudi zapanjujući, rustikalnom ambijentu i povijesne šarm uz wazoo. (Bonus poeni za dijete prijateljski.)

NAUČI VIŠE

The Venue Report

The Ruins Na Kellum Valley Farm (Cleveland, GA)

Dok udaje među (OK dobro, sablasno) povijesne ruševine školskoj domu možda nije za svakoga, ne možemo poreći kvalitetu Storybook-romansu postavku. A tu je i definitivno ne negirajući lud prekrasnom North Georgia planine koje ga okružuju.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Malibu Rocky Oaks Nekretnine Vinogradi (Los Angeles, Kalifornija)

Ljudi, ovo nije tvoj prosjek vinograd. Naravno da ima jutara raskošnih vinove loze i grandioznog nekretnina na licu mjesta, ali i smešten 2.000 ogromna metara nadmorske visine (ne se previše blizu ruba, stvarno), a oltar je, u stvari, heliodrom.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Amangiri (Canyon Point, UT)

A pustinja vjenčanje zahtijeva određeni nivo udobnosti i luksuza, i to upscale modernističke Naselje ima to i još više. Smješten u zadivljujuće kanjone ruralnog Utah, spa-kao oaza može doslovno biti chicest odredište vjenčanje ikad.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Marigny Opera House (New Orleans, LA)

Sa svojim bombona boje, luk kupole i whimsically trošne patina, ovaj čuveni mesto (dizajnirao francuski arhitekta Theodore Giraud) je, doslovno, crkva različite boje. I hej, ako je dovoljno kul za Solange, to je sigurno cool dovoljno za nas.

NAUČI VIŠE

The Venue Report

Brooklyn Grange (Brooklyn, NY)

Farma ispunjava vrt sastaje urbani krovu s otvorenim pogledom na grad: The Brooklyn Grange je, gotovo, malo zbunjujuće... Ali i potpuno smrdljivi čarobno. Slažete li se?

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

12 vjenčanica van ramena koje ne možemo preći

Post Vjenčanja

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime svog supruga

Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

8 prekrasne djeveruše haljine ispod 150 EUR

Post Vjenčanja

Neverovatna odeća koja se nosi do svih vjenčanja

Post Vjenčanja

10 načina na koji slučajno naglašavate mladu

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za venčanje u vrijednosti Dallas-Fort

Post Vjenčanja

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Post Vjenčanja

Potpuni trend venčanja koji može da vam uštedi na hiljade dolara

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi