3 stvari koje biste trebali pitati svoje djeveruše za pomoć | BA.centerar.org

3 stvari koje biste trebali pitati svoje djeveruše za pomoć

3 stvari koje biste trebali pitati svoje djeveruše za pomoć

Obožavate svoje prijatelje. To je razlog zašto ih je zamolio da stoje uz vas na prvom mjestu. Ali da bude u centru svadbeni stranka može pretvoriti neke nevjeste ludi snage, što bi moglo okaljati savršeno dobro prijateljstvo. Očito želite izbjeći ovo. Dakle, ovdje su tri zahtjevima koji su potpuno prihvatljivo pitati vaše djeveruše, i četiri koja bi mogla napraviti stvari, dobro, komplikovano.

Twenty20

Da: Planiranje Bachelorette ili kada (ne oba) To nije mala stvar da sastavim prepuni vikend itinerer za curice ili popodne ručak služi sladak čaj sendviče. Ali, ako tvoji prijatelji složili da bude djeveruše, to je sasvim prihvatljivo da se ovaj veliki pitati. Samo se pobrinite da postavite granice za cijene i očekivanja. (I ne pitajte djeverušama da dođu do sredstava ili vremena da planiraju oba. Izaberite jedan.)

Da: Getting Ready dan-OfFrom frizuru i šminku stavljanja vela i dahom haljinu, ne samo da je zabavno uključiti svoje najbolje prijatelje i porodicu u ovom dijelu dan vjenčanja, ali malo je potrebno. (Moglo bi se notbustle da oblačite, djevojko.) Plus, koji imaju svoj omiljeni ljudima oko sebe prije nego što do oltara je definitivno tonik za pre-vjenčanje živce.

Da: Helping You Go u kupatilo u Vaš DressIf nosiš tradicionalni vjenčanicu, velike su šanse da ćete apsolutno potrebna pomoć ide piškiti (hej, dolazimo govori istinu). Postavim jedno ili dva od vaših djeveruše biti na kupatilo dužnosti (aka držite haljinu nakon što ste imali nekoliko čaša Champs).

Omar Lopez / Unsplash

No: Komuniciranje sa svojom obitelji (ili će uskoro Budite Family) Znači, vi stvarno ne jiving sa svojim budućnost sestra-in-zakon (ona je komentar o jorgovan haljine). Tražiti od prijatelja da igraju za vezu umjesto da u kontaktu sebe je kratkoročno rješenje za dugoročni problem. To je obitelj. Tvoja porodica. Dakle, nemojte stavljati neko ko nema šta da se uključe u sredini stvari. On stavlja svojim prijateljem andfamily u zaista nezgodno mjesto.

No: Branje velike odluke Bez obzira da li birati između bendova, predjela ili vjenčanice, ovo su izbori koji bi trebao biti tvoj (ili verenika i porodice '). Čak i ako imate najotvoreniji djeverušama, to je vaše vjenčanje, a ne njihov. A ako je piletina Marsala svoj kuma glasali za vjetrovi se kao ukupno bista, vi ne želite da zlopamtilo protiv nje za vaganje u.

No: Making a ToastAs koliko što bi volio čuti tvoj najbolji prijatelj vosak poetski o svom prijateljstvu i vaša ljubavna priča, javnog nastupa (da, čak i ispred obitelji i prijatelja) daje puno ljudi je hladan znoj. Tražeći govor može značiti uništavaš noći prijatelja preko anksioznost svega toga. Umjesto toga, ugasiti opciju da nazdraviti, ali ne čine to obavezno.

No: Odgovor na Vaš 24/7 Pozivi su djeveruše, ne ER doktori na poziv-dobro, Samantha zapravo jest, ali da dobijete ideju. Ovo su svoje najbliže prijatelje i porodicu; ne tretiraju ih kao unajmio pomoć. Svoj unutarnji krug je tu da vam podršku za ovu posebnu priliku, ne primam naređenja.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

6 stvari koje treba da znate pre planiranja vjenčanja na destinaciji

Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

5 načina ispravnog briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

9 sakrivenih troškova venčanja za koje ste zaboravili budžet

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su se venčali promijenili (ili nisu promenili) svoje odnose

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Post Vjenčanja

5 pitanja koja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

12 udobnih svadbeni cipele koji izgledaju potpuno glam, ali neće uništiti vaše noge

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

10 majka neveste izgleda daleko od matrina

Post Vjenčanja

Sve fancy Bridal termine koje trebate znati pre nego što odete na kupovinu