5 načina da napravite ne-janky web sajt | BA.centerar.org

5 načina da napravite ne-janky web sajt

5 načina da napravite ne-janky web sajt

To je zvaničnik: Vaš datum vjenčanja je postavljen. Čestitam! Sada, zabava / razdražljiv deo niko ti je rekao: Potrebno je da iskopa web stranice vjenčanje stat (60 posto parova u). Bez jedan, vi ćete se suočiti svakodnevno pozive i e-mailove iz vašeg pričljiva teta Sheila o stvarima kao što je kod haljinu i obrok izbore i info registra, Uh. Ali, ne brinite-izgradnju stranice ne mora biti teško. Evo, pet opcija da se stvori jedan od nule jeftino.

SquareSpace

Ako si malo Tech-Savvy: Pokušajte Squarespace ($ 12 / Mjesec)

Ovaj user-friendly stranice je najbolji, naročito ako imate opšte razumijevanje funkcionalnosti web stranice u svoj džep. Naravno, možete raditi u jednom od svojih raskošnih vjenčanja predloške za izgradnju web stranice vjenčanje iz snova, ali dodatni digitalni znanja znači da ćete znati kako da se neprimjetno igraju sa raspon prilagodljivih funkcija nudi nalik online RSVPs ili proširiti galerije fotografija.

Provjeri

Squarespice

Ako biste radije Hire Pro: Pokušajte Squarespice (počinje u $ 400)

U redu, tako da Squarespace ispostavilo se da je malo komplikovanije nego što ste mislili. Tu Squarespice dolazi u. Ova usluga olakšava zaposliti profesionalca koji se bavi Squarespace za izgradnju web stranice vjenčanje iz snova. Troškovi variraju u zavisnosti od obima projekta, ali oni će ti pričati kroz svaki detalj-od preporučenih broj riječi za sekciji "kako smo se upoznali" na fotografiju specifikacije za Slika da ide sa svojim djeveruša bios.

Provjeri

Ako želite portala koji odgovara Shema boja: Pokušajte Minted (besplatno)

Da, mjesto poznato po svojim papira dizajnirao samostalnih umjetnika također nudi mogućnost za stvaranje zapanjujući vjenčanje web stranicu koja parova savršeno sa svojim spasiti datumima i pozivnice (naručiti preko sajta, naravno). Osnovne karakteristike kao što su digitalne RSVPs i mape sa pravcima su uključeni, ali ako želite premium web stranice dodaci poput prilagođenog URL ili foto galerijama, vi ćete morati platiti onetimefee od $ 35. (Ipak, nije loše.)

Provjeri

Appy Par

Ako želite i da pruži App: Pokušajte Appy Par ($ 35)

To je mobilnom svijetu. Shvatili smo. Ovaj site čini činč izgraditi web stranice i aplikacije, tako da vaši gosti mogu pristupiti sve relevantne informacije-i primanje u realnom vremenu upozorenja poput informacija o kišni prognoza-sve preko svojih telefona. Još jedna cool karakteristika: Aplikacija uključuje opciju kameru tako da gosti mogu da postave (i udio) slike i video sa drugim korisnicima tokom noći.

Provjeri

Ako želite stranice To je All-inclusive: Pokušajte Joy (besplatno)

Ovaj site nudi sve opcije koje ste ikad za vaše vjenčanje-a to će vas koštati Zilch. (Osim, naravno, ako odlučite da iz džepa za prilagođeni URL.) Ali najbolji dio je niz predložaka i user-friendly upute da se vaš sajt formaciju. Nakon što je izgrađen, možete ga koristiti za lako komunicirati s gostima i stvoriti životni knjigu gostiju i "žive" slideshow s fotografijama ažurira tokom svoj veliki dan.

Provjeri

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

8 stvari koje verovatno zaboravite da se registrujete

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

10 najlepših venčanih mesta u Čikagu

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

10 prekrasnih svadbenih mjesta u roku od 2 sata od New Yorka

Post Vjenčanja

7 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će vaš veliki dan osjećati super posebnim

Post Vjenčanja

Najlepše vjenčanje u San Francisku

Post Vjenčanja

Sam sam kupio venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

15 od najjedinstvenijih vjenčanih mjesta u u.s

Post Vjenčanja

6 stvari koje treba da znate pre planiranja vjenčanja na destinaciji

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

To je koliko troškovi venčanja u svakoj državi