5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to raditi) | BA.centerar.org

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to raditi)

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to raditi)

Ura! Vaš dragi prijatelj upravo bavi! Međutim,... Sada kada je pitao da bude kuma, osećaš malo manje slavljenički. Ako niste u potpunosti sigurni da ste spremni da se posvete obaveze svadbenu zabavu, možete, u stvari, ljubazno odbiti. Iako će vjerojatno biti malo neugodno, bez obzira na situaciju, ovdje su neke smjernice za opadanje bez upropastiti prijateljstvo zauvijek.

Twenty20

Zabrinut si vremena Commitment

Možda imate mnogo događa upravo sada (kao što su putovanja za posao ili planiraju proslavu svojih roditelja ili čak kao djeveruša za nekog drugog). Neka svojim prijateljem znam kako počašćen si da se pitao, ali da jednostavno ne mislim da ćeš biti u stanju da realno provesti vrijeme koje je potrebno da bude dobar djeveruša. Ono što je najvažnije, prenese koje ne želite yourbusy život umanjuje na bilo koji način od herspecial dana.

Twenty20

Primoran si za gotovinu

Vjenčanja nisu jeftini, posebno za svadbenu zabavu. To je savršeno prihvatljivo reći mlada jednostavno ne može priuštiti da razmetanje na haljinu, devojačko veče i let za nju venčanje sada. Samo pokušati izbjeći bilo pasivno agresivne note koje će se oseća gore, "Ja bi, ako niste odabrali $ 500 djeveruša grozota." Umjesto toga, možda ćete morati biti malo više otvoren o svojim finansijama nego možda želite da biti. Ali tvoj otvorenost će pomoći svojim prijateljem empatiju sa svojim situaciju.

Simon1969 / Getty Images

Ste trudni ili Pokušavam

Haljina izmjena sama će biti izazov, da ne spominjemo kako stoji ispred gomile za cijelu prijem kod otečenih nogu i beba koja neće prestati šutiranja. Hm, ne, hvala. Ako ćete se osjećati ugodno tome, reci joj istinu. Ako je ikad iskusila nekog bliskog da ide kroz one koji pokušavaju devet mjeseci, ili ako je ona bila trudna i sama, ona će vjerojatno shvatiti kako velika može biti.

Izvor slike / Getty Images

Ti si u 20 Ostalo Svadbe

OK, možda 20 je potezu, ali ako ste već posvećen djeveruša dužnosti više puta ove godine, svojoj svadbi bi bilo nemoguće da stane u sa svojim već spakovao kalendar. Opet, ponavljam kako počašćen si da se tražiti i ponuditi da učestvuju na neki drugi način, odnosno, ide s njom da pogledamo haljine, DIYing nešto za prijem ili biti pri ruci da pomogne na dan vjenčanja.

Zinkevych / Getty Images

Vi zapravo ne Like The Bride

Čini se oštre, ali čuje nas. Ako ne uživaju u druženju s njom u prosjeku, dosadan dan, onda definitelywon't kao družiš tokom svog vrhunca emotivnog stanja. A ona možda ne sviđa ni-mislite da imate veliki poker face, ali vaše nezadovoljstvo i nelagodu su potpuno curi kroz. Da li mladu uslugu i pusti je biti okružen ljudima koji zaista žele biti tamo. Što se tiče šta da joj kažem, možda je iskrenost notthe najbolja politika, u ovom slučaju. Poštedi njena osećanja i koristite jedan od navedenih razloga, umjesto.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

Najbolja mjesta za kupovinu angažovanog prstena na mreži (bez zakazivanja potreban)

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NYE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za venčanje u vrijednosti Dallas-Fort

Post Vjenčanja

Neverovatna odeća koja se nosi do svih vjenčanja

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom vjenčanju u Floridi

Post Vjenčanja

10 razloga zbog kojih ne bi trebalo da imate deverje na venčanju

Post Vjenčanja

Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju

Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem

Post Vjenčanja

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu