5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti) | BA.centerar.org

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Yay, vi se bave! Cue pre-bračnog stresa. Nije da ne volimo najviše, to je samo da licitirali preko glave tačaka i stalnom porastu cvijet budžeta je dovoljno da se stavi bilo koji drugi par preko ruba. Evo, pet borbi da se svi bave parovi imaju... I kako ih riješiti uz vaš odnos netaknut.

MZiello / Getty Images

Listi gostiju

Vaš cilj je zadržati vjenčanje intiman i mali. Ali vaša zaručnica ima 11 drugi rođaci da su njeni roditelji kažu da Hasto pozvati. Pregovaranje glava broji-i odgovaranje porodici očekivanja-jedan je od najstresnijih dijelova procesa planiranja.

Rešenje: Da biste smanjili argumenata, cross-provjerite listi gostiju brojeva sa kapacitetima od mesta vam se najviše sviđa prva. Jer, ako požar kod zakona kažu da je sladak štali u središtu grada može da stane 100 ljudi na vrhu, tvoja majka-in-zakon će morati da se bave.

Timnewman / Getty Images

The Venue

Breaking News: Modern parovi ne moraju se udam, gdje mladu odrastao. Ovo uvodi potpuno novi set lokacija pregovora planiranje vjenčanja. (Na primjer: Niste imali pojma da je on zamislio vinograd Uvijek si želio grad vjenčanje.).

Rešenje: Troškovi i po glavi i dalje će biti najveći faktori kada je u pitanju će dodati mesto odluke. Finalizirati svoj budžet, a zatim sjesti-samo vas dvoje-i plan za svaki teren nekoliko ideja i da bi otvorenog uma.

Twenty20

Čudne stvari Niste imali pojma da mu je stalo

Yay, konačno pronašao mjesto iz snova, ali plesni podij je kategoriji ispod prosjeka, a bez znanja da vam, vaš mužić-to-biti kaže da je za prekid. (On je uvijek zamišljen masivnim plesna zabava uz prostor za Conga igru ​​... Hm šta?)

Rešenje: Opet, trik je da čuju jedni druge, onda prioritet. (Sigurni smo da imate dogovor prekidač ili dva u rukavu.) Naravno, morat ćete kompromis, ali ako svaki doći do stola sa kratku listu must-have vjenčanje funkcije, ti si na istoj stranici od get-go. (Čitaj: Argumenti izbjegnuta.)

Twenty20

Budžet

Bez obzira na to koliko vaša porodica ubacujući u, novac čini stvari komplikovane-i to je vjerojatno najveća finansijska ulaganja dvoje ste napravili zajedno do sada.

Rešenje: Suština: uzeti hard pogled na brojke i učiniti svoje najbolje da se iscrtati svaki trošak. Ovaj jednostavan toolcan pomoći da uhvatite na sve, od cvijeća i fotograf na svadbenu zabavu darove i naknade prijevoza. To nikada boli dodati "Razno" budžetsku liniju da dvoje možete dodirnuti u-i smanjiti pritisak-treba troškove iznenada pojavi ili povećanja.

Twenty20

Logističkom

Vaš mozak je u režimu planiranje 24/7, iako je vjenčanje je još 13 meseci van.

Rešenje: Odrediti vjenčanje razgovoru bez zona (kao što je u petak uveče izlazak ili nedjeljom) tako da se dva od vas može nastaviti njegovati vaš odnos bez ventilacije o ugostitelj ili sužavanja sheme boja.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

6 stvari koje treba da znate pre planiranja vjenčanja na destinaciji

Post Vjenčanja

14 vjenčanih poklona garantovalo je da prođu povratni test

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za venčanje u vrijednosti Dallas-Fort

Post Vjenčanja

Koje cveće je u sezoni za ljetna vjenčanja? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

Sam sam kupio venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

5 predloga ideja koje su sve osim sjaja

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su se venčali promijenili (ili nisu promenili) svoje odnose

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

Post Vjenčanja

16 super prve plesne pesme koje nisu konačno

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

9 zimskih vjenčanja pribor za kosu apsolutno volimo