6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih) | BA.centerar.org

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

Možete planirati prilično piknik, ali ne možete predvidjeti weather.Outkast Tekstovi pjesama trebalo bi da nikada ne citirati na pod stresom mlada. Ipak, stvari se događa, a ne samo na sam dan vjenčanja, ali u nedeljama koje su to, previše. Evo, šest super-zajedničko vjenčanje planiranje katastrofa... I kako izbjeći Hiperventiliram u smeđu torbu.

Twenty20

Je izvještaj o vremenu kaže Kiša

Povlačim ovo. Kaže da bi trebalo da sipa. Evo šta radiš: Prvo, budite uvjereni da je većina vaših gostiju će provjeriti vremenu i nosi kišobran sa sobom. Drugo, tu je Amazon Prime. Ako je prognoza i dalje izgleda nesigurna dva do tri dana od, budite oprezni i staviti jedan kišobran kako bi za vas, svatove i goste koji zaboravio jedan. U najboljem slučaju, ne koristite ih. (Osim toga, Amazon vraća se u trenu.) I bradu: Kiša može biti najbolji pozadina za fotografije vjenčanja.

Twenty20

Si da Blow Your budžet

U savršenom svijetu, možete predvidjeti svaki vjenčanje u vezi troškova, ali iz vedra neba, vaše vjenčanje haljina izmjene će koštati mnogo više nego što ste mislili da će ili trebate zakazati secondhair suđenje, uh. Šta god da radite, ne samo rame troškove. Umjesto toga, pozivamo svojim dobavljačima da vidite šta cijenu prilagodbe možete napraviti. Na primjer, zamjene jednu cvatu za drugu sa sličnom nijansom mogao obrijati desetine dolara off djeveruša buketi. Ili rade sa svojim ugostitelj da zamjene-za hranu primjer, riba-mogao spasiti koliko $ 2K. To je sve o uzimajući kreativni i ne plašeći se da progovore.

Twenty20

Ti si iznad kapaciteta na Vaš listi gostiju

Dakle, imali ste da dodate nekoliko plus one-i dalji rođaci-listu gost. To nije kraj svijeta. Dokle god se ne razbijanje vatru kodova, obično vaše ugostitelj može lako primiti, čak i na last minute. U većini slučajeva, to je jednostavno kao promjenom veličine stola i raspored prijem.

Twenty20

Jedan od svoje dobavljače odustao

Možete Fellin lovewith svoj venčanja, koji je bez znanja da vam je ostvarivanju alternativne mogućnosti za karijeru u isto vrijeme ona je rezervacije vašeg poslovanja. Hej, život se dešava. Ako je bila dio veće firme sa više planerima, nikad boli da pitam o make-dobro da se za sve dodatne stresa vjenčanje u vezi uzrokovane menjala. Ali ako je ona bila nezavisna, pobrinite se da ste vokal o svim detaljima da ćeš ranije razgovarali. Ipak, biti otvoren za ideje svoj novi planer i industrije veze (oni uvijek isplati).

Twenty20

Your Hair Sudsko je katastrofa

Bez obzira na to koliko Pinterest Slika vam zaškripala sa svojim stilista, on ili ona još nije sasvim uhvatim understated Jessica Alba punđu ste se nadali. Udahni. To je razlog zašto je to suvo. Dati konstruktivne povratne informacije u ovom trenutku (ili snap pic i e-mail svojim stilista notama kasnije) načine se može poboljšati krajnji rezultat. Neki saloni će čak popusta na redo suđenje ako objasniti da rezultati nisu bili ono što ste se nadali da će biti. (Hej, da bi radije to nego rizik gubitka poslovne potpunim zaustavljanjem.)

Twenty20

Ti i Groom Can not Stop Prepirke

On nije briga za stoni aranžmani. Ne zanima uključujući i njegov drugi rođaci kad si već previše budžeta zbog po glavi. Vjenčanje planningcan se kao test krajnji brak, ali najbolje rješenje je da napravite pauzu i planiraju izlazak-sa moratorij na svim stvarima vjenčanje u vezi.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

5 predloga ideja koje su sve osim sjaja

Post Vjenčanja

9 glumica koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Post Vjenčanja

Objasnila je svaku vrstu dijamanta

Post Vjenčanja

Presuda je u: Ovo su najveći svadbeni trendovi za 2018

Post Vjenčanja

5 ljetnih vjenčanih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to raditi)

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018

Post Vjenčanja

11 trendova iz Bridal modne nedelje ne možemo zaustaviti razmišljanje

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja