6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja | BA.centerar.org

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Sa svime što ide u planiranje i izvođenje ceremonija i prijem, ima dovoljno prostora da se stvari raspadaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, rogue gosti, loše vrijeme i plikovi. Ali najviše razočaravajući vjenčanje snag? Mlada loše raspoloženje na svoje vjenčanje. Dakle, čak i ako stvari ne idu kako je planirano, ovdje su šest savjeta za osiguravanje mlada nije ništa drugo nego osmeha.

Twenty20

Dodijeliti Trusted Point osoba na ručku koja "One Thing" Svaka mlada mora da je jedan thingthat uzburkao anksioznosti. Bilo da je tempirana bomba rođaka, komplikovan vreve ili smisli kako dovraga ćete ići u WC u haljini, prođe tih problema na tvoju sestru, BFF ili ko ti verujem da se na posao. Na taj način, vaš um može biti usmjerena na važnije stvari poput pamćenja korake za svoj prvi ples.

Donijeti Primjer Fotografije za dlake i MakeupHow gledate će uticati kako se osjećate, a vi želite da se osjećaju odlično. Dakle, ne bacajte oprez u vjetar i samo implicitno vjerovati svojim ljepotu tim čak ifthey've radio sa Kardašijanima. Umjesto toga, donijeti fotografiju sa svog suđenja ili čak fotografiju osoba koju želite da oponašaju. Na taj način vaš stilista će znati želite plaže valova, a ne bure uvojci... U stvari, ovo je slika samo kako bi bili sigurni da dobije ideju.

Ne, ponavljamo, ne vode Tally od pjesama PlayedObsessing oko toga da li DJ ili bend svira svaki pjesmu koju zatražio je najbrži način da te loše raspoložen (Zašto se nije igrati "To je Raining Men" ?!?!). Iako je potpuno u redu da traži određene pjesme ili žanrova, neka ljudi te je unajmio da rade svoj posao koji je u suštini da zadrže puls na stranku i zadržati ide.

Twenty20

Prihvati MistakesA vjenčanje u pokretu ostaje u pokretu. Dakle, čak i ako stvari krenu loše (i stvari willgo pogrešno), samo prihvatiti da ovi mali štucanje učiniti vaše vjenčanje je poseban dan. Dakle, da li je rabin je 20 minuta kasnije, to je kiša ili benda izgovara tvoje ime čudno, sve je to stočna hrana smijati na medeni mjesec.

Donesi par većeg raspoloženja booster Udoban ShoesWhat nego što udobno? Nakon dana stajanja i poziranje, leđa će vam zahvaliti za još bolje pretvara u neki divan stanove ili, svadba patike.

Twenty20

Zaboravite na Kontrolna lista i Just DanceOnce nogama osjećati bolje, pustio na plesnom podiju, djevojka. Naravno, tvoja mama možda rekli da ste mustgo oko svakog stola da pozdravi svakog gosta, ali zašto ne bi stranci tamo gde treba da bude? Pozdravi teta Ev i ujak Joe dok vi razbija potez "To je Raining Men". (Vidite? Imaj vere u DJ) Plus, kada je mlada je sjajno provode, svi drugi će, previše.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Najlepša mesta za oženiti se u Los Anđelesu

Post Vjenčanja

Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju

Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janky web sajt

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina za zabavu djece na vjenčanju

Post Vjenčanja

5 pitanja koja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Post Vjenčanja

7 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će vaš veliki dan osjećati super posebnim

Post Vjenčanja

5 stvari o kojima razmišljate kada kupujete za angažman

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)