6 stvari koje svaki pamćen govor glume treba imati | BA.centerar.org

6 stvari koje svaki pamćen govor glume treba imati

6 stvari koje svaki pamćen govor glume treba imati

Potpuno si pogube svoj kuma dužnosti. Vi ste organizovali epskom Bachelorette Party; ste naučili kako se gužve na Watteau (nakon što ste saznali o čemu je reč, čak znači); a sada priprema da dostavi stojeće ovacije-dostojan tost. Treba vam pokazivači pogoditi ga iz parka? Evo šest dijelova od kuma govora koji su sigurni da bi mladu smeh, plakati i osjećati Allthe osjeća.

Knape / Getty Images

411 o tome kako uskoro znati i BrideAs kao što uzeti mikrofon, svaki gost u kući pita ko si. Tako predstaviti sebe vrha i objasniti kako znate mladu. Možete biti kao jednostavan kao: "Zdravo svima. Ja sam Hannah, a ja sam poznat Marnie od našeg prvog dana orijentacije na Oberlin. "

A Short, Specifični priča o Bride Povratak na DaySave je vijugava platonska-ish ljubavno pismo za karticu. Umjesto toga, izaberite priča da je to lako reći, do tačke i, što je najvažnije, istina. Ne brinite o tome funny-humor će doći iz specifičnosti u vašoj priči (kao što se objašnjava ljepljiv traperice s leptir zakrpe Marnie platio 250 $ za i dalje nema srca da oda). I ne da mi da vam kažem, ali podalje od tema koje bi mogle osramotiti mladu ispred njene porodice, npr bivši momci, tajne koje vam je rekao, itd

Twenty20

A Memorija O GroomYou mogao ići dalje i dalje o svom najboljem prijatelju, ali je ovaj dan o njoj kao jedna polovina par. Tako dijele anegdotu o tome da se na zna mladoženja i kako je sretan čini vaš prijatelj: ". Znao sam da bradati dude je pravi posao kad sam čuo da ih uskladiti" Kladite se na meni 'tokom karaoke "

A Visual (ako je moguće) Ne samo da vizuelni drži u zatočeništvu publiku, ali i pokazuje svoj BFF da ste stavili dodatni napor u svoj govor. Bilo da je u vazduh-up fotografija o njoj, rekao je leptir traperice ili e-mail je poslao na temu linija: "Mislim da sam našao jedan <3..." to je jednostavan način dodavanja neke dubine svoju priču bez dodavanja na previše vremena.

MykolaSenyuk / Getty Images

A Final ToastYou voskom poetski o prošlosti, sada je vrijeme da pitam sve da podignu svoje čaše i navija za nešto u budućnosti para. Ovo je deo u govoru kada imate slobodne ruke da bude kao cheesy kao što želite. A ako želiš da svi cepa, pokušajte da ga zaokruži nazad na nešto što već naznakom: ". Podignimo čašu za budućnost pun ljubavi, prekrasna harmonija i leptiri"

A 4 minute (ili pod) Time-Stamp zdravice su važni, ali budimo realni: Svi žele pogoditi plesni podij i baru. Dakle, praksa i vrijeme vašeg govora kod kuće-ne, ponavljamo, ne krilo to. Najveći promišljen kuma govora možete dostaviti je onaj koji ste uzeli vremena za pisanje i uređivanje. Mi ćemo piti na to.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za oženiti se u Los Anđelesu

Post Vjenčanja

Najbolji medeni mesec za svako doba godine

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Post Vjenčanja

Iznenađujuće uzima nešto plavu tradiciju

Post Vjenčanja

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Post Vjenčanja

To je koliko troškovi venčanja u svakoj državi

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina za zabavu djece na vjenčanju

Post Vjenčanja

Sve fancy Bridal termine koje trebate znati pre nego što odete na kupovinu

Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju