6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem | BA.centerar.org

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem

Ti ni ne bavi, ali vi ste odabrali kao ringand planirali vjenčanje u glavu. (Rustikalna seljačko dvorište šik.) Dakle, iako vi i vaši će uskoro biti zaručnika su na istoj strani u vezi pass-oko predjela (jagnjeći kotleti ili poprsje), trebalo bi da proverite da li ste postavili na više praktičnih stvari, kao što je da li ili ne želite spojiti bankovne račune. Oni nisu tako zabavno kao torta degustacije, ali to su šest stvari koje definitivno treba odlučiti zajedno.

Twenty20

Lokacija

Vas dvoje možda imaju eksploziji nowin svoj jednosoban stan u gradu, ali gdje vidite jedni druge raste zajedno dugoročno? Dok ste zamislili se nazad u predgrađu gdje si odrastao, vaš partner bi mogao da sanjam o preuzimanju taj posao u Amsterdamu. To ne znači da treba prestati tražiti na prstenje, to samo znači da treba razgovarati o tome.

DGLimages / Getty Images

Kids

No, ne samo da li oboje ih želite. Ako to učinite, whenyou želim ih? Izbjegavajte iznenađenja nakon što ste rekli zavete-možda želite početi deci odmah, ali vaš partner želi čekati još pet godina. To je odluka koju treba da se zajedno, a možda zapravo trajati duže od jednog razgovora, pa dajte sebi vremena da se pomiri sa onim što sletite na.

Njw1224 / Getty Images

Imena

Vjenčanja ti ona vas uvodi kao gospodin i gospođa [INSERT isto prezime], i odjednom shvatite da nikada nije rekao tvoj muž držiš svoje ime. Ili možda želite spojiti svoja imena zajedno ili pisati sa crticom. Make a Point da se dođe do rješenja zajedno prije nego što svoj prvi ples. I zapamtite: to nije samo o yourname-proverite da li ste i vaša će uskoro biti zaručnika su usklađeni s onim što prezimena vašu budućnost djeca će imati isto.

Twenty20

Religija

Čak i ako ste oboje odrastao ide u istu crkvu, velike su šanse da postoje neke razlike u tome kako uklopiti (ili ne uklapaju) vjere u svoj život. Takođe je važno da bude jasno o tome što očekujete od svog partnera kada je u pitanju vaše prakse. Da li to znači da svet da imate sedmični Sabat večere zajedno? Ili jesi li u redu ide na misu bez ateista ženu? I naravno: klinci. To je soooomuch lakše govoriti o tome da li želite da vaša djeca idu u nedeljnu školu prije nego što ćete dobiti dva sata noćnog sna. Dakle, to odmah. Verujte nam.

Kupicoo / Getty Images

Finansije

Novac se najviše osjetljiva tema od svih. I to je upravo zato što treba da znate koliko možete o jedni druge navike potrošnje, ciljeve i-da-dug, prije nego što ste planirali da to legalno. Vaš novac convo treba također uključiti dugoročne razmišljanja (ciljeve u karijeri ili kupnje mjesto) i kratkoročnih planova (odmor).

Twenty20

Kako vam se dopada Coffee

A dva sata rasprave o kreditnoj kartici je način lakše progutati sa caffe au lait pripremio vaš partner i služio u svoj omiljeni šolju. Verujte nam na ovom.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koju ne želite da napravite

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su se venčali promijenili (ili nisu promenili) svoje odnose

Post Vjenčanja

12 najlepših venčanih mesta u miami

Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

Potpuni trend venčanja koji može da vam uštedi na hiljade dolara

Post Vjenčanja

5 načina ispravnog briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

Bridesmaids razdvojeni će promeniti način na koji mislite o venčanoj odeći zauvek

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina za zabavu djece na vjenčanju

Post Vjenčanja

8 stvari koje verovatno zaboravite da se registrujete

Post Vjenčanja

9 zimskih vjenčanja pribor za kosu apsolutno volimo