7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini | BA.centerar.org

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

Ako ste ikada nemarno umočen u gledanje Say Yes do haljina, trepnu i onda sam shvatio 16 sati kasnije da ste bili u istom mjestu cijeli dan gleda 24-satni maraton, onda vjerojatno znate sve ćemo da relej. Ali, ako od mala šansa da si malo produktivniji, ovo je sve što smo naučili o haljinu od naših omiljenih Kleinfeld konsultanata.

Da: Speak neki svadbeni lingoRepeat posle nas: A-linije, carstva, fit-i-baklje, princeza, sirena, plašt, truba. Dobar posao. Jasnije možete komunicirati sa svojim savjetnik o tome što vam se sviđa i ono što ne, brže možete pronaći savršenu haljinu.

Ne: Donesite svi i njihova momWhile mi nikako ne predlažu da anyoneon emisiju treba da prestane donosi čitav kraj blok s njima, jer doprinosi #drama, youshould držite pratnja na minimum. Da li stvarno potrebno momak vaš drugi rođaka razmišlja koliko dekolte treba pokazati? Da, ne.

Da: Držite se vaše budgetJust zato što Randy doveo haljinu $ 2,500 preko granice ne znači "To bi trebalo da bude." Jesi li seenthat Klajnfeld ostave? Postoji bajillion vjenčanice tamo. Jedno je sigurno da savršeno pasti u (ili ispod) svojim rasponu cijena i dalje da se osjećate kao princeza. Ili goth kraljica. Ili bajkerke. Bez obzira na priče Say Yes na Dressis radi.

Ne: Postavite svoj um na jedan dizajner ili styleWe've sve vidi mladu koji je još od osmog razreda žal preko bejeweled Pnina Tornai sirena broj, ali kada je konačno pokuša ga, to ne bilo koju od 400 ljudi wow sjedi na tom sivom kauču. Raskinem sa onim što ste zamislili hoda do oltara u, zato što je velika promjena koje ćete možda-dah-vjetar se s proširenim omotačem od strane dizajnera nikada niste čuli za, jer izgledaš prokleto neverovatno u njemu.

Da: Reci da se na dresswhat si thinkingRandy dopalo i tvoja mama može čak biti cepa, ali ako ne voliš ono što nosiš, onda je to vjerojatno ne isplati cijenu. Haljina shopping nije samo rekao "da"; to je io sužava svoje opcije pronaći ono što volite i da vas čini samopouzdanja.

Ne: Sačekajte posljednjih minuteIf ne želite da izuzetno ograničiti svoje mogućnosti, da ti na Bridal Shop u ranoj fazi angažman dati sebi vremena da se naručiti, mijenjati i popraviti (i ne zaboravite da se zapravo sjesti u haljinu prije nego što ostaviti polog).

Da: Pokušajte na veo (oprezno) skriven, podlo, Randy. Čim je pravi svoje nevjeste pokušati na veo, svi u sobi onesvešćuje. Dakle, koristite trik veo mudro: Ako volite, ljubav, ljubav haljinu, idemo na veo. Ali, ako si i dalje na ogradi, izbjeći sve dok ste potpuno sigurni.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Povoljni vjenčani dani koji se i dalje osećaju posebnim

Post Vjenčanja

Ovi šareni angažovani prstenovi će vas zaustaviti s tradicijom

Post Vjenčanja

5 pitanja koja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)

Post Vjenčanja

9 glumica koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije

Post Vjenčanja

Objasnila je svaku vrstu dijamanta

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije

Post Vjenčanja

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Post Vjenčanja

Sam sam kupio venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)