8 lepih šminka ideja za ljetne neveste | BA.centerar.org

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Dan sjećanja je odmah iza ugla, koji označava početak ljetne vjenčanja sezone. I vedro plavo nebo i slavne toplim noćima, postoje mnoge divne stvari o braku u ovo doba godine. Najveći izazov, možda, pronaći makeup koji ne izgleda ili osjetiti pretežak (i ​​na fotografijama i na koži). Evo, osam osvježavajuće ljepote ideje koji provjeravaju sve kutije.

Charla Storey Photography c / o Style Me Pretty

Novi Neutralni

Neutralne nijanse prevazilaze samo crne i smeđe. Da ublaži stvari za ljeto, probajte neke varijacije rđe ili pink na oči i usne. To će suptilno biste poboljšali funkcije bez pokrivanja ih ili tražim previše oštre na fotografijama.

Coleen Runne

Rosy Glow

Ili da dobijete sve-over sjaj, proširiti naznaka ružičaste do obrazima kao dobro. A gel mrlja (tako da nema kreme ili praha) je najbolji izbor za to, jer ima tonu pigmenta bez guši kožu.

Harper & Harley

Coral Lips

Dok su crvene i ljubičaste može osjetiti malo teška u ljeto, jarke koral za usne je samo u pravu. Držite ostatak šminke minimalne stvarno bi vaš usne pop (i imaju manje stvari brinuti o razmazivanje kao dan nosi na).

Desiree Navarro / Getty Images

Bright Blue Eye Shadow

Već imate nešto staro, novo i pozajmio. Zašto ne dozvoliti da šminka bude tvoja nešto plavo? A pranje tirkizne sjena može uljepšati vaše oči i učiniti vaš svadbeni izgled posebno upečatljiv.

The Pretty Blog c / o Amanda / Passionphotography

Metalik Smoky Eye

Da razvedri se standardni smoky eye, zamijeniti uobičajeni smeđe i sive za neke tople metalik (poput bronce ili bakra). Rezultat: An napora tinjajući izgled sa mnogo manji rizik od razmazivanja.

Stephanie Cardinale / Getty Images

Sculpted jagodice

Možda ne prirodno imati jagodice dana, ali s nekim strateškim postavljanje bronzerand highlighter, možete lako glumiti. Znojav cure, uzeti u obzir: Držite se podalje od primjene bilo koje od ovih proizvoda na čelo, bradu i nos, jer to može učiniti da izgledate ekstra masni na fotografijama.

@ Patmccgrath / Instagram

Kao lutka Lashes

Lush, lepršavi trepavice su siguran izbor za bilo koju mladu. Ako ćeš koristiti maskaru, držimo vodootporna formula, da ne želite pokrenuti niz lice (bilo od znoja ili suze radosnice). Ili možda razmisliti da trepavica ekstenzije za ovu priliku. Oni su investicije, ali oni će ti trajati kroz medeni mjesec.

Kristy Sparow / Getty Images

Sjajni Poklopci

Ako si stvarno zabrinut o tome da rakun oči sredinom prijem, preskočite tamnije nijanse potpuno i prevucite neke glossover svoj poklopaca umjesto. Na taj način ćete dobiti maksimalan učinak, ali i ne moraju brinuti o dodiruje vaše šminke tokom noći.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

Sve što trebate učiniti 12 meseci pre vjenčanja

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

11 trendova iz Bridal modne nedelje ne možemo zaustaviti razmišljanje

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Potpuni trend venčanja koji može da vam uštedi na hiljade dolara

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za oženiti se u Los Anđelesu

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije

Post Vjenčanja

Koje cveće je u sezoni za ljetna vjenčanja? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

21 najlepših venčanih mesta u Njujorku

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja