9 stvari koje definitivno treba uključiti u vaš ciljni vjenčani registar | BA.centerar.org

9 stvari koje definitivno treba uključiti u vaš ciljni vjenčani registar

9 stvari koje definitivno treba uključiti u vaš ciljni vjenčani registar

Nikad nisi mislio da ćeš se pita: "Pa šta je razlika između gline i zemljani?" Ali, tu smo. I dok mi znamo da pokušavaš da whittle niz lokala na kojem si registracije, evo slučaj za pokretanje jednog u Target: To je tako prokleto lako. Da bi stvari eveneasier na tebe, evo šta treba da pokupi.

Prtljagu Setovi

A tri-komad set to prilično moglo koštati bogatstvo u robnoj kući. Dobra stvar Tarjaaay prodaje teško vratiti koferima na mnogo izvodljivo cijeni (što znači da je sada moguće da neko zaista poklone ti ih). Osim toga, nećete imati problema uočavanje ovih beba na prtljag.

Rockland prtljagu set ($ 143)

A Vacuum

Imate loš leđa, pas koji baca i minimalne skladišni prostor-Da, vi ste imali svoje oko na veryspecific stand-up, lagan, pet-kosa-sisa vakuum za neko vrijeme. Dok nekim drugim mjestima se registrujete na mogu imati više ograničen izbor, svijet je vaš ostriga online sa Target, pa idemo za vakuum san.

Bissell vakuuma (200 $)

Plaža i Accent Ručnici

Chic još upotrebljiv ručnici za plažu su jedna od onih stvari koje uvijek želimo, ali nikada se oko kupovine sebe. I dok možda ste registrovani za ručnici na Bloomie ili Macy, verovatno nisam vidio nešto tako sladak i pristupačne su ove.

Plaža Amalfi ručnik ($ 29)

Netradicionalne jelo

Si opsjednut bakra ove sezone, ali jednostavno ne mogu uvjeriti sebe da se registriraju za 12 kompleta nešto tako u trendu. Umjesto da se registrujete za šest do osam setova i čuvajte ih oko za male večere. Voilà-možete imati najbolje od oba svijeta.

Modern po Dwell Magazine postavka bakar ($ 25)

Everyday Dinnerware

Mi ne ohrabruju da preskočite fancy porculan u potpunosti. Govorimo možda izabrati neke keramika koja može nositi svu trojicu od obroka: mikrovalna pećnica, perilica suđa i povremeno nespretan trenutak.

Pfaltzgraff Izrazi Savannah Grey komplet za ručavanje ($ 70)

Zabava Barware

Da li je zaista potrebno dva seta bakra šalice za jednom godišnje napravite Moskva Mules? Naravno da ne-jednostavno ne moraju da se registruju za super-skupi onih u drugim trgovinama. Dok možda želite razmetanje (ili neka druga razmetanje za vas) na neke lijepe čaše za vino, ovo je mjesto da biste dobili više efemerne fix.

Deset Strawberry Street šalice ($ 38)

Bar Košarica

Ti si negdje ćeš potrebu da se stavi svu zabavu novi Barware. Target ima kolekciju baller od kola. I vaša porodica će praktično bore oko toga ko će ga kupiti za vas.

Prag bar košaricu ($ 130)

Grill & Patio Swag

Baš kao usisivači, Target ima širok izbor roštilja, tako da se mogu prijaviti za točno onu koju želite. Da, to i vaše palube namještaja može biti na skuplje strani, ali znaš šta? Ciljna vam omogućava da se odluče-u grupi darivanju. To znači da drugi rođak, najbolji prijatelj tvoje mame i vaša kuma da sve ide u na jednu stavku čak i bez ispunjavanja jedni druge.

Weber roštilj ($ 450)

Sve Big-Ticket Predmeti

Tako da, sa grupom darivanja na stolu, možda kao i izvucite velike puške i registrirajte se da Vitamix i kuhinjski pomoć Stand Mixer nikada ne bi samo kupiti sebi. Ali ako odlučite da... Nakon vjenčanja, dobijate 10 posto popusta na sve preostale stavke registra. Dakle, možda willtreat sebe nekoliko kuhinjski aparati na kraju krajeva.

Vitamix ($ 529); Kuhinja Aid ($ 349)

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

10 načina na koji slučajno naglašavate mladu

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

12 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će učiniti da želite da ponovite svoje pinterest ploče

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janky web sajt

Post Vjenčanja

11 trendova iz Bridal modne nedelje ne možemo zaustaviti razmišljanje

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja kako bi svi prisili na svečanosti

Post Vjenčanja

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime svog supruga

Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u Sjedinjenim Državama. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)