Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju | BA.centerar.org

Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju

Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju

Kada neki parovi otkriju da samo hranjenje njihovi gosti košta 200 $ po osobi (whaaaat), odjednom postaje jasno zašto bi trgovati na tradicionalnom velikom svadbu za alternativu. Jer kad smanjiti listu gostiju na dva, imate puno više mogućnosti. Od privatnih otoka do pet zvjezdica odmarališta, te hotel bekstva paketa čine udaje povetarac usred najljepših pozadine.

Montpelier Plantation & Beach

Montpelier Plantation & Beach (Nevis)

Ovaj povijesni pet zvjezdica Karibima odredište je poznat, između mnogih stvari (odlične hrane, vina i svježeg morskog zraka), romansu. Sa tri bekstva paketa, i hotelski smještaj napraviti osamljene plaže vjenčanje potpuno izvodljivo licence, registracije i ministar uključeni. Sve što treba da uradite je da odlučite da li želite da kažete "da" pod plač fikus, unutar šećer mlin iz 18. Stoljeća ili na privatnoj plaži. Odluke, odluke. Paketi počinju od $ 800

Royal Davui

Royal Davui (Fiji)

Nećemo lagati, mi smo već razmišljaju o svadbi u Fidži, ali to tropske ambijentu okružena plavim vodama Beqa Lagoon može samo zapečatiti dogovor. Sa samo nekoliko gosti koji borave u odmaralištu u vremenu, to će izgledati kao da ste na svoj privatni otok. Plus, vi ćete osjećati posebnima sportske predivan salusalu (fidžijski leja)... Oh, a cijela ti-samo-dobio u braku stvar.

Paketi počinju od $ 2,935

InterContinental Samui Baan Taling Ngam

InterContinental Samui Baan Taling Ngam (Tajland)

Peak luksuz? Prvi je pokupio i ostavio na aerodromu. I naravno, na plaži bazen vile i 90-minutna masaža para su također tamo. Dakle, ako ništa od toga zvuči sanjive-zajedno s bezgraničnom pogledom na divlje, bujna zapadnoj obali Koh Samui Island-zatim razmotriti razmjenu zavete ovdje. (Vi imate svoj izbor pristaništa, plaža, bar pored bazena ili čak svoju vilu.) I dok ćete biti zaljubljen u sve oko sebe (čitaj: novi mužić), ne zaboravite da potražite-možete videti zvezde.

Raspitati za cijene

Photoquest7 / Getty Images

The Fairmont Chateau Lake Louise (Alberta, Kanada)

U svakom drugom mjestu, ovaj poznati hotel bi izgledalo daleko palata, ali uzvišenog okruženja (ogromna planinskih vrhova i blistava Emerald Lake) se definitivno radi neki razred-A Photobombing. I zar to nije savršen za ležeran par koji može planinariti, ski, kanu ili čak snowshoe prije ili nakon što razmijeniti zavjete? Naša omiljeni deo: Vaša svečanost uključuje harfistkinja. A harfistkinja. Nije loše.

Paketi početi od $ 4.150

Carneros Resort & Spa

Carneros Resort & Spa (Napa, Kalifornija)

Serene i elegantan, a svečanosti u ovo vino Country Resort je najbolje za par koji žele zadržati to mali, ali znamo njihove porodice će ponovo da ih nikada ne govore da su pobjeći u doslovnom smislu te riječi. Ovdje možete ugostiti jednostavan slavlje za stranke do 18 (uključujući i par), što znači bratstva tvoj tata vjerojatno neće napraviti rez (bez uvrede, Tank). Dok lokacija naglašava važnost svečanosti preko recepcije, post-zavet večeru na farmi do stola restoran na licu mjesta je idealan kraj večeri.

Raspitati za cijene

Four Seasons Resort

Four Seasons Resort Maui u Wailea (Maui, Hawaii)

Gdje god idete i šta god da radite-ronjenje na dah na Pacifiku, planinarenje bambusa šuma, hodanje uvali u sumrak-bićeš stalno je podsjetio da si na jednom od najljepših hotela u svijetu u jednom od najljepših mjesta na svijetu. I dok si zauzet razmišljaju službeno kreće na Havaje, u naselju će organizirati sastanak licence brak, pružiti Officiant, muzika, fotograf i još mnogo toga. Osim toga, nije potrebno pasoš. Razgovarajte o lakoćom.

Raspitati za cijene

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Najlepša mesta za venčanje u vrijednosti Dallas-Fort

Post Vjenčanja

9 sakrivenih troškova venčanja za koje ste zaboravili budžet

Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koju ne želite da napravite

Post Vjenčanja

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

Post Vjenčanja

Ovi šareni angažovani prstenovi će vas zaustaviti s tradicijom

Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

20 grešaka stvarne neveste žale zbog svojih venčanja

Post Vjenčanja

Sve fancy Bridal termine koje trebate znati pre nego što odete na kupovinu

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Post Vjenčanja

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Post Vjenčanja

5 stvari o kojima razmišljate kada kupujete za angažman

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)