Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca | BA.centerar.org

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Imaš lokacija, hrane i fotograf na bravu. Vaš save-the-termin upravo izašli (i čovjeka, oni stunning). Najveći kutije se provjeravaju, i iskreno, da je bio lakši dio. Sada treba da latiti i fokusirati se na bitne stvari. Evo kako da se sve radi u samo mjesec dana.

Kelly Carey

30 Days Out: shvatiti Cvijeće (ili dobra alternativa)

Znamo, znamo-love you dalije. Ali mobilizaciju cvjećar u last minute potencijalno može biti ogroman finansijski poduhvat, i iskreno, to nije vrijedno muke. Naša sugestija? Idi zeleno. Držeći šemu boja jednobojne, možete ukloniti sve futzing i smanjiti troškove. Mix u čaj svjetla ili sužava svijećnjaci i niko neće propustiti cvjeta. Isto važi i za svadbeni stranke buketa i Bautonjeri: Ne možete pogriješiti s kaskadno eukaliptusa i maslina grane grančica.

Moda Operandi

25 dana Od: Shop za sve vaše haljine u jednom naletu

Rezervirajte svoj termin ovdje da se brine o svim vašim oblačenja detalje sa ličnim bijelo-rukavicu usluga na Moda Operandi salona.

Bez papira post

21 Dana Od: Naručite Table Top Ephemera

Najbolji način za borbu protiv to-do je preko servisa poput Paperless Post. Oni nude prilično velik (i iskreno, lovely) kolekciju ready-made i prilagodljive predloške za sve, od menije i programe za pratnju kartice, tako da možete se pobrinuti za sve što je u jednom obroku. A ako niste naredili svojim pozivnice ipak, imaju i online servis za ozbiljno šik E-pozivnice. (Trust, to nije tabu kada izgledaju ovako dobro.)

Twenty20

14 Dana Od: Pronađite Tux

Smoking najam su kocka. (Si platio koliko za onu koja izgleda kao da je prošlo kroz prešu?) Spasi sebe tugu (i žaljenje) pomoću smoking verziju najam pisti pod nazivom The Black Tux. Baš kao i RTR, naći stilova želite i odaberite datume vam trebaju, a oni će biti isporučen pravo na vas. Zabrinuti fit? Nemoj biti. Njihova backup veličinama si pokriven. Oh, a možete čak dobiti preko noći dostave... Ako se sve svodi na to.

Twenty20

7 Days Out: Crowd Izvor Killer Playlist

Za goste, muzika je jedna od najvažnijih komponenti vaše vjenčanje. (To je stranka, na kraju krajeva.) Budući da si vezan za put u svakom slučaju, preskočite bend vitrine vjenčanja i igrati DJ sebe. Pitajte svoje prijatelje za sugestije i sastaviti veliki playlistu pjesama. To je potpuno besplatno na Spotify, a vaši gosti su zajamčena da voli muziku. Win-win. (Samo ne zaboravite da uradi suvo svih audio priključcima. Sonos zvučnici su odličan izbor za streaming muzike.)

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

10 prekrasnih svadbenih mjesta u roku od 2 sata od New Yorka

Post Vjenčanja

Ideje u vezi s pratnjom za pratnju (koje niste videli milion puta)

Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

9 stvari koje definitivno treba uključiti u vaš ciljni vjenčani registar

Post Vjenčanja

10 načina na koji slučajno naglašavate mladu

Post Vjenčanja

Šta je microwedding i da li je to najbolja ideja ikada?

Post Vjenčanja

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to raditi)

Post Vjenčanja

Neverovatna odeća koja se nosi do svih vjenčanja

Post Vjenčanja

10 ideja angažovanja poklona za parove