Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka | BA.centerar.org

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Dvorištu ili uz plažu? Banket sala ili štali? Odluke, odluke. Zašto ne baciti u ručnik i neka kosmosa biti vaš vodič? Evo kakav vjenčanje trebalo bi zapravo imaju, u skladu sa svojim horoskopski znak.

Unsplash

AQUARIUS: Festival Weekend Wedding

Topao, infectiously zabava duh nema vremena za zagušljivo stara tradicija. Festival vjenčanja, popularni evropskom trendu hosting Music Fest-tematske svadbu (zajedno sa Kamp raspored spavanja), su savršeno hiroviti, troškova rešenjem za svoj besplatni-duh ukus-da ne spominjem svoj milijone najbolji prijatelji i poznanici. Pozovite Veliki tetka Mildred i pitati da li da koristi svoju površinu, unajmi rad benda and roll u nekim sladak kamiona hrane. Cvijet krunice, teepee plesna zabava i dobre vibracije za sve.

Twenty20

RIBE: Barefoot Beach Wedding

Šta nam možete reći? Ti si, beznadežno romantična znak vode naivan. Otkad si bila mala, bio si najsretniji na moru, i Heck ni da li ste ikada zamišljali svoj svadbi bilo gdje drugdje! Oblikuje driftwood oltar i "prolaz" posute laticama za ceremoniju pred povlače na oštar Sperry šator za drinksand ples. Cinematic slike wave-u razonodi ne može pregovarati.

Twenty20

ARIES: Industrijska DIY Wedding

Kao ratnik žena zodijaka, vi jednostavno ne mogu pomoći što privlači estetike koji ukazuju na snagu i granulacija. Enter: na cistu ljepotu industrijske inspirisane fete. (Razmisli: preuređenom skladištu ili hangaru.) Zahvaljujući svojim kreativnim, neumorni energija vatre, očekujemo i ove afere bude začinjen DIY dodirima (zašto da, naravno da osobno dizajnirao metalik-tematske Tablescapes). Ako je neko pridržava etos "Ako želite da se posao dobro, uradi sam", to si ti, djevojko.

Unsplash

TAURUS: Rustikalna otvorenom vjenčanja

Kao ukorijenjen zemljani znak, to ti je u kosmički DNK da se osjećaju najviše na mir među prirode (nije ograničena samo na nemiran zatvorenim prostorima) bez obzira na sezonu. Kao takav, improvizovani "kapela" oblikovao na selu (mislim: farmu ili krčenje šuma ukrašen prirodnog drveta i zelenilom elemenata) nudi savršen ambijent za vaše svečanosti. Uostalom, vaše vibracije kada je u pitanju vjenčanja (i sve stvari) je romantična i svečana-još neformalne i udoban.

Twenty20

GEMINI: Glam Tema vjenčanja

Istina talk: Gems imaju oko milion interes i apetite. A kada se radi o planiranju vjenčanja, ovo flighty apetit rezultira malo identiteta smorgasbord. Popravak? Poseban tema vjenčanja (mislim: a maskenbalu ili Stari Hollywoodglamour) koji će imati svi pričaju u godinama koje dolaze. Kao znak društvene zrak, naći veliku radost u dovođenju voljene zajedno u uzbudljivom kontekstu. I, da, uzrokujući pometnju. Ovaj nezaboravan pogled na tradiciju vjenčanja je samo ulaznica.

Twenty20

RAK: Intimate Backyard Wedding

Kao hermetičke rakova, ne baš volim pažnje (mislimo, pomisao na recitovanje zavete pred 250 ljudi koje daje fantom lupanje srca). Ali ti voliš svoje najbliže-duboko i neuporedivo. A udoban, zadovoljene afera (u vrtu svojih roditelja, možda?) Će poslužiti kao divan pozadina za intimne razgovor, happy-uplakana zdravice i svečani pića i ples, naravno.

Twenty20

LEO: Black Tie Blowout

Ste odbrojava minute na svoj veliki dan, jer, hm, vjerojatno materici. I da, kao zvijezda zodijaka, od vas će se izvlačenje sve prepreke. Translation: Neće biti vatromet (ili dva). I ne manje od 400 ljudi. I najmanje tri potpuno nevjerojatan outfit promjene. Vaš hrabro over-the-top ekstravagancije će biti jedan za istoriju (i na stranicama društva). Blagoslovi svoj svetlucave, lavica dušu.

Unsplash

DEVICA: Ukusno MICROWEDDING

Ostavite ga da se hiper-metodički Djevica da izvede apsolutno božanske wedding.and dolaze u dobro, dobro pod budžeta. Kako, zapravo? Uz prigodno praktičan microwedding (aka kompletnu stvar koja se sastoji od samo svoj apsolutni najbližih prijatelja i porodice). Divnog obrok na fine-dining restoran, na Margiela haljinu iz snova i neverovatan profesionalni fotograf? Alltotallyfeasible kada vas pozivaju samo 25 najvažnijih osoba u vašem životu.

Twenty20

LIBRA: ALL-OUT BARN plamenika

Da je super što se pravno obavezujući sebe ljubav svog života i sve to, ali ako ćemo biti pravi: ti si ovdje da proslavimo ovaj brak! Kao voljeni Party Girl zodijaka, najveća ulaganja će definitivno biti top-polica otvoreni bar cijelu noć, nevjerovatan live bend da bi gosti trese ga. Napomena: Potrebna vam je srdačna mesto da će rado ostati otvoren 'Til sitne sate. Možda, dobro, svečani, vila svjetlo seronja štali?

Jason Doly / Getty Images

SCORPIO: City Hall Elopement

Kraljica podzemlja, ti voliš žestoko, posesivno i, da, ponekad prilično nestrpljivo. Par ovo sa svojim sklonošću za privatnost i dobili ste jedan strašno šik (i intimni) gradske vijećnice svadbenim u radovima. Kao i ti, ima nešto što je tad dramatičan o bekstva (stvari romantike romana i sve). AMP ovo odlaskom hrabar na haljinu i ljepotu izgled (zdravo, mat crvene usne), a vrh slobodan dan sa smart-casual koktel sa svojim najbližim prijateljima i obitelji.

Twenty20

STRIJELAC: Egzotične destinacije za vjenčanja

Neko mora biti mlada koji odluči da povući svoje voljene na pola puta širom svijeta da joj bol-u-vrat (ali da, potpuno neverovatno) odredište vjenčanje. A ti, slatki nomad zodijaka, samo su ta cura. Izbor najprivlačnije sa svog putovanja će vam omogućiti da dijele hranu, kulture i prekrasan pogled na svet koji čine tako veliki dio svog identiteta. Riječ mudrima: Bolje biti sigurni da budžet za lokalnu venčanja.

Twenty20

JARAC: Tradicionalni White Wedding

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Sam sam kupio venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

Niko vam ne govori o tome da se verujete

Post Vjenčanja

5 ljetnih vjenčanih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

12 udobnih svadbeni cipele koji izgledaju potpuno glam, ali neće uništiti vaše noge

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NYE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

To je koliko troškovi venčanja u svakoj državi

Post Vjenčanja

Evo kako uskladiti haljine neudobnih djeveruša

Post Vjenčanja

5 pitanja koja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u Sjedinjenim Američkim Državama

Post Vjenčanja

8 prekrasne djeveruše haljine ispod 150 EUR

Post Vjenčanja

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca