Najbolji trening za svaku vrstu venčanice | BA.centerar.org

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Imaš lokacija zaključani u, izabrali predivan cakeand rekao "da" na dress-čestitam, dama. Sad samo da ostanem u tip-top formi da pokaže da je prekrasan bod na veliki dan. No prob: kucnu smo Pilates ProWorks master trener Eli Houstonfor pre-vjenčanje treninga koje možete učiniti u svojoj dnevnoj sobi. Najbolje od svega, to je usmjerena na stil haljina koje ste odabrali.

Je Kaiša haljina Workout

Reverse Plank: Target ramena, gornji leđa i triceps sa ovom čarobnom potez. Sede na podu sa svojim dlanovima na tlu iza kukova, ispruženih ruku i prstima pokazao na vaše tijelo. Outstretch noge, zatim podignite kukove gore prema plafonu dok vaše tijelo je jedan izravne zračne linije od vaše ključne kosti na prstima. Squeeze ramena lopatice zajedno i držati niske leđa u neutralnom položaju (ne izvijaju prema tavanici). Držite 20 sekundi. Da li tri seta od tri ponavljanja svakog.

Povišene Bird-Dog: Vrijeme je da ton vaše grudi, tricepse i jezgre. Spusti se na ruke i koljena. Podignite lijevu ruku ispred svoje tijelo i desnu nogu iza vas. Spustite desnog koljena dok se ne lebdi nekoliko centimetara od poda i držite 20 sekundi. Da li tri seta od tri ponavljanja na svakoj strani.

The Clothespin: Evo još jedne u tonsko ramena, tricepse i jezgre. Lezite na leđa s desnu nogu i lijevu ruku produžen. Savijte lijevu nogu i zasaditi lijevu nogu na podu. Postavite desnu ruku protiv vaše tijelo sa svojim dlanom. Podignite kukove od poda, pritiskom na svoju desnu ruku i lijevu nogu u podu za podršku. Podignite desnu nogu i lijevo ruku zadovoljavaju gore kukove. Vratiti na početnu poziciju, zatim uradite tri grupe od po deset ponavljanja na svakoj strani.

Jenny Yoo ($ 260)

David je za mladence

The Mermaid haljina Workout

Side Plank Rotations: trbušnjaka ne rezanje? Isprobajte ove. Početi u sporednoj dasku sa leve podlaktice na podu i noge ravno. Postavite desnu ruku iza glave i otvorite prsa i ramena. Dok izdišete, dovesti desni lakat kako bi se zadovoljile lakat na podu, držeći svoj donji dio tijela u potpunosti strani daske. Da li tri seta od 15 ponavljanja na svakoj strani.

Rockette Toe Touches: Ako i dalje ne oseća opekotine, pokušajte par ovih beba. Početi u tradicionalnom dasku, sa laktove ravno i dlanove pritiskom na podu. Ponesite lijevog koljena na desni lakat, omogućavajući kukove da se u potpunosti okrenuti na desno. Držite uvijanja i proširiti lijevu nogu ravno pod vaše tijelo, a zatim doći na dodir desnu ruku na lijevo prste. Da li tri seta od 15 ponavljanja na svakoj strani.

Loaded Double Leg Extension: Vrijeme je da pokaže svoj core ko je gazda. Lezite na leđa u stola, čineći ugao od 90 stepeni sa svojim bedrima se prema tavanici i kolena savijena. Podignite grudi i ramena s poda, postavite dlanove na četvorki i čvrsto pritisnite. Oduprijeti pritisku ruke pritiskom svoj četvorki protiv dlanove. Nastaviti ugovora svoj core kao što proširite svoje noge pod uglom od 45 stepeni i dostići svoj ruke iznad glave. Nastavite tri seta od 20 ponavljanja.

David je Bridal ($ 600)

Nordstrom

U backless haljina Workout

Grasshopper: To je nezgodno ciljati donji leđne mišiće, ali ovaj potez noktima to. Lezite licem prema dolje na pod i odmoriti glavu na poleđini ruke. Okupiti pete i koljena, osim tako da vaše noge napravi oblik dijamanta. Squeeze gluteuse i podignite noge kao visok kao možete. Dok noge podižu, ukazuju prste i proširiti vaše noge. Ponesite štikle ponovo zajedno i opustiti noge na pod. Da li tri seta od 15 ponavljanja.

Delfin: Zategnite i ton sve-od ramena pa sve do vašeg donji dio leđa-uz tu moć potez. Početi u podlakticu plank (savijati laktove, a zatim odmorite dlanove na zemlju kao što ispraviti vaše tijelo i uravnotežiti težinu na prste i podlaktice). Držeći leđa ravno i pete podigao, hoda noge prema grudima, podizanje kukova prema tavanici. Nacrtajte ramena dolje i natrag, držeći svoj vrat opušten. Držite 20 sekundi. Šetnja natrag na dasku poziciju. Ponovite tri seta tri ponavljanja.

Up-Downs: OK, evo gdje stvari postaju teško. Ali rekao si da želiš da blast ruke, leđa i core, zar ne? Početi u visokom dasku sa širokim stavom. Jedna ruka u jednom trenutku, niže na podlakticu dasku, a zatim izgraditi natrag do visokog dasku. Alternativna strane, i ponovite tri seta od 20 ponavljanja svaki.

Hayley Paige ($ 4,000)

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

9 stvari koje definitivno treba uključiti u vaš ciljni vjenčani registar

Post Vjenčanja

6 sigurni način da budete u dobrom raspoloženju na dan venčanja

Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

Objasnila je svaku vrstu dijamanta

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

Najbolja mjesta za kupovinu angažovanog prstena na mreži (bez zakazivanja potreban)

Post Vjenčanja

12 ne-haljina vjenčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Povoljni vjenčani dani koji se i dalje osećaju posebnim

Post Vjenčanja

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018

Post Vjenčanja

8 stvari koje verovatno zaboravite da se registrujete

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije