Najlepše vjenčanje u San Francisku | BA.centerar.org

Najlepše vjenčanje u San Francisku

Najlepše vjenčanje u San Francisku

Liste za reprodukciju i zadataka stol može se mijenjati u zadnji čas, ali vaše mesto je jedna stvar koju moram da se zaključali. A ako odaberete pravo mjesto, svaki slikanje će biti picture perfect-čak i snimak vam oči napola zatvorene. Pa evo popis od najljepših mjesta u SF, plus jedan preko mosta za dobru mjeru. Sada početi bavljenja svojim "ja".

Presidio Trust

PRESIDIO BRVNARU

Zaboravite da ste čak iu gradu u ovom drvene loži Usred u Presidio. Ima veliki travnjak s pogledom zaljev, a lišćari plesni podij i sve čari mogli tražiti. Ali rezervirati vrlo daleko unaprijed-ova tačka je jedan od najpopularnijih mjesta u gradu.

1299 Storey Ave.; 415-561-5444 ili presidio.gov

Sherman Chu / Bently Reserve Facebook

BENTLY REZERVE

Kanališu bučnih 20-ih u ovom istorijskom mesto, koja datira iz 1924. Godine, kada je poslovala kao grada Federalnih rezervi. Lokacija, ima svjetlo-ispunjen entryways savršen za slike, dnevni boravak privatni para i otvoreni balkon.

301 Baterija St.; 415-294-2226 ili bentlyreserve.com

Conservatory of Flowers

Conservatory of CVIJEĆE

Ako cvjetovi su prioritet za vas, uzmite u obzir hosting vaše vjenčanje među prekrasnim uređenim vrtom i staklenika u Golden Gate Park. Veliki travnjak i orhideja paviljon su savršeni za ceremonije, a gosti imaju pristup konzervatoriju je drugačije galerije tokom noći.

100 John F. Kennedy Dr.; 415-831-2090 ili conservatoryofflowers.org

Globalni Gourmet Ugostiteljstvo

POPLAVA MANSION

Korintskim stubovima, lučni ulaz, privatna dvorišta i koncertni klavir-ovu vilu dizajniran na talijanskom renesansnom stilu je zaista jedna od najelegantnijih lokacije za vjenčanje. Čuli smo da je Chelsea Clinton čak tost mlada i mladoženja ovdje.

2222 Broadway; 415-292-3142 ili floodmansion.org

Presidio Trust

GOLDEN GATE CLUB

Historic ugovori su nekada bili potpisani u ovoj Španjolski kolonijalni zgrade Revival stilu koja je nekada bila servis klub za muškarce u vojsci. Sada parovi mogu iskoristiti brišući Golden Gate Bridge pogled kroz prozore od poda do stropa.

135 Fisher Loop; 415-561-5444 ili presidio.gov

CAVALLO POINT

CAVALLO POINT

U redu, tako da je ovo jedan nije tehnički u SF, ali je istorijski Cavallo Point je zaista jedan od najromantičnijih mesta reći "ja". Wedding paketi uključuju mini desert i slatkiša stanice, plus opcija za noćne grickalice (uključujući žaru sir, klizači i mini vafli). Ili možete ići potpuno prilagođeni i dizajnirati svaki detalj sebe.

601 Murray Circle, Sausalito; 415-339-4776 ili cavallopoint.com

Je Julia Morgan Ballroom / Facebook

JULIA MORGAN BALLROOM

Ljubitelji arhitekture će cijeniti ovaj klasik dizajnirao Willis Polk, Daniel Burnham i Julia Morgan, koja blista s mramornim, zlato list, bronze i veličanstveni zakrivljenog stakla strop. I za razliku od zauzet hotele koji ugostiti više događaja u isto vrijeme, vi i vaši gosti imaju punu Rein čitavog 15. Katu.

465 California St.; 415-591-1833 ili juliamorganballroom.com

Pearl

THE PEARL

Iz glavnog poda do polukat na krovnoj terasi, ovaj istorijski loftlike prostor u Dogpatch curi sa industrijskim šarm za samo najbolja-i najveći-vjenčanja. (Ona ima kapacitet od 700!) Smjernice uključuju gredama, krovne prozore, a "život" krov i ugovoriti instalacije (poput pozlaćenog drveta, na slici) umetnika Alexis Laurent.

601 19th St.; 415-269-7171 ili thepearlsf.com

Ukus Catering

GRADSKA VJEČNICA

Mi smo sretni da imamo najlepše gradske vijećnice u zemlji, pa zašto ne se kači na istom mjestu gdje ćete morati pokupiti dozvolu brak? (Dva ptice, jednim udarcem.) Čak ima super pristupačne vjenčanje paket za parove na iz budžeta 5.000 $ daje ti za iznajmljivanje objekat dva sata do 200 gostiju, plus stolice, stolovi i event manager na licu mjesta.

1 Dr. Carlton B Goodlett Pl.; 415-554-6079 ili sfcityhallevents.org

Jalene L./Yelp

HAAS-LILIENTHAL KUĆA

Ako ste vrsta mlada koji voli da se napravi ulaz, ovo mjesto je za vas. Veliko stubište ove studiozno obnovljena 1886 Victorian marke za nezaboravan uvod. I to je obučen da impresionirati svoje goste izvana, previše. (Napomena: mesto je zatvoren do septembra za nadogradnju.)

2007 Franklin St.; 415-441-3000 ili sfheritage.org

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje

Post Vjenčanja

9 glumica koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koju ne želite da napravite

Post Vjenčanja

Iznenađujuće uzima nešto plavu tradiciju

Post Vjenčanja

Dreamy elopement paketi koji će učiniti da ponovo razmislite o velikom vjenčanju

Post Vjenčanja

14 vjenčanih poklona garantovalo je da prođu povratni test

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina za zabavu djece na vjenčanju

Post Vjenčanja

10 majka neveste izgleda daleko od matrina

Post Vjenčanja

21 najlepših venčanih mesta u Njujorku

Post Vjenčanja

To je koliko troškovi venčanja u svakoj državi

Post Vjenčanja

Šta je microwedding i da li je to najbolja ideja ikada?