Ove 3 žene su venčale. Evo zašto | BA.centerar.org

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Bez obzira da li imaju trenutak svog života izbora između satena i juta stolnjaka ili si pronalaženje celu stvar bolno, drama planiranja vjenčanja često natkriljuje najvažnije pitanje: Jeste li spremni da se uda za tu osobu? Za ove tri žene, shvaćajući da su bili angažovani na pogrešnu ljudskih završilo pretežu nad sve ostalo, uključujući i težak DJ depozit. Ovdje su njihove priče.

PeopleImages / Getty Images

One Who Knew da je pogrešno od trenutka kada je Prijedlog

"Kada je moj bivši dečko me zaprosio, prva misao koja mi je palo na pamet je bilo kao, ha? Mi smo se borili non-stop i da su na terapiji za parove. Reci ne!

Umjesto toga, rekao sam da. Mislim da me je pitao da se udam za njega-i da rekao sam da-da pokuša da spasi umiruće, toksični odnosa. U retrospektivi, vjerovatno oboje smo mislili da uzimanje stvari na sljedeću razinu će popraviti sve. Pa, to je potpuno pogrešna.

Počeli smo planirali svadbu i borio se svaki korak na putu. Mislim da je, duboko u sebi, znala sam da ne treba ići naprijed s njim se udala, ali u isto vrijeme, ja sam zalaže za donošenje odnosa rada i bacajući neverovatan, Storybook vjenčanje.

Nakon pet mjeseci da se bave, to je bio taj koji je otkazao. Iako u to vrijeme je to bila najgora stvar koja mi se dogodila, i poslao me u prilično tamnom mjestu, danas, ja sam izuzetno sretan i zahvalan je to završilo. Izbegao sam veliki metak.

Sada Udajem se u realnom dogovor momak, koji sam uzbuđen i sretan i siguran da želim provesti svoj život s. Nije bilo oklijevanja u mojoj glavi kad je zaprosio. A najbolje od svega? Ja koristim DJ depozit nisam vratio iz mog prvog vjenčanja. Tako je sve ispalo na kraju. "- Julia, New York

Twenty20

One koji još uvijek Osjeća se loše zbog toga

"Pozvao sam sa vjenčanja nakon mog mladoženja-to-biti i sam već kupio zajedno kući. Bio je divan momak, a mi bismo bili dating za nekoliko godina, ali sam počela da se ohladi noge oko njega udala kad sam se preselio moje plavo kauč iz mog jednog-girl stan na našem zajedničkom mjestu. Kauč ​​je bio jedini veliki stvar koju sam ikad kupio i obožavao sam, ali kada sam mislio o tome ide u naš zajednički stan, bio sam neizmirene, ali nisam bio siguran zašto.

Zatim, tu je i činjenica da nisam bio siguran da će raditi dovoljno jako da podrži bilo porodice da počnemo, budući da nije ikada dobio mnogo ambicija. Plus sve ove druge sumnje počeo da dolazi u mojoj glavi. A onda sam se dogodilo između nekoga ko se tek doselila u grad, a on je izgledao tako odlučan i bila bliže mojim godinama (moj zaručnik je bio deset godina mlađi).

U svakom slučaju, izgleda da je moj bivši zaručnik da uradi dobro karijere tiče, jer smo se rastali, a ja sam završio udaje za drugi tip, tako da je sve ispalo. Osećam se loše zbog cijelu stvar, jer nije bilo kao što je učinio ništa loše. Pokušao sam da biti odgovoran-I nadoknaditi mu troškove zaručnički prsten, jer, ne znam, šta je on će učiniti sa koristi prsten? Također je kupio pola kuće smo kupili zajedno, koju je kasnije prodao na vrhu na tržištu. Ipak, to nije moja omiljena stvar razmišljati o jer sam ga povrijediti jako loše i želim da nisam. "- Vera, Oregon

Martin-dm / Getty Images

One sa Beskompromisna In-Laws

"Moj bivši zaručnik i ja smo zabavljali na daljinu. Dakle, čitav naš odnos se događa odmor zajedno, umjesto da troše puno vremena rade iz dana u dan, u stvarnom životu stvari jedni drugima dom gradovima. Ispostavilo se da je fatalna greška.

Nakon što smo bili angažovani i zajednički život, saznala sam da je njegova porodica bavi vrlo restriktivne brend hrišćanstva koja vjeruje sve vaše potrebe koje treba ispuniti u vašoj crkvi. Ako ti treba doktor ili dadilju ili agent za nekretnine, ne gledati dalje od crkve direktorij. Kao katolik, bio sam wayoutside svoju crkvu, i moji prijatelji i doktori i, što je najvažnije, frizer, bili su izvan njihove crkve.

Da stvar bude gora, njegovi roditelji, bake i deke i članovi njegove crkve su bili protiv nas žive zajedno prije braka, i čuva se prilično robusni telefon kampanju da nas znaju da to nije odobravao.

U stvari, deset mjeseci prije vjenčanja, njegovi djedovi i bake uspeli da preokrenu vikend posjeta u intervencije, a kada je napustio su ga ubedili da odustane živi sa mnom i vratiti se u svoj rodni grad. I... On je čekao dok se noć prije pokretači pojavio da mi kaže. Dao sam mu prsten da vratim s njim. On bi želio da se iselim tamo, dobiti posao i omogućiti njegova porodica koje će nadgledati zabavljanja. TLDR: Venčanje je otkazana "- Pamela, Virginia.

Povezane vijesti


Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner apsolutno treba da pričate pre nego što se bavite angažovanjem

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janky web sajt

Post Vjenčanja

Presuda je u: Ovo su najveći svadbeni trendovi za 2018

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije

Post Vjenčanja

Kako se ova nevesta povukla s vjenčanim zelenim planinskim vjenčanjima i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

5 ljetnih vjenčanih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

10 razloga zbog kojih ne bi trebalo da imate deverje na venčanju

Post Vjenčanja

15 vjenčanica ispod 500 EUR (koje izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u Sjedinjenim Državama. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

15 stvari iz Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

15 nebelih venčanica o kojima ste uvek sanjali